Įkraunama...
Įkraunama...

Blogas kvapas iš burnytės

[FONT=Times][SIZE=7] Sveiki, mes jau nuo pat gimimo turim problemų su virškinimu (dabar mums 1m. 3 mėn ) , tai vemiam, tai viduriuojam, net 12 kartų gulėjom ligoninėje, iš jų 4 kartus buvom reanimuojami, dėl profuzinio vėmimo ir viduriavimo, buvo nustyta salmoneliozė, klostridijozė ( ligoninės štamai ), ko pasekoje išsivystė antrinė celiakija, tačiau visa tai mes įveikėme ir jau visas mėn nesirgome. Tačiau dabar vėl vaikas pradėjo laikas nuo laiko vimčioti, iš burnos atsirado supuvusio kiaušinio kvapas, kuris laikosi pastoviai. Kažin ar čia verta sunerimti ir vėl atlikti visus tyrimus, ar kažkokios ligos požymis, ar paprasčiausiai kažką blogai maitinu.
Atsakyti
Jeigu vaiką vėl pradėjo pykinti, būtina vėl konsultuotis su gydytoja, kad vėl nepatektumėte į reanimaciją.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif mano dukrytei 14,5men.jau kokias pora savaiciu labai smirda is burnytes g.gif ir tikrai smirda,toks vaizdas kad ten prikakota blink.gif grynai kakucio kvapas,ar reikia sunerimti,nes po teisybei tai jau ir neramu darosi,o pas gydytoja tik po savaites pakliusim,nes eiles dideles cry.gif
Skysciu duodu kiek galima daugiau,ta prasme istisai siulau atsigerti,tik va del slogytes tai kazkaip ydomiai g.gif atrodo lyg pas ja toks nemazas snargliukas kazkur viduje yr,bet kai bandau traukti nieko schmoll.gif tuscia sad.gif
Atsakyti
Panašu, kad tas kvapas gali būti likęs po slogos. Nosytę praplaukite jūros vandeniu ir gerai išsiurbkite prieš naktį ir ryte.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Gerb.daktare,noreciau Jusu paklausti: 3 metu mergaitei is intimios vietos sklinda nelabai malonus kvapas. Jis juntamas kai prausiu vaika ar kai sodinu ant puoduko. Jokiu ishskiru ar paraudimu ar berimu nera. Skausmo ar nieziejimo vaikas irgi nejaucia. kas tai galetu buti? Ar butina eiti pas vaiku ginekologe? As ja kas vakara prausiu ramuneliu nuoviru. Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Jeigu nėra jokių išskyrų, paraudimo, viskas yra normalu. Tarpvietė turi specifinį kvapą.
Atsakyti
Sveiki

Ar gali 6 men. mergaitei issivystyti acetoninis vemimas. Ar ji gali sukelti hipp darzoviu tyre? Be hipp tyriu valgo mamos piena.
Atsakyti
Tikroji ketonemija išsivysto perdozavus gyvulinės kilmės riebalus (vyresniems vaikams). O acetono šlapime kūdikiui atsirasti gali, kai jam trūksta skysčių- vemiant, viduriuojant, karščiuojant. Dažniausia kūdikių vėmimo ir viduriavimo bei karščiavimo priežastis būna virusiniai susirgimai. HiPP daržovių tyrė tikrai nekalta.
Atsakyti
laba diena. mano sūnui jau kokius 5 mėnesius (prasidėjo maždaug nuo metukų) po miego būna blogas kvapas iš burnytės. kokios galėtų būti priežastys? jei tai susiję su skrandžiu, ar įmanomi kokie nors tyrimai?
Atsakyti
Mažiems vaikams tai dažniausia būna dėl adenoidų arba dėl dantukų.
Atsakyti
Mano mazajai ish burnytes sklinda gana nemalonus kvapas. Savaitgali turejo tridiene karshtine, jau ishbere, taciau temperatura nevisai nukrito. Vis dar laikos apie 38-39.. Ishberimas labai smarkiai niezti, vaikas irzus. Ar gali buti, kad dar kokia liga "prikibusi" laikos?
Atsakyti
Abejoju, ar tai tridienė karštligė, nes išberia tada, kai temperatūros jau nebūna. O kvapas iš burnos yra po karščiavimo.
Atsakyti