QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 19, 12:20)
Moonte, jau kartą rašiau - negyvenk forumo narių gyvenimą

Nei tu žinai, nei ką kaip yra ištiesų. Tiesa? Tu paprasčiausiai, tiesiog per savo asmeninę prizmę ir išgyvenimus, vėl gi asmeninius, bandai įsivaizduoti kitų gyvenimus. Todėl tu ir nekenti, ir pyksti, ir kt. Kam tau to reikia? Atsipalaiduok. Tau pinigai yra blogis, tu tą pastoviai keli ant pjedestalo. Tai tvarkoj. Bet kam apie tai reikia moralizuoti materialinėse temose? Ką tu tuo nori įrodyti. Kad tu gražesnė, teisingesnė, tavo gyvenimas tobulesnis už kitų. Tai gerai. Mes uždirbame ir nesigėdijame to, mums negėda. Tema apie finansinius prioritetus, o ne dvasinius, moralinius. Apie finansus tema. Alio garaž.
Ties pasakius, man nusisvilp kaip gyvena Subjektyvi, bet man ne vienodai rodo, kad tamsta savo postai dergi pasiturinciu zmoniu "varda". Del dievo meiles, kartais savo postus ir patarimus pritaikykite sau, brangutei, nesusireiksminkite taip, jus nesate verta mano pykcio, per daug emociju. Rasau tik pastebejimus ir tiek, lygiai kaip ir jus. Dar karta pakartosiu, nes jusu garazas neikerta kas parasyta. MAN PINIGAI NERA BLOGIS, TIESIOG SLEIKSTULI KELIA JUSU PROPAGUOJAMAS SNOBISKAS, AROGANTISKAS POZIURIS I ZMONES IR PINIGU SUREIKSMINIMAS, IR
PASITURINCIU ZMONIU DISKREDITACIJA. Paskaicius jusU mintis susidaro isvada, kad visi kas turi pinigus yra arogantiski chamai, manantys, kad tie kas dirba yra nieko verti vergai, vargetos ir t.t ir t.t. Bet anaiptol, ne visi pasiturintYs zmones yra kaip jus, mastantys jusu kriterijais, ju tarpe yra mecenatai, globejai, steigejai, dirbatys labdaros labui. Gerbiantys darbo zmogu, kureja.
Brangioji, dar suprasciau jei jus manimi piktintumetes, jei pradeciau kalbeti su jusmis temose apie pirkinius, paslaugas, ar dar kur, ten kur jus pasireiskiate. Bet cia yra tema apie vertybes, todel ne jums man nurodineti, ka ir kur galiu rasyti. Jei jus nezinote zodzio morale reiksmes, tuomet man jusu nuosirdziai gaila. Ir cia, primoji postringauti pradejote jus, io man teko tik kontrargumentuoti. Taip bus ir ateity, kai jus pradesite deskridituoti pasiturincius zmones.