QUOTE(Victorious @ 2012 01 14, 18:05)
Jau kurį laiką naudoju "Wet'n'Wild" maskuoklį. Jokio sausinimo nepastebėjau. Nors aš ir veidą stengiuosi gerai drėkinti
. Ir apskritai esu patenkinta tuo maskuokliu, nes keturios spalvos įvairioms paskirtims ir galima jas maišyti, išgauti norimą atspalvį, naudoti įvairioms veido zonoms. Man ypač patinka šviesiai rožinė produkto skiltis : dailiai paskaistina, pašviesina paakius - taip pat naudoju ir kitom veido vietoms : paslepia, kas nepatinka ir nesimato ant odos.
Na, tai nėra gruntinis maskuoklis ar kamufliažas - jis lengvesnis ir skirtas tokiam makiažui kurti.
Beje, palyginus nesenai bandžiau "L'oreal True Match" pudrą - nepatiko ir pasirodė, kad sausino odą, paryškino sausesnius odos plotelius, kurių paprastai net nesimato

Na, tai nėra gruntinis maskuoklis ar kamufliažas - jis lengvesnis ir skirtas tokiam makiažui kurti.
Beje, palyginus nesenai bandžiau "L'oreal True Match" pudrą - nepatiko ir pasirodė, kad sausino odą, paryškino sausesnius odos plotelius, kurių paprastai net nesimato

Bet dabar galvoju, kad dar nuo odos būklės, drėkinimo prieš makiažą (maskavimą) ir produkto naudojimo daug kas priklauso...

Na, aš pateenkinta