Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Victorious @ 2012 01 14, 18:05)
Jau kurį laiką naudoju "Wet'n'Wild" maskuoklį. Jokio sausinimo nepastebėjau. Nors aš ir veidą stengiuosi gerai drėkinti smile.gif. Ir apskritai esu patenkinta tuo maskuokliu, nes keturios spalvos įvairioms paskirtims ir galima jas maišyti, išgauti norimą atspalvį, naudoti įvairioms veido zonoms. Man ypač patinka šviesiai rožinė produkto skiltis : dailiai paskaistina, pašviesina paakius - taip pat naudoju ir kitom veido vietoms : paslepia, kas nepatinka ir nesimato ant odos.
Na, tai nėra gruntinis maskuoklis ar kamufliažas - jis lengvesnis ir skirtas tokiam makiažui kurti.
Beje, palyginus nesenai bandžiau "L'oreal True Match" pudrą - nepatiko ir pasirodė, kad sausino odą, paryškino sausesnius odos plotelius, kurių paprastai net nesimato unsure.gif

Bet dabar galvoju, kad dar nuo odos būklės, drėkinimo prieš makiažą (maskavimą) ir produkto naudojimo daug kas priklauso... unsure.gif Radau ir kitoj temoj atsiliepimų, jog sausino. Man "Wet'n'Wild" paletė nesausina - nieko nepastebėjau, nors naudojau ne kartą ir įvairias spalvas. Dažniausiai ant pudros tepu, ne tiesiai ant veido odos. Ir ne kasdien naudoju.
Na, aš pateenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 sausio 2012 - 17:45
Gal yra naudojančių/bandžiusių BareEscentuals maskuoklį Multi-tasking face? g.gif Naudoju BE mineralinę pudrą, esu labai patenkinta, bet noriu kažkuo prieš tai užmaskuoti spuogelius ir paraudimus. Paakiams man kaip ir nereikia. Ar šis geras? Ir ar tinka skystus maskuoklius naudoti su mineraline pudra? blush2.gif Nes galvoju apie išgirtą Maybelline.. rolleyes.gif
Ačiū už patarimus! 4u.gif
Atsakyti
Kuriu oda i sviesuma, koki numeriuka naudojate Artdeco kamufliaza ?
Nes parduotuvese tik trys spalvos g.gif , kai tuo tarpu Vokietijoje ju daugiau nei 10 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 01 15, 14:26)
Kuriu oda i sviesuma, koki numeriuka naudojate Artdeco kamufliaza ?
Nes parduotuvese tik trys spalvos  g.gif , kai tuo tarpu Vokietijoje ju daugiau nei 10  blink.gif

Mano oda labai šviesi, tai ėmiau 6nr. Pats šviesiausias ir neutrali spalva. Nes kitas numeriukas irgi gana šviesus, bet į rausvumą (nepamenu kuris, gal 3, jei nemaišau).
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 01 15, 17:23)
Mano oda labai šviesi, tai ėmiau 6nr. Pats šviesiausias ir neutrali spalva. Nes kitas numeriukas irgi gana šviesus, bet į rausvumą (nepamenu kuris, gal 3, jei nemaišau).

4u.gif as irgi galvojau apie 6nr. nes dabar esu labai isbalusi.
O vasara esate naudojusi 6nr. ? Jauciu butu per daug sviesus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 01 15, 18:30)
4u.gif  as irgi galvojau apie 6nr. nes dabar esu labai isbalusi.
O vasara esate naudojusi 6nr. ? Jauciu butu per daug sviesus..  g.gif

Ne, turiu MUFE maskuoklių paletę dar, tai vasarą, kai kinta odos atspalviai, iš jos išsirenku tinkamiausią. bet kadangi ne visai patenkinta ja esu, tai įsigijau ARTDECO. Realiai vasarą ji būtų per šviesi (priklauso kiek įdegat), bet jei ne per daug paruduojat, gal būtų nieko baisaus, padengus šiek tiek didesniu pudros kiekiu. smile.gif
Atsakyti
As irgi noreciau suzinoti, kokia maskuojamaja priemone geriau rinktis po mineraline pudra g.gif man atrodo, kad tie kreminiai maskuokliai labai svies is po plono mineralines pudros sluoksnio blush2.gif
Paneles, naudojancios mineraline pudra, kuo maskuojate spuogelius ir demeles? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 12 09, 21:48)
Merginos, kas esate turėję Estee Lauderio Double Wear Stay-in-Place maskuoklį. Esu bandžiusi Douglase, prisimenu, kad nerealiai gerai maskuoja. Gal galėtų kas pakomentuoti kas naudoja ilgesnį laiką? Ar nekemša porų, ar nesubėga, kaip susitvarko su paakiais, spuogeliais, paraudimais ir pan?

user posted image

Maskuoja labai gerai, labai gerai ir issilaiko, nenubega, nenusausina. Del paakiu maskavimo nezinau, bet paraudimus, demeles ir spuogelius tikrai paslepia. Naudojau ilgesni laika, tai visiskai nekimso.
Tik pati sviesiausia spalva baltaodems ziema gali buti per sviesi doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 01 24, 01:40)
Maskuoja labai gerai, labai gerai ir issilaiko, nenubega, nenusausina. Del paakiu maskavimo nezinau, bet paraudimus, demeles ir spuogelius tikrai paslepia. Naudojau ilgesni laika, tai visiskai nekimso.
Tik pati sviesiausia spalva baltaodems ziema gali buti per sviesi doh.gif .

bandziau sita parduotuvej,tikrai gerai maskuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 01 23, 13:51)
As irgi noreciau suzinoti, kokia maskuojamaja priemone geriau rinktis po mineraline pudra  g.gif  man atrodo, kad tie kreminiai maskuokliai labai svies is po plono mineralines pudros sluoksnio blush2.gif
Paneles, naudojancios mineraline pudra, kuo maskuojate spuogelius ir demeles?  4u.gif  4u.gif

BE turi maskuoklį kuris bent jau man idealiai atlieka savo darbą 4u.gif
Padengiu veidą pudra (mano spalva fairly light), o kur trūksta maskavimo pereinu su bisque concealer'iu (summer bisque - gelsvai odai), rezultatas man patinka thumbup.gif

http://www.bareescen...mp;cgid=BE_FACE
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2012 01 15, 13:18)
Gal yra naudojančių/bandžiusių BareEscentuals maskuoklį Multi-tasking face? g.gif  Naudoju BE mineralinę pudrą, esu labai patenkinta, bet noriu kažkuo prieš tai užmaskuoti spuogelius ir paraudimus. Paakiams man kaip ir nereikia. Ar šis geras? Ir ar tinka skystus maskuoklius naudoti su mineraline pudra? blush2.gif  Nes galvoju apie išgirtą Maybelline..  rolleyes.gif
Ačiū už patarimus! 4u.gif

Šį BE maskuoklį naudoju jau apie metus ir dar nesiruošia pasibaigt. Mano veidas gana lygus, koks spuogelis tik retkarčiais išdygsta, pagrinde maskuoju nosies šonus, nes ten daug mažų kapiliarų šviečia. Tai maskuoklis puikiai viską paslepia, didžiulis skirtumas jį naudojant tikrai matomas thumbup.gif Tik man nepatiko BE maskavimui skirtas šepetėlis, Ecotools gerokai patogesnis ir gražiau dengia smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, reikes isbandyti BE maskuokli smile.gif 4u.gif
Atsakyti