Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(shopingas @ 2012 01 26, 01:47)
Esu naudojus skysta Maybelline 'mineral' serijos maskuokli (cia kur SM'e populiarus),

O ka tu butent su juo maskuoji ? As su Mineral negaliu maskuoti paakiu, siaubingai i rauksles subega. Manau jis labiau tinkamas spougeliams ir odos nelygumams uzmaskuoti.
Atsakyti
O gal kuri naudojat Laura Geller maskuoklį? g.gif Kažin kaip jis?
http://www.ulta.com/...sImpprod2240061

user posted image
Atsakyti
Merginos gal kuri naudojot-Maskuojamoji priemonė paakiams „Lift Lumière Eye Contour Concealer“ ( Chanel ) , kokie butu atsiliepimai ir gal kas zinot kokia mazdaug kaina pas mus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 14 vasario 2012 - 07:52
Merginos, pagelbėkit prašau 4u.gif

Naudoju Bourjois Healthy Mix maskuoklį, spalva 52 - tinka idealiai. Planuoju pirkti Estee Lauderio Double Wear maskuoklį. 01 light spalva man per tamsi, 07 light warm šviesoka (lyginant su Bourjois), ant veido lyg ir normaliai.

Tai vat ir mėtausi kurią spalvą imti - ar warm light ar warm light/medium? Kokį atspalvį turi warm light/medium - rausvą, neutralų ar gelsvą?
Atsakyti
Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie MAC studio finish maskuokli? Ar tinka paakiams? Kaip laikosi? Ar jis toks kreminis labiau ar toks sausas (sunkiai tepasi)? Kaip del spalvu? As esu neutrali sviesiaode biggrin.gif Idomu kokia spalva tiktu, mastau apie NW20, bet bijau, kad per tamsi gali buti ar per geltona g.gif
Odos mano spalva panasi i sia:
http://twilightguide...-today-show.gif

user posted image
Atsakyti
Mano megstamiausias siuo metu MAC Mineralize concealer. Oda sviesi, vidutine, tad idealiai tinka spalva NC20.
user posted image
Gerai maskuoja ivairias demeles, spuogus, graziai dengiasi t.y. nepastebimai, kad pritepta kazko, nesausina odos. Kol kas vien tik +
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 02 27, 12:51)
Kaip del spalvu? As esu neutrali sviesiaode  biggrin.gif Idomu kokia spalva tiktu, mastau apie NW20, bet bijau, kad per tamsi gali buti ar per geltona  g.gif
Odos mano spalva panasi i sia:
http://twilightguide...-today-show.gif

jei jūsų oda į geltonumą, tada reik rinktis NC pudras, jei vis tik labiau į ružavumą, tada NW.
su tokia odos spalva rinkčiaus NW15, jei būčiau į ružavumą, bet ir šis atspalvis gali būt per tamsus ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus:) sviesesnio gal nei nw 15 nereiktu manau. Nesu jau tokia perbalus o tiesiog sveikai sviesi biggrin.gif kazko mane vistiek is internete matytu paveiksleliu traukia prie nw 20 g.gif pasimeciau dabar. O siaip kazin nekemsa butent studio finish poru ir nera sausas labai? Pasidomesiu ir mineralize tada:)
Atsakyti
SM narei, kuri manę klausė apie žalią maskuotoją mirksiukas.gif
Aš naudoju paprastą:
user posted image
Jis toks kietokas, bet gerai maskuoja raudonį (spuogelius, dėmeles). Kai užtepu žalią maskuotoją, ant viršaus dar tepu birią pudrą ir aišku nebesimato jokios žalumo ax.gif
Atsakyti
ačiū labai, gal dar kuri pasidalins patirtimi, kokią žalią maskuojamąją priemonę naudojate ir iš kur perkate? g.gif
Atsakyti
Gal kuri bandziusi galetu palyginti siuos du.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 02 28, 10:26)
ačiū labai, gal dar kuri pasidalins patirtimi, kokią žalią maskuojamąją priemonę naudojate ir iš kur perkate?
aš naudoju Maybelline žalią cover stick, jau nežinau kelintą,.. bet ne spuogam, o apskritai raustančiai odai ir dėmelėm.. šiaip nieko, bet mielai pabandyčiau ką nors kitko (galbūt skystesnės konsistencijos), bet kad žalių maskuoklių labai jau nedidelis pasirinkimas unsure.gif g.gif gaila kad nėra tokių išsukamų su šepetėliu, kaip normalūs concealeriai..bent jau neradau iki šiol.
Atsakyti