Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(aneeta @ 2012 01 23, 14:51)
As irgi noreciau suzinoti, kokia maskuojamaja priemone geriau rinktis po mineraline pudra  g.gif  man atrodo, kad tie kreminiai maskuokliai labai svies is po plono mineralines pudros sluoksnio blush2.gif
Paneles, naudojancios mineraline pudra, kuo maskuojate spuogelius ir demeles?  4u.gif  4u.gif

Tikrai nesvies. As naudoju tik mineralines birias pudras (retsykiais presuotas), bet birus maskuokliai man kolkas nei vienas nepatike, visada naudoju kreminius (kartais koki kietesni, kartais skystesni) - niekas niekada nesviecia. Juk svarbiausia tinkama atspalvi pasirinkt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 01 25, 12:49)
Tikrai nesvies. As naudoju tik mineralines birias pudras (retsykiais presuotas), bet birus maskuokliai man kolkas nei vienas nepatike, visada naudoju kreminius (kartais koki kietesni, kartais skystesni) - niekas niekada nesviecia. Juk svarbiausia tinkama atspalvi pasirinkt.

o kokius maskuoklius naudojate, jei ne paslaptis? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 01 25, 14:58)
o kokius maskuoklius naudojate, jei ne paslaptis?  4u.gif  smile.gif

Esu naudojus skysta Maybelline 'mineral' serijos maskuokli (cia kur SM'e populiarus), dabar naudoju Beauty Without Cruelty piestukini skysta maskuoklis, taip pat turiu AfterGlow Cosmetics maskuokli (sitas kietesnis, reikia pirstu kabint). Neseniai subaigiau Tarte kremini, nepamenu tiksliai pavadinimo, bet pardavime nera jau - irgi is kabinamu pirstu buvo. Turiu dvieju naturaliu firmu meginelius (daabr taip greit jau nepamenu tiksliu pavadinimu), kurie irgi is tu kietuju. Su visais naudoju/naudojau mineraline be problemu.
Atsakyti
Jau kokius 3-4 kartus naudojau savo Bourjois healthy mix maskuoklį Nr. 51. Kadangis naudoju tokią pačią pudrą, tik Nr. 52, maskuoklis labai gražiai "ištraukia ir iššviesina" tas vietas, kurias reikia (paakius, vidinius kampučius, nosies išorinius linkius, smakrą), neblogai pamaskuoja raudonumus. Lyginant su turimu Maybelline minerals, šis lengvesnis, ne toks miltinis, truputi šviesesnis (nors abu šviesiausi). Tikrai likau patenkinta.
user posted image
Atsakyti
Panos, kur perkat tą Maybelline Mineral maskuoklį? Gal yra LT kokia int. parduotuvė, kad nereiktų iš užsienio siųstis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 28, 11:52)
Panos, kur perkat tą Maybelline Mineral maskuoklį? Gal yra LT kokia int. parduotuvė, kad nereiktų iš užsienio siųstis?  g.gif

ir man idomu:) niekur nerandu LT. arba gal patarsit koki atspalvi ir numeri imt jei iš užsienio siustis? mano oda yra šviesi smile.gif ačiū
Atsakyti
Išgirtajį Minerals maskuoklį radau akosmetika.lt bigsmile.gif drinks_cheers.gif;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rumute: 07 vasario 2012 - 21:20
Nusipirkau Artdeco camouflage - esu patenkinta smile.gif . Džiaugiuosi, kad nepirkau žalio artdeco, kaip iš pradžių norėjau
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2012 02 07, 22:20)
Išgirtajį Minerals maskuoklį radau akosmetika.lt  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif;

o kokį atspalvį pirkot? kaip žiūrėjau tai ten tik tamsios spalvos g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Susidomėjau Artdeco Camouflage maskuokliu, bet labai domina jo sudėtis.. Nelabai randu, bet matau, kad nemažai čia jį naudojančių yra. Gal galėtumėte papasakoti sudėtį? g.gif
Atsakyti

Koki rekomenduotumet Bobbi Brown concelear'i: http://www.saksfifth...p;bmUID=jlMJfP7 ar http://www.saksfifth...p;bmUID=jlMJfP8? g.gif

Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 01 25, 14:58)
o kokius maskuoklius naudojate, jei ne paslaptis?  4u.gif  smile.gif

Per 15 metų bandžiau įvairius, bet nieko geriau už Mary Kay nepasitaikė 4u.gif
Atsakyti