Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(bimbaM @ 2011 02 12, 14:09)
Sveikos, man 25metai, o as vis nerimstu. Turiu issikisusi iltini dantuka, kuri labai noreciau istiesinti, bet vis bijau kaip velnio as tu breketu. Kadangi jus daug apsnekejusios ir patyrusios savu kailiu, kokie breketai butu geriau? Noreciau, kad greiciau dantukai statytusi i vieta ir butu kuo maziau pastebimi.  Tad geriausias variantas butu beligaturiniai, bet ju nera keramikiniu, ar ne? Mano ir siaip dantukai labai gendantys, ar patys dantys nepajuoduoja nuo tu metalu?  verysad.gif

beje, o kaunietes gal galetu pakomentuoti kokie gydytojai Kaune geri, o i kuriuos geriau nesikreipti ?

čia jau gydytoja nuspręs kokie breketai tau tinkami. wink.gif o pas ką mes gydomės Kaune, yra parašyta sąraše. Breketai ne velnias, o būsimo grožio pasiekimo priemonė, tad nebijok. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 12, 11:38)
Sveikos, vakar buvau pas odontologa klinikoj "Ovidenta", norejau islygint savo dantukus estetinio plombavimo deka, bet patare kadangi turiu stiprius ir sveikus dantukus det breketus, norejau paklausti, ar teko kam gydytis situoj klinikoj? gydytoja butu  Egle Šauliene... na ir siaip  idomu, ar labai brangus tai malonumas? ir man kaip ir 26 metai, kazkaip kompleksuoju kad esu teta ir su breketais busiu  blush2.gif  blush2.gif (zinau kad kvaila)

sveika "teta" biggrin.gif as irgi manau negadink geru sveiku dantuku, nes jei estetiniu bandys lyginti dantukus, turbut daug slivuos.... as pati breketus nesioti pradejau budama 30m. mano bendradarbe dabar pries savaite susidejo, jai 41! su savo 26 slepkis po lapais irnesakyk.gif jei pergyveni del geleziniu breketu, yra pilna estetiskesniu alternatyvu, t.y. keramikiniai ir jau yra beligatiuriniai balti, tik truputi brangesni.
man atrodo Kavyte nesiojo breketus pas Sauliene, tik kad retokai ji dabar cia lankosi . paziurek sarasiuke pirmam puslapy.
o "malonumas" ne is pigiuju, bet visi sveiki dantukai liks, o tai neikainojamas dalykas ax.gif kainos vienam zandikauliui metaliniai apie 1300lt, keramikiniai apie 2000lt, beligatiuriniai apie 2300lt jei, balti turbut apie 2500lt. kai kurios panos kad sutaupyti dedasi 6-8 keramikinius (prieky), o kitus gelezinius.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 02 12, 15:28)
sveika "teta"  biggrin.gif  as irgi manau negadink geru sveiku dantuku, nes jei estetiniu bandys lyginti dantukus, turbut daug slivuos.... as pati breketus nesioti pradejau budama 30m. mano bendradarbe dabar pries savaite susidejo, jai 41! su savo 26 slepkis po lapais irnesakyk.gif  jei pergyveni del geleziniu breketu, yra pilna estetiskesniu alternatyvu, t.y. keramikiniai ir jau yra beligatiuriniai balti, tik truputi brangesni.
man atrodo Kavyte nesiojo breketus pas Sauliene, tik kad retokai ji dabar cia lankosi . paziurek sarasiuke pirmam puslapy.
o "malonumas" ne is pigiuju, bet visi sveiki dantukai liks, o tai neikainojamas dalykas  ax.gif  kainos vienam zandikauliui metaliniai apie 1300lt, keramikiniai apie 2000lt, beligatiuriniai apie 2300lt jei, balti turbut apie 2500lt. kai kurios panos kad sutaupyti dedasi 6-8 keramikinius (prieky), o kitus gelezinius.

aciu uz ikvepima smile.gif) na eisiu i konsultacija, ziuresi ka man sakis, gal tik virsuj uzteks det, nes kaip suprnatu geleziniai ar kiti, cia tik grozio skirtumas? kokybe ta pati? (pacio mehanizmo)
Atsakyti
su keramikiniais gydymas užtrunka maždaug dviem mėnesiais ilgiau, bet tikrai verta keramikinius dėtis, juk ne pusei metų juos dedies, o mažiausiai metams. Vaizdas nepalyginamai skiriasi nuo geležinių.
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 02 11, 00:09)
P.S. Nunešiau dovanų D.L - tai kaip apsidžiaugė, net pasibučiavom  biggrin.gif  ax.gif  blush2.gif
Ar jūs nešat, nešėt ar žadat nešt? Nes skaičiau, kad jai nuo 100-300lt dovanų duoda...

nenešiau ir nenešiu, kam? Ir taip brangiai mokam laugh.gif
Kažkoks keistas požiūris iš niekur nieko nešti gydytojams kyšius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 vasario 2011 - 16:06
QUOTE(bimbaM @ 2011 02 12, 15:09)
Sveikos, man 25metai, o as vis nerimstu. Turiu issikisusi iltini dantuka, kuri labai noreciau istiesinti, bet vis bijau kaip velnio as tu breketu. Kadangi jus daug apsnekejusios ir patyrusios savu kailiu, kokie breketai butu geriau? Noreciau, kad greiciau dantukai statytusi i vieta ir butu kuo maziau pastebimi.  Tad geriausias variantas butu beligaturiniai, bet ju nera keramikiniu, ar ne? Mano ir siaip dantukai labai gendantys, ar patys dantys nepajuoduoja nuo tu metalu?  verysad.gif

beje, o kaunietes gal galetu pakomentuoti kokie gydytojai Kaune geri, o i kuriuos geriau nesikreipti ?

man paciai 25 metai... galvojau jetus kaip as cia dabar su breketais. Bet nieko... susidejau, paprastus metalinius ir esu begalo laiminga... ir visiems sypsausi... galvojau kad kompleksuosiu, bet ne velnio. viskas ciki
pati lankausi Kaune, klinikoje Neodenta, pas gydytoja Andziuliene... man si gydytoja labai patinka, matyt sutampa musu biolaukai... nes net daugelio isgirta Damusiene man tokios simpatijos nesuteike kaip ji gydytoja... bet siaip manau kad kiekvienas turim pasirinkti sau gydytoja pagal save. siaip siulau nueiti i kelias konsultacijas...
sekmes
Papildyta:
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 12, 13:38)
Sveikos, vakar buvau pas odontologa klinikoj "Ovidenta", norejau islygint savo dantukus estetinio plombavimo deka, bet patare kadangi turiu stiprius ir sveikus dantukus det breketus, norejau paklausti, ar teko kam gydytis situoj klinikoj? gydytoja butu  Egle Šauliene... na ir siaip  idomu, ar labai brangus tai malonumas? ir man kaip ir 26 metai, kazkaip kompleksuoju kad esu teta ir su breketais busiu  blush2.gif  blush2.gif (zinau kad kvaila)

nekompleksuok, juk paskui dziaugsiesi grazia sypsena... malonumas nepigus, va as uz virsu jau sumokejau 1500lr, bet man cia dar tik pradzia... tik pradejau gydyma
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 12, 17:04)

O gera tema uzvedet. Paciai breketus nuims kovo menesi ir galvoju, ar nesti savo gydytojai smulkia dovanyte. Kazkas pasisake, kad D.L. dovanas gauna nuo 100-300lt., as net apakau blink.gif .Tu moki ziauriai didelius pinigus uz visa gydyma, ir dar tokios dovanos padekai. Gi tikrai uz viska privaciai eidama susimoki, tikrai jie nenusiskriaudzia saves. As pati manau nupirksiu saldainiu, ar dar kokiu saldumynu ir tiek.

Galima slaptazodi ten mano seniai ikeltos foto yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PILNATIS13: 12 vasario 2011 - 16:57
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 12, 15:09)
aš elastiką šiąnakt visą naktį buvau užsidėjusi, nuolat dabar nešiosiu. Skausmo nejaučiu jokio. Bet prie ilties pasidarė tarpas. Nepatinka. schmoll.gif  Reikia man apatinį krūminį nustumti į ištraukto kito krūminio vietą.

ir man ta pati problema, tik tarpai yra 2; jau metai praejo po isrovimo, o tarpai taip ir nesueina, jau galvoju gal reik keist gydytoja? g.gif

Balalaika, o kiek tau laiko praejo po isrovimo?
Atsakyti
QUOTE(Faghira @ 2011 02 12, 18:09)
ir man ta pati problema, tik tarpai yra 2; jau metai praejo po isrovimo, o tarpai taip ir nesueina, jau galvoju gal reik keist gydytoja? g.gif

Balalaika, o kiek tau laiko praejo po isrovimo?

nu pas mane irgi du apačioje dantys krūminiai ištraukti, tai vieną tarpą uždarinėjam elastikų pagalba, o į kitą tarpą dėsiu implantą, kai nusiimsiu breketus. Bet aš turiu omeny ne šiuos tarpus, man nuo elastiko pasidarė viršuje tarpukas tarp antro ir trečio danties. Nes elastiką kabinu ant trečio danties viršuje, ir ant 7 apačioje, tam, kad tas 7 dantis nueitų į 6to danties vietą.
Po išrovimo praėjo jau daug laiko, virš metų tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 12 vasario 2011 - 18:29
va valiausi dabar dantukus ir toks vaizdas kad jie keicia spalva... geltoneja... negi blogai priziuriu...
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 12, 14:38)

Malonumas brangus, bet manau viskas atsiperka kai pamatai rezultata mirksiukas.gif Ner cia ko kompleksuoti, siais laikais yra breketu ir keramikiniu, ir netgi liezuviniu kuriu nesimato, nes jie is vidines puses klijuojami, tik zinoma ju kaina jau nepalyginsi su paprastu smile.gif

QUOTE(bimbaM @ 2011 02 12, 16:09)

Dantys nuo metalu tikrai nepajuoduoja biggrin.gif kaunietes dauguma gydosi Ortodontijos centre, savanoriu 60 smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 12, 18:04)

Pritariu drinks_cheers.gif ir taip mokam nezmoniskus pinigus..
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 12, 14:45)
aciu uz ikvepima smile.gif) na eisiu i konsultacija, ziuresi ka man sakis, gal tik virsuj uzteks det, nes kaip suprnatu geleziniai ar kiti, cia tik grozio skirtumas? kokybe ta pati? (pacio mehanizmo)

jo, sakoma, kad su keramikiniais truputi ilgiau uztrunka viskas. na dar jei pasitaikytu, kad keramikinis suluztu ar nukristu ir pamestum, tada uz nauja irgi brangiau gautusi. bet daug panu cia nesioja ir viskas normaliai, lyg nei viena napamete.
beligatiuriniai buna metaliniai ir balti. su jais skaitos viskas truputi greiciau vyksta, kazkaip kitaip truputi jie veikia, maziau skauda atseit. as metalinius beligatiurinius atnesiojau, likau patenkinta. dabar rinkciaus baltus, nes kai as dejaus dar ju nebuvo, bent jau man nelsiule.
siaip per kolsultacija gyd placiau papasakos, galbut tau kurios nors rusies breketai net netiks, buna ir taip.
tiesa, svarbu zinoti, kad sumoki uz breketus o po to dar kiekviena vizita uz vadinamus paverzimus. po to uz breketu nuemima. kai nuima, kad dantukai negriztu i senas vietas arba klijuoja vielute vidinej dantu pusej, arba reikia nesioti plokstele. tai irgi dar papildomai kainuoja. zodziu kelias ilgas ir brangus. bet as manau kad verta del grazios sypsenos ax.gif

Atsakyti