Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Labas vakaras 4u.gif

Turiu klausimuka toms kurioms rove dantis.Kiek laiko jums kraujavo ir uz kiek laiko jau valget?
Man isrove siandien 2, nors jau daugiau nei 4 val.praejo,bet dar pakraujuoja kartais.O valgyt kaip noriu!!! essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2011 02 17, 19:56)
Labas vakaras  4u.gif

Turiu klausimuka toms kurioms rove dantis.Kiek laiko jums kraujavo ir uz kiek laiko jau valget?
Man isrove siandien 2, nors jau daugiau nei 4 val.praejo,bet dar pakraujuoja kartais.O valgyt kaip noriu!!!  essen.gif

labas vakaras, na man po rovimų tai pakraujavo iki kito ryto (vienas mažiau kraujavo, kitas daugiau), o valgyt pradėjau gal po kokių trijų-keturių valandų bet vėsų ir skystą maistą kad labai neprilystų maisto likučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintuska: 17 vasario 2011 - 19:45
Behnaz, man isrove apie 16-17 val, tai kraujavo kol nuejau miegot. ryte jau atsargiai valgiau su kita puse...

QUOTE(Mingin @ 2011 02 17, 15:53)
Klausimėlis.. ar gali skaudėti apatinius krūminius dantis, nors dar tik viršus uždėtas... unsure.gif  Ypač vieną skaudą, taip lyg jis krutinėtų, kandant maudžia prie dantenų kažkur giliai..

manau, kad gali. vieni dantys su breketais juda ir kitus gali stumti...

QUOTE(smilsee @ 2011 02 17, 17:16)
Manau tikrai visiems reikia  mirksiukas.gif
Nepatikesit  doh.gif  Mano viena pazystama nesiojo breketus,nueme jai,viskas gerai atrodo.Bet ji naktim nenesiojo ploksteles,dantys issikreivino ir db..vel breketus uzsidejo  unsure.gif

eina sau doh.gif kaip nesinoretu vel tiek pinigu moketi doh.gif jei nemokamai tai sutikciau dar panesioti. dabar baltus tuos imciau smile.gif bet tikiuosi neprireiks. kol kas plokstele pareigingai nesioju ax.gif
Atsakyti
Labai aciu atsakiusioms 4u.gif

Skambtelejau dar i klinika paklaust ar jau galiu valgyt biggrin.gif Leido,tai avizines koses issiviriau biggrin.gif
As tai soka siandien lengva turejau su tuo rovimu.Kazkodel galvojau,kad man raus pacius galinius,o cia beveik prieky doh.gif kai pradejo jis man ta danti raut,suskaudo,tai suleido dar vaistu,kol laukem paklausiau kuri cia danti trauks,tai kai gavaut atsakyma net negera pasidare bijau.gif Grizusi namo verkiau,kazkaip numuse pasitikejima savimi labai.Juk ir i darba reikes eit,visada galvosiu,kad tik neissisiept verysad.gif

Gerai cia viena mergina rase,kad geriau nezinot tiesos,nes jeigu buciau zinojusi,kad trauks situos tai nezinau ar buciau pasiryzus unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2011 02 17, 21:19)
Labai aciu atsakiusioms  4u.gif

Skambtelejau dar i klinika paklaust ar jau galiu valgyt  biggrin.gif Leido,tai avizines koses issiviriau  biggrin.gif
As tai soka siandien lengva turejau su tuo rovimu.Kazkodel galvojau,kad man raus pacius galinius,o cia beveik prieky  doh.gif  kai pradejo jis man ta danti raut,suskaudo,tai suleido dar vaistu,kol laukem paklausiau kuri cia danti trauks,tai kai gavaut atsakyma net negera pasidare bijau.gif Grizusi namo verkiau,kazkaip numuse pasitikejima savimi labai.Juk ir i darba reikes eit,visada galvosiu,kad tik neissisiept  verysad.gif

Gerai cia viena mergina rase,kad geriau nezinot tiesos,nes jeigu buciau zinojusi,kad trauks situos tai nezinau ar buciau pasiryzus  unsure.gif

O tai kuriuos tau dantukus isrove? blink.gif

Man kai 6-uka isrove tai daugiau nei 12val neblogai kraujavo. Bet as valgiau jau guminukus po 6val, bijojau kad jei kitokio maisto valgysiu labai prilys man i ta didele duobe,o labai valgyt norejau. blush2.gif

Laikykis, uzdes breketukus ir prades tie tarpai trauktis,net nepatebesi kaip sumazes ir nebebus taip pastebimi,o paskui ir visai uzsitrauks. Gal jau zinai data kada breketuos tave? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 02 17, 22:18)
O tai kuriuos tau dantukus isrove?  blink.gif

Man kai 6-uka isrove tai daugiau nei 12val neblogai kraujavo. Bet as valgiau jau guminukus po 6val, bijojau kad jei kitokio maisto valgysiu labai prilys man i ta didele duobe,o labai valgyt norejau. blush2.gif

Laikykis, uzdes breketukus ir prades tie tarpai trauktis,net nepatebesi kaip sumazes ir nebebus taip pastebimi,o paskui ir visai uzsitrauks. Gal jau zinai data kada breketuos tave?  4u.gif

Nezinau numeracijos dantu tai pabandysiu paaiskint.Du priekiniai liko(aciu dievui biggrin.gif ) ir dar po 2 is abieju pusiu.Kitaip sakant nuo priekio po 4ta dantuka islupo ,tikiuos suprasit rolleyes.gif

Breketuos kita ketvirtadieni,ant apatiniu galiniu metaliukai 4,o ant kitu keramikiniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Behnaz: 18 vasario 2011 - 00:51
QUOTE(Behnaz @ 2011 02 18, 00:49)
Nezinau numeracijos dantu tai pabandysiu paaiskint.Du priekiniai liko(aciu dievui  biggrin.gif ) ir dar po 2 is abieju pusiu.Kitaip sakant nuo priekio po 4ta dantuka islupo ,tikiuos suprasit  rolleyes.gif

Breketuos kita ketvirtadieni,ant apatiniu galiniu metaliukai 4,o ant kitu keramikiniai  4u.gif

Tu nepergyvenk, čia yra pagrindiniai dantukai, kuriuos rauna, jei reikia dėl breketų.. Labai jau retai kam krūminius šalina, ir tais tik atvejais, kai jie nebegyvi būna, pvz... Sudės breketus ir nesimatys taip, o paskui juk sutrauks tarpus.. 4u.gif Aukščiau nosiuką.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar daugiau nei menuo iki vizito, o as taip noreciau kad viskas vyktu greiciau....
bet va man nepatinka kad labai greit kaupiasi apnasos ant dantu... ir ta dantu spalva gelsva... o valau tikrai atrodo gerai.... vakarais kiekviena dantuka su vieno dancio sepeteliu pereinu
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 02 17, 19:16)
Manau tikrai visiems reikia  mirksiukas.gif
Nepatikesit  doh.gif  Mano viena pazystama nesiojo breketus,nueme jai,viskas gerai atrodo.Bet ji naktim nenesiojo ploksteles,dantys issikreivino ir db..vel breketus uzsidejo  unsure.gif

nu žiauru čia..kaip galim nenešiot plokštelės?
O gal žmogui labai patinka breketai biggrin.gif

dėl elastikų, tai tada reiks pasiklaust man, jei jau sakot, kad visi nešioja. O kadangi man apie juos dar nekalba, reiškias, kad negreit jie man ir bus unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 02 17, 22:14)
manau, kad gali. vieni dantys su breketais juda ir kitus gali stumti...
eina sau  doh.gif  kaip nesinoretu vel tiek pinigu moketi  doh.gif  jei nemokamai tai sutikciau dar panesioti. dabar baltus tuos imciau  smile.gif  bet tikiuosi neprireiks. kol kas plokstele pareigingai nesioju  ax.gif

aš vis neatsistebiu jūsų meile breketams ax.gif aš tai su mielu noru juos mesčiau lauk, jei tik gaėčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blondie* @ 2011 02 18, 04:30)
Tu nepergyvenk, čia yra pagrindiniai dantukai, kuriuos rauna, jei reikia dėl breketų.. Labai jau retai kam krūminius šalina, ir tais tik atvejais, kai jie nebegyvi būna, pvz... Sudės breketus ir nesimatys taip, o paskui juk sutrauks tarpus..  4u.gif  Aukščiau nosiuką..  mirksiukas.gif

man 5ą šalino ir aš jau bumbėjau, kad vos ne priekinį išrovė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 18, 09:19)
Dar daugiau nei menuo iki vizito, o as taip noreciau kad viskas vyktu greiciau....
bet va man nepatinka kad labai greit kaupiasi apnasos ant dantu... ir ta dantu spalva gelsva... o valau tikrai atrodo gerai.... vakarais kiekviena dantuka su vieno dancio sepeteliu pereinu

Na man apnašos greičiau nesikaupia ant dantų, bet kad kažkokie geltoni pasidarė tai tikrai g.gif ir nesuprantu, ar aš čia kažką ne taip valgyt pradėjau, ar kas..lyg ir viską tą patį darau g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif siandien breketuos apacia man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2011 02 17, 22:19)

As tai soka siandien lengva turejau su tuo rovimu.Kazkodel galvojau,kad man raus pacius galinius,o cia beveik prieky  doh.gif  kai pradejo jis man ta danti raut,suskaudo,tai suleido dar vaistu,kol laukem paklausiau kuri cia danti trauks,tai kai gavaut atsakyma net negera pasidare bijau.gif Grizusi namo verkiau,kazkaip numuse pasitikejima savimi labai.Juk ir i darba reikes eit,visada galvosiu,kad tik neissisiept  verysad.gif

Gerai cia viena mergina rase,kad geriau nezinot tiesos,nes jeigu buciau zinojusi,kad trauks situos tai nezinau ar buciau pasiryzus  unsure.gif

Labas smile.gif man tai keista, kaip tu galejai nezinoti, kuri danti tau trauks g.gif mano ortodonte tai man pasake, o ir ant siuntimo parase. Paskui chirurgas dar kelis kartus pries traukdamas pasitikslino, ar tikrai tuos reikiia traukti, kad neistrauktu ne tu biggrin.gif
O siaip tai nepergyvenk. Man irgi virsuje 4tukus trauke ir praejus beveik 9 menesiams tarpai dar neuzsitrauke, kas labiausiai ir nervina blush2.gif Ir sypsantis tie tarpai neblogai sviecia, bet kai nesiosi breketus, tai zmones supras, kad ne siaip sau be dantu vaikstai smile.gif nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 18, 10:43)
Labas rytas  4u.gif siandien breketuos apacia man  bigsmile.gif

Bon bon sveikinimai patapus pilnai breketuota 4u.gif
Na o dėl dantukų spalvos pokyčių tai ir mano dantukai pakeitė ją (nors nebuvo labai balti) sad.gif bet gal kai nuima breketus jie tokie nebebūna gelsvi? g.gif
Atsakyti