Įkraunama...
Įkraunama...

Blogas kvapas iš burnytės

5 mėn. kūdikiui dažnai iš burnytės pajuntu acetono kvapą. Valgo tik mano pieną, svoris auga normaliai. Dėl ko taip gali būti?
Atsakyti
Kūdikiui trūksta skysčių. Pagirdykite kūdikiams skirtomis arbatomis arba paprastu vandeniu.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mano dukrytei 10men.pastebejau kad liezuvio viduriukas baltas,o ir is burnytes toks kvapas keistas g.gif Kas tai galetu buti?
Maziuke neserga ir slogytes ner,tik dantukai trys is kart kalasi gal tai susija?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jai gali trūkti skysčių- todėl daugiau ją girdykite.
Atsakyti
Laba diea.
Dukrytei 6 mėn. Valgom Pepttidi Tutteli, nes alergiška pieno baltymui (savo pienelio jau neturiu) ir prieš savaitę pradėjome bandyti Milupos ryžių košę, bet nelabai moka valgyti, tai suvalgom max po 50gr per dieną. Prieš tris dienas pajaučiau, kad iš burnos ir šlapime acetono kvapą. Kas tai ir ką daryti?
Sako reikia duoti Bifolac, bet tai juk pieno bakterijos, ar nebus mums nuo jos alergijos? Gefilus plus nebėra vaistinėse...
Ačiū.
Atsakyti
labai noreciau pagalbos,mano sunui 7 m.bus pries kelias dienas skundesi pilvo skausmais,po keliu dienu pradejo kas 5 min. lakstyti i tualeta slapintis,pasitarus su gydytoja nusprendem ,kad pusles uzdegimas.gerem kelias dienas miskauogiu lapu arbatas.lyg ir praejo,bet niekaip nedingsta nemalonus kvapas is burnos,net nemoku jo apibudinti,sakyciau gal acetono,bet tvirtai teigti negaliu.dazniausiai smirda rytais,vkarop dingsta.
ar tai gali buti susije su pilvo skausmu, ar tai kas nors negerai su krandziu?kaip elgtis?ar kreiptis pas gydytoja?pas koki? aciu.
Atsakyti
Acetono kvapas iš burnos būna tada, kai organizmui trūksta skysčių. Šiuo atveju reikėtų atlikti ir šlapimo tyrimą. Dabar vaikui duokite kuo daugiau gerti.
Atsakyti
Tas kvapas leidžia įtarti, kad kūdikiui trūksta skysčių. Jį reikia papildomai girdyti.
Atsakyti
Norejau paklausti kodel 5m ir 2m vaikams sklinda stiprus acetono kvapas is burnos.Nors siaip jie sveiki,tik didysis pries pora dienu viduriavo ir gydytoja sake,kad kazkoks virusas.Girdejau,kad taip buna kai vaikas geria mazai skysciu,bet maniskiai ju geria pakankamai.Dekoju is anksto uz atsakyma
Atsakyti
Viduriuojant ar po viduriavimo acetono kvapas būna dėl skysčių trūkumo. O sveikam gali būti irgi skysčių trūkumo pasekoje, bei perdozavus gyvulinės kilmės riebalus.
Jei tas kvapas kartojasi dažnai, reikia atlikti šlapimo tyrimus.
Atsakyti
Laba diena,
Norėjau paklausti, kodėl 17 mėnesių vaikui atsibudus ryte iš burnytės blogas kvapas? Ar reikėtų eiti pasitikrinti? Ar tai virškinimo sutrikimas?
Dantys vakare yra valomi, skylių lyg ir nesimato.
Ačiū.
Jurga
Atsakyti
Gali būti nuo adenoidų, po slogos ir jei sausas kambaryje oras.
Atsakyti