Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Behnaz, sveikinimai breketuotiems dantims bigsmile.gif

Man šį kartą kaip niekad skauda dantis po vizito, antrą naktį neišsimiegu, nes pabundu nuo skausmo doh.gif

Po higienos man mano dantukai irgi baltesni atrodo rolleyes.gif ir tėtis kažkada pastebėjo biggrin.gif na, su airflow man irgi darė

Emuk, nieko, sumokėjai tik 20 lt daugiau nei aš laugh.gif
Bon Bon, kad tokios kainos, man juk irgi atradienį tik vieną lanką keitė ir 150 palikau.

Atsakyti
Emuk, nieko, sumokėjai tik 20 lt daugiau nei aš laugh.gif
Aciu paguodei thumbup.gif iskart ant sirdies geriau pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 24, 19:46)

Aciu paguodei  thumbup.gif  iskart ant sirdies geriau pasidare  lotuliukas.gif

Nuuu, smagiau, kad ne viena tokia esi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 19:47)
Nuuu, smagiau, kad ne viena tokia esi  lotuliukas.gif

Nu biggrin.gif tai ir be musu yra pilna kurios tiek moka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkelevarnele @ 2011 02 24, 17:26)
Sveikos merginos,
prisijungiu prie Jusu.
norejau ideti nuoroda apie Clarity SL breketus.
Manau, kad jie dabar naujausi.
http://www.youtube.c...h?v=3AAJhPUz5fo
http://www.youtube.c...h?v=IgFAtrXT7Kw

Sveika 4u.gif pas mus Blondie tokius nesioja smile.gif
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 24, 19:03)
As po vizito smile.gif pakeitei viela virsuj, apacioje dar paliko ta pacia, susidejau vel tas melynas gumytes, jos taip Damusienei patiko, sako lb grazi spalva situ  4u.gif  ir pagaliau gavau elastikus  thumbup.gif  pas mane antilopes  rolleyes.gif sumokejau 170lt  doh.gif

oho, antilopes jegines. jos pagal skale vienos is paciu stipriausiu.
QUOTE(boruze_taskuota @ 2011 02 24, 19:05)
Sveikos mergaitės, turiu didžiulę problemą -kryžminį sąkandį- išeities nėra, reikia breketų, o vėliau greičiausiai ir žandikaulio operacijos. Tai turiu jums klausimą, kiek jums kainavo breketai (abieju žandikaulių), ar tai ką rašo puslapiuose ~1200 lt vieno žandikaulio, tai tiek ir kainuoja ar tai tik preliminari kaina,  kokie breketų trūkumai, ką jums gydytojas sakė apie nešiojimo laiką? labai lauksiu atsakymo  smile.gif

Sveika. Paprasti metaliniai breketai vienam zandikauliui kainuoja 1200-1500 lt. keramika plius metalas apie 1800lt. aisku reikia lankytis kas 6-7 sav. mazdaug. ir uz vizitus irgi reikia moket. nesiot breketus reikia kiekvienam skirtingai. vieno zandikaulio operacija kainuoja apie 10 000lt. ir tai jei esi apdrausta. i 10 000lt ieina instrumentu pagaminimas, pasiruosimas operacijai. uz darba moket nereikia. kiek skaiciau forumu Lietuvoje geriausiais zandikauliu chirurgas Grybauskas. konsultoja Kaune ir Vilniuje. po zandikauliu operacijos tesiasi gydymas breketais.
Atsakyti
Buvau šiandien darytis higienos pirma kart gyvenime biggrin.gif Skaudėjo kaip su ultragarsu darė ten kažką prie dantenų o dar tas zvimbimas, tai net per "ausis" ėjo... blink.gif Sakė išviso ko aš ten atėjau nes man higiena nlb ir būtina, sakė nebent vieną kart į metus pasidaryti nešiojant breketus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 24, 20:37)
Buvau šiandien darytis higienos pirma kart gyvenime biggrin.gif Skaudėjo kaip su ultragarsu darė ten kažką prie dantenų o dar tas zvimbimas, tai net per "ausis" ėjo...  blink.gif  Sakė išviso ko aš ten atėjau nes man higiena nlb ir būtina, sakė nebent vieną kart į metus pasidaryti nešiojant breketus  rolleyes.gif

as kai pries breketu dejima nuejau... tai man higiena per 10min padare, nes sake ner ka pas mane ten veikt.... tai kaip buvo gaila 60lt
Atsakyti
[quote=natale,2011 02 24, 20:23]
Sveika 4u.gif pas mus Blondie tokius nesioja smile.gif
oho, antilopes jegines. jos pagal skale vienos is paciu stipriausiu.

Rmt? as galvojau kad jos biski stipresnes uz burundukus, nes buvo sudetos dezutes elastiku tai ejo burundukai ir uz ju antilopes, na gal ten siaip sudetos smile.gif parode dar mano dantu ta gipsini varianta 4u.gif
Atsakyti
burundukai Oz 3.5 - vidutinio stiprumo. antilopes Oz 6- stipriausi. taip radau internete.
pakeliai turbut beliakaip sudeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 24 vasario 2011 - 19:57
QUOTE(natale @ 2011 02 24, 18:54)
burundukai Oz 3.5 - vidutinio stiprumo. antilopes Oz 6- stipriausi. taip radau internete.
pakeliai turbut beliakaip sudeti.

man atrodo Oz tai svorio matavimo vienetas 1oz = 28g biggrin.gif
Atsakyti
Emuk, pas tave is pradziu dantukai nebuvo lb kreivi. tai matyt nebuvo didelio soko kai pamatei savo dantu modeli. as tai kai savo modeli pamaciau pasakiau kad tai ne mano smile.gif
D.L. vis kai paziuri i mano modeli stebesi, kad kaip as sugebejau ja ikalbet det Herbsta, o ne siusti mane operacijai smile.gif nes labai prastas sakandis mano buvo. doh.gif
o labai skauda tau dantys, kai nesioji ta lelastika?
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 02 24, 21:01)
man atrodo Oz tai svorio matavimo vienetas 1oz = 28g  biggrin.gif

gali but,bet ziurek ka radau.
Резиновая тяга "Колибри" 1/8, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Бурундук" 1/8, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновые тяги "Перепел" 3/16, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Выдра" 3/16,3oz (средняя)
Резиновая тяга "Кролик" 3/16, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Кенгуру" 3/16, 4,5oz (сильная)
Резиновая тяга "Антилопа" 3/16, 6oz (очень сильная)
Резиновая тяга "Пума" 3/16, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Сова" 1/4, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Тюлень" 1/4, 3oz (средняя)
Резиновая тяга "Лиса" 1/4, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Медведь" 1/4, 4,5oz (сильная)
Резиновая тяга "Баран" 1/4, 6oz (очень сильная)
Резиновая тяга "Леопард" 1/4, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Попугай" 5/16, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Дельфин" 5/16, 3oz (средняя)
Резиновая тяга "Пингвин" 5/16, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Зебра" 5/16, 4,5oz (сильная)
Резиновая тяга "Лось" 5/16, 6oz (очень сильная)
Резиновая тяга "Пантера" 5/16, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Морж" 5/16, 14oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Роуд раннер" 3/8, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Черепаха" 3/8, 3oz (средняя)
Резиновая тяга "Обезьяна" 3/8, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Верблюд" 3/8, 4,5oz (сильная)
Резиновая тяга "Бизон" 3/8, 6oz (очень сильная)
Резиновая тяга "Тигр" 3/8, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Слон" 3/8, 14oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Павлин" 1/2, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Осел" 1/2, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Лев" 1/2, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Кит" 1/2, 14oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Орел" 5/8, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Лама" 5/8, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Страус" 3/4, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Жираф" 3/4, 3,5oz (cредне-сильная)

Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 02 24, 21:01)
man atrodo Oz tai svorio matavimo vienetas 1oz = 28g  biggrin.gif

as teisiog paziurejau kad kur stipriausias elastikas visur oz 6 irasyta. Tai ir pagalvojau kad tai su stiprumu susieta.
Atsakyti
Labas vakarukas 4u.gif
Aš po 4 protinukų šalinimo operacijos didis.gif Kai atsisėdau į kėdę, galvojau, kad atsistosiu ir pabėgsiu laugh.gif Nes ortodontė buvo pripasakojus, kaip ten viskas bus paprasta ir bla bla bla. Vos ne "viens, du ir išims tau tuos dantis". Tačiau odontologas pamatęs nuotrauką tikrai neatrodė, jog galvotų taip pat unsure.gif Todėl nemenkai sunerimau... Beeet viskas buvo geriau, nei tikėjaus bigsmile.gif Pats procesas buvo migdantis biggrin.gif Nė kiek neskaudėjo nei kai pjovė, nei kai grežė, nei kai gramdė tą dantį, nei kai siuvo... Tik nevisai malonu girdėt tą traškesį, kai pjauna tau mėsytę, ir matyt gydytojo rankas kruvinas laugh.gif Bet šiaip, viskas gerai biggrin.gif Tik kai šaldančių poveikis praėjo - neeekas verysad.gif Vaistų prigėriau, tai jau geriau unsure.gif
Ir man visai nepatinka vaizdas veidrody - burundukas kažkoks doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 24 vasario 2011 - 20:09