Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų finansiniai prioritetai

QUOTE(alisia31 @ 2011 02 20, 01:14)
O noretum vairuotojo teisiu? biggrin.gif
Papildyta:

ohmy.gif  huh.gif  wacko.gif

kol kas nera poreikio man paciai, nes vaikinas vairuoja.
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 02 20, 01:12)
Na bent is isvaizdos man tikrai niekas neduoda man 27, ir tuo kol kas dziaugiuosi. O parasyt irgi megstu bele ka, kodel man vaidinti rimtuole moteriske, jei as tokia nesu.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 02 20, 01:17)

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 19, 12:20)
Moonte, jau kartą rašiau - negyvenk forumo narių gyvenimą smile.gif Nei tu žinai, nei ką kaip yra ištiesų. Tiesa? Tu paprasčiausiai, tiesiog per savo asmeninę prizmę ir išgyvenimus, vėl gi asmeninius, bandai įsivaizduoti kitų gyvenimus. Todėl tu ir nekenti, ir pyksti, ir kt. Kam tau to reikia? Atsipalaiduok. Tau pinigai yra blogis, tu tą pastoviai keli ant pjedestalo. Tai tvarkoj. Bet kam apie tai reikia moralizuoti materialinėse temose? Ką tu tuo nori įrodyti. Kad tu gražesnė, teisingesnė, tavo gyvenimas tobulesnis už kitų. Tai gerai. Mes uždirbame ir nesigėdijame to, mums negėda. Tema apie finansinius prioritetus, o ne dvasinius, moralinius. Apie finansus tema. Alio garaž.

Ties pasakius, man nusisvilp kaip gyvena Subjektyvi, bet man ne vienodai rodo, kad tamsta savo postai dergi pasiturinciu zmoniu "varda". Del dievo meiles, kartais savo postus ir patarimus pritaikykite sau, brangutei, nesusireiksminkite taip, jus nesate verta mano pykcio, per daug emociju. Rasau tik pastebejimus ir tiek, lygiai kaip ir jus. Dar karta pakartosiu, nes jusu garazas neikerta kas parasyta. MAN PINIGAI NERA BLOGIS, TIESIOG SLEIKSTULI KELIA JUSU PROPAGUOJAMAS SNOBISKAS, AROGANTISKAS POZIURIS I ZMONES IR PINIGU SUREIKSMINIMAS, IR PASITURINCIU ZMONIU DISKREDITACIJA. Paskaicius jusU mintis susidaro isvada, kad visi kas turi pinigus yra arogantiski chamai, manantys, kad tie kas dirba yra nieko verti vergai, vargetos ir t.t ir t.t. Bet anaiptol, ne visi pasiturintYs zmones yra kaip jus, mastantys jusu kriterijais, ju tarpe yra mecenatai, globejai, steigejai, dirbatys labdaros labui. Gerbiantys darbo zmogu, kureja.

Brangioji, dar suprasciau jei jus manimi piktintumetes, jei pradeciau kalbeti su jusmis temose apie pirkinius, paslaugas, ar dar kur, ten kur jus pasireiskiate. Bet cia yra tema apie vertybes, todel ne jums man nurodineti, ka ir kur galiu rasyti. Jei jus nezinote zodzio morale reiksmes, tuomet man jusu nuosirdziai gaila. Ir cia, primoji postringauti pradejote jus, io man teko tik kontrargumentuoti. Taip bus ir ateity, kai jus pradesite deskridituoti pasiturincius zmones.
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 02 20, 01:18)

Kokia proga ta liezuvi demonstruojat?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 19, 13:00)
Milk, pabandyk nuo šiandien pamiršti materialius dalykus, pinigus padėk kuo toliau. Ir gyvenk be pinigų, bet oriai. Kiek tai truks?

Nereikia buti idiotu. Pinigai tai vertes matas, ju niekas kol kas neatmaine jie buvo ir bus. Bet vieneim pinigai yra tik priemone/inagis tiklsui pasiekti, kitam gi tiklsas, nes be ju jis jauciasi nieku.
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 20, 01:11)
Galima placiau, ka paryskinau, tikrai idomu.

Jei zmogus turi stubura, vertybes, tokias kaip dekalogas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 19, 23:57)
O as manau, kad nupirkti orumo neimanoma. O negandos tik parodo, zmogu. Vieni tremtyje paluzdavo, tapdavo isdavikais, padlaiziais, kiti iki galo likdavo zmonemis, asmenybemis. TArkim, blokada, zmones isliko zmonemis, nesugyvulejo. Taip, smurtas/skurdas pagimdo skurda/smurta, bet yra viena svarbi detale, jei zmogus yra zmogumi, retai jis praras savo veida..

Teko pazinti moteri, kuri mokesi smolne, kalejo Kizuose. Nepriklausomai kokios salygos jis prausesi kieviena ryta lediniu vandeniu, visada mandagiai bendravo su zmonemis, vykde visus pavestus darbus, nesvarbu kokio sunkumo jie buvo,  niekada nenusirito iki skundiko, koloboranto, chamo lygmens. Su laiku net lagerio darbuotojam ji tapo autoritetu. Taigi, jei tau yra paseta grudas, jis isliks bet kokiu isbandymo metu.

Taip pritariu,kad sioje situacijoje butent si moteris isliko ori- buvo dvasiskai stipri.

Tik kitais atvejais kalbant apie oruma, daznai yra egoizmas ivardijamas , kaip orumas, o tai reiskia, kad zmogus, kuris yra prarades zmogiskuma, negali tureti ir orumo, isskyrus puikybe.
Atsakyti
Nieko blogo nematau, kad zmones skolinasi, iesko investuotojus, verslo partnierius. Geda yra vogti, geda buti snobu, nepadeti zmogui, kai turi galimybe ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 20, 00:32)
Nereikia buti idiotu. Pinigai tai vertes matas, ju niekas kol kas neatmaine jie buvo ir bus. Bet vieneim pinigai yra tik priemone/inagis tiklsui pasiekti, kitam gi tiklsas, nes be ju jis jauciasi nieku.
Papildyta:
Jei zmogus turi stubura, vertybes, tokias kaip dekalogas.

drinks_cheers.gif Bet:
"Nepamirškime, kad tik labai plonytė nežymi linija skiria pagarbą sau, orumą nuo egoizmo. Gerbkime savo jausmus ir vertybes, bet taip pat gerbkime ir kitų žmonių jausmus ir vertybes. Jos nebūtinai turi sutapti, ir tai turime priimti ramiai. Kad to pasiektume, turime pakilti į aukštesnį bendravimo ir mąstymo lygį – savitarpio supratimą, altruizmą."(citata)
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 02 20, 01:21)
Kokia proga ta liezuvi demonstruojat?

Tibeto gydytojai tik pagal pulsa ir liezuvi visas ligas diagnozuoja. Koks pulsas?
P.S. Finansinei sveikatai netinka.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 20, 01:37)
Taip pritariu,kad sioje situacijoje butent si moteris isliko ori- buvo dvasiskai stipri.

Tik kitais atvejais kalbant apie oruma, daznai yra egoizmas ivardijamas , kaip orumas, o tai reiskia, kad zmogus, kuris yra prarades zmogiskuma, negali tureti ir orumo, isskyrus puikybe.

Nemanau, kad savo ego tenkinimas yra blogai, mus ego veda per gyvenima, uzbrezia tiklsus, daro mus tokiais kokie mes esame. Neveltui sakoma "mylek savo artima kaip pats save". Visi reiskiniai lygiai taip ir egoizimas turi savo baltaja ir juodasias puses. Todel pritariu, kad neretai orumas ir puikybe yra painiojami tarp saves. Mes tampame savo puikybes vergais. Nemokame priimti pagalbos. As lygiai tokia pat, man lengviau duoti, nei priimti pagalba. Ir tai greiciausiai itakoja manoji puikybe, sis jausmas ir man nesvetimas. Nemegstu buti skolinga, nebutinai finansiskai, butinai atsiranda poreikis atlyginti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 vasario 2011 - 00:45
QUOTE(Moonte @ 2011 02 20, 00:42)
Nemanau, kad savo ego tenkinimas yra blogai, mus ego veda per gyvenima, uzbrezia tiklsus, daro mus tokiais kokie mes esame. Neveltui sakoma "mylek savo artima kaip pats save". Visi reiskiniai lygiai taip ir egizimas turi savo baltaja ir juodasias puses. Todel pritariu, kad neretai orumas ir puikybe yra painiojami tarp saves. Mes tampame savo puikybes vergais. Nemokame priimti pagalbos. As lygiai tokia pat, man lengviau duoti, nei priimti pagalba. Ir tai greiciausiai itakoja manoji puikybe, sis jausmas ir man nesvetimas.

Puikybe yra tokia valdove, kuri slepiasi uz tarno- Orumo peciu.Pasiteisinimui.

Papildyta:
QUOTE(Linja @ 2011 02 20, 00:41)
Tibeto gydytojai tik pagal pulsa ir liezuvi visas ligas diagnozuoja. Koks pulsas?
P.S. Finansinei sveikatai netinka.

Vakaras- turetu buti silpnas. smile.gif
Atsakyti