Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Twista @ 2011 02 24, 21:07)
Labas vakarukas 4u.gif
Aš po 4 protinukų šalinimo operacijos  didis.gif Kai atsisėdau į kėdę, galvojau, kad atsistosiu ir pabėgsiu laugh.gif Nes ortodontė buvo pripasakojus, kaip ten viskas bus paprasta ir bla bla bla. Vos ne "viens, du ir išims tau tuos dantis". Tačiau odontologas pamatęs nuotrauką tikrai neatrodė, jog galvotų taip pat unsure.gif Todėl nemenkai sunerimau... Beeet viskas buvo geriau, nei tikėjaus bigsmile.gif Pats procesas buvo migdantis biggrin.gif Nė kiek neskaudėjo nei kai pjovė, nei kai grežė, nei kai gramdė tą dantį, nei kai siuvo... Tik nevisai malonu girdėt tą traškesį, kai pjauna tau mėsytę ir matyt gydytojo rankas kruvinas laugh.gif  Bet šiaip, viskas gerai biggrin.gif Bet kai šaldančių poveikis praėjo - neeekas verysad.gif Vaistų prigėriau, tai jau geriau unsure.gif
Tik man visai nepatinka vaizdas veidrody - burundukas kažkoks doh.gif  lotuliukas.gif

o tau be narkozes dare? tik vietine nejautra padare? o kaip dabar valgyt, jei visus 4 pasalino? o kur salino,kokioj klinikoj? kiek laiko uztruko operacija?
Atsakyti
Na pas man viskas taip ir surasyta, Резиновая тяга "Антилопа" 3/16, 6oz (очень сильная), o pala ka reiskia silnaja?
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 02 24, 21:07)
Labas vakarukas 4u.gif
Aš po 4 protinukų šalinimo operacijos  didis.gif Kai atsisėdau į kėdę, galvojau, kad atsistosiu ir pabėgsiu laugh.gif Nes ortodontė buvo pripasakojus, kaip ten viskas bus paprasta ir bla bla bla. Vos ne "viens, du ir išims tau tuos dantis". Tačiau odontologas pamatęs nuotrauką tikrai neatrodė, jog galvotų taip pat unsure.gif Todėl nemenkai sunerimau... Beeet viskas buvo geriau, nei tikėjaus bigsmile.gif Pats procesas buvo migdantis biggrin.gif Nė kiek neskaudėjo nei kai pjovė, nei kai grežė, nei kai gramdė tą dantį, nei kai siuvo... Tik nevisai malonu girdėt tą traškesį, kai pjauna tau mėsytę, ir matyt gydytojo rankas kruvinas laugh.gif  Bet šiaip, viskas gerai biggrin.gif Tik kai šaldančių poveikis praėjo - neeekas verysad.gif Vaistų prigėriau, tai jau geriau unsure.gif
Ir man visai nepatinka vaizdas veidrody - burundukas kažkoks doh.gif  lotuliukas.gif

man ir operavo...
bet mano patirtis siaubinga, tai geriau negazdinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 24, 21:13)
Na pas man viskas taip ir surasyta, Резиновая тяга "Антилопа" 3/16, 6oz (очень сильная), o pala ka reiskia silnaja?

очень- labai, сильная-stipri. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 24, 21:13)

Aaa radau "labai stiprus" tai kiek verciau antilopes pacios stiprausios, tai reiskia kad pas mane blogai su sakandziu ar kaip? g.gif
Papildyta:
Tai lape, avinas ir antilopes stiprausios, o tai pagal ka skirsto?gal pagal vielos stipruma, nes tas 3/16 ir pan idomu ka reiskia? smile.gif ne smaciau buvo ir avinai pas ja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 24 vasario 2011 - 20:16
QUOTE(natale @ 2011 02 24, 19:06)
as teisiog paziurejau kad kur stipriausias elastikas visur oz 6 irasyta. Tai ir pagalvojau kad tai su stiprumu susieta.

nu ziurint i ta sarasa as ir taip pagalvociau, nes tie skaiciai irgi nesuprasi ka reiskia g.gif o stipresniu didesni svoriai gal del to, kad pvz nori ideti i maiseli 1-2 men norma, tai smulkesni ir silpnesni maziau sveria, o storesni daugiau...

o situ gyvunu isvis net nezinau Колибри, Перепел, Лось, Морж, Роуд раннер, Павлин... o galvojau, kad rusu kalba moku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 24, 20:10)
o tau be narkozes dare? tik vietine nejautra padare? o kaip dabar valgyt, jei visus 4 pasalino? o kur salino,kokioj klinikoj? kiek laiko uztruko operacija?

Be narkozės smile.gif Taip ir valgau... Košytes, jogurtukus, o jei kas kietesnio - sučiulpt bandau arba priekiniais kramtau laugh.gif Viskas truko dvi valandas.
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 24, 21:18)
Aaa radau "labai stiprus" tai kiek verciau antilopes pacios stiprausios, tai reiskia kad pas mane blogai su sakandziu ar kaip? g.gif
Papildyta:
Tai lape, avinas ir antilopes stiprausios, o tai pagal ka skirsto?gal pagal vielos stipruma, nes tas 3/16 ir pan idomu ka reiskia? smile.gif ne smaciau buvo ir avinai pas ja smile.gif

as kaip supratau gumu dydziai skyriasi t.y. skersmuo. ziurint nuo kokio dantuko iki kokio dantuko kabinsis elastikas. gali but stiprumas vienodas, bet vienas rutuliukas didesnis ir kabinasi nuo 3 virsutinio prie 6 apatinio. o tokio pat stiprumo kt elastikas mazesnio skersmens kabinasi nuo 3 virsutinio prie pvz 5 apatinio. ax.gif nu cia mano ismislas toks. tiksliai nezinau.
jei nesioji stipru elastika nereiskai kad sakandis ziauriai blogas. gali but kad panesiosi elastikus iki sekancio vizito. jis tau atitaisys sakandi, o paskui nesiosi silpnesti elastika tik sakandzio palaikymui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 02 24, 21:21)
nu ziurint i ta sarasa as ir taip pagalvociau, nes tie skaiciai irgi nesuprasi ka reiskia  g.gif  o stipresniu didesni svoriai gal del to, kad pvz nori ideti i maiseli 1-2 men norma, tai smulkesni ir silpnesni maziau sveria, o storesni daugiau...

o situ gyvunu isvis net nezinau Колибри, Перепел, Лось, Морж, Роуд раннер, Павлин... o galvojau, kad rusu kalba moku  doh.gif

man burunduku dave 2 maisiukus.
kalibris (paukstis), putpele (paukstis), Briedis, Juru veplys, Roud ranner- angliski zodziai uzrasyti ru kalba, povas.
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2011 02 24, 21:26)
Be narkozės smile.gif Taip ir valgau... Košytes, jogurtukus, o jei kas kietesnio - sučiulpt bandau arba priekiniais kramtau laugh.gif Viskas truko dvi valandas.

o pas tave protiniai buvo islinde ar pasislepe? man viena protini operavo pusantros valandos. bet jis buvo gulintis ir pasislepes.
Atsakyti
[quote=natale,2011 02 24, 21:36]
as kaip supratau gumu dydziai skyriasi t.y. skersmuo. ziurint nuo kokio dantuko iki kokio dantuko kabinsis elastikas. gali but stiprumas vienodas, bet vienas rutuliukas didesnis ir kabinasi nuo 3 virsutinio prie 6 apatinio. o tokio pat stiprumo kt elastikas mazesnio skersmens kabinasi nuo 3 virsutinio prie pvz 5 apatinio. ax.gif nu cia mano ismislas toks. tiksliai nezinau.
jei nesioji stipru elastika nereiskai kad sakandis ziauriai blogas. gali but kad panesiosi elastikus iki sekancio vizito. jis tau atitaisys sakandi, o paskui nesiosi silpnesti elastika tik sakandzio palaikymui mirksiukas.gif
Papildyta:

Aaaa, nes man sake kad kairei sakandis beveik geras, tai todel tik desinei nesioju, mano eina nuo 3 iki 6 apacioj smile.gif ir parase 6sav iki kito vizito kad matyt ta laika atnesiot ilgiau smile.gif tu jau teoriju izvedinejus,saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 24 vasario 2011 - 20:40
QUOTE(natale @ 2011 02 24, 20:36)
o pas tave protiniai buvo islinde ar pasislepe? man viena protini operavo pusantros valandos. bet jis buvo gulintis ir pasislepes.

Pas mane nebuvo išlindę, dar net šaknys nebuvo susiformavę smile.gif
Ai, praleidau klausimą. Šalino Žalgirio klinikoj mano krikšto tėtis kartu su chirurgu G. Kapušinsku biggrin.gif Ramiau buvo, kai dviese, bendrom jėgom dirbo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 24 vasario 2011 - 20:43
QUOTE(Twista @ 2011 02 24, 21:42)
Pas mane nebuvo išlindę, dar net šaknys nebuvo susiformavę smile.gif
Ai, praleidau klausimą. Šalino Žalgirio klinikoj mano krikšto tėtis kartu su chirurgu G. Kapušinsku biggrin.gif Ramiau buvo, kai dviese, bendrom jėgom dirbo biggrin.gif

aj, tai gal del to taip greit, kad ten nebuvo ka traukti biggrin.gif
nu dabar savaitei dieta nusimato. kol zaizdeles uzsitrauks smile.gif
Papildyta:
Bon Bon, o kokius tu elastikus nesioji? pamirsau. ax.gif atsimenu tik dinozaurus hihihi.gif ar tau tik kovo 31 isduos?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 24, 20:44)
aj, tai  gal del to taip greit, kad ten nebuvo ka traukti  biggrin.gif
nu dabar savaitei dieta nusimato. kol zaizdeles uzsitrauks  smile.gif

Meiby biggrin.gif Bet kaip keistai jie atrodė, tokie gražūs susiformavę dantukai, su visais nelygumais, tik šaknų nėr laugh.gif Nepilnaverčiai biggrin.gif
Tep, susitaikiau su tuo smile.gif Svarbiausia, jog baisiausia jau praeity unsure.gif Taip? biggrin.gif
Atsakyti