Man jau ne uz kalnu 30 metu, bet dar gyvenime nesiskolinau, na gal vaikysteje is drauges lita ledams, jei tuo metu neturejau, bet po to is karto ir atiduodavau.
Jauciu labai nemaloniai jausciausi, jei tektu eiti kokios paskolos prasyti i banka ar i tuos greituosius kreditus, bet dar baisiau man butu skolintis is draugu ar seimos nariu, jausciausi siaubingai, nes jie is karto suprastu, kad esu gilioj gilioj duobej, jei jau prasau pinigu.... Na as taip isaukleta nelysti i skolas ir dar tureti visada pinigu juodai dienai. Dar vaikas budamas pamenu, kaip mociute keiksnodavo bankus ir kad su jais geriau neprasideti, tai, matyt, man tas i pasamone giliai iaugo.
Bet aisku gyvenimas labai permainingas dalykas, nezinai kas tau gali nutikti ateityje, gali ir nelaime ir liga uzklupti tfu tfu tfu ir jei tektu rinktis ar badas, ar skolinimasis, tai zinoma tekina lekciau skolintis pinigu duonai ir sviestui, kad tik badu mirti nereiktu.
O juokingiausia kai zmogus skolinasi del ivaizdzio, pazystu jauna zmogu, kuris issimoketinai 7 metams nusipirko naujutelaite Mazda is salono uz daugiau nei 100 000 litu. O pats jis dirba paprasta eilini sunku darba, net jo valdzia ir direktoriai su tokiom masinom nevazineja. Ir vaiksto dabar i darba pastoviai sergantis, su salikais apsiviniojes, bijo imti biuleteni net keliom dienom, kad tik jo neatleistu. Dar teko girdeti viena atveji kai vienas vaikinukas pardave savo normalu buta ir persikrauste i bendrabucio kambareli, o savo sena masina iskeite i apynauji Mersedesa. Ir taip atseit tapo svajoniu vaikinu su Mersedesu

. Oi juokina tokie kvaili poelgiai zmoniu.