Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 51 namučiai

Aij,dėl dovanojimų idėja labai šauni,bet aš pasuoju,nes pati kol kas neužsidirbu,o dargi remontas manųjų namų ax.gif
Atsakyti
Taip nesąžininga, aš irgi noriu gauti iš jūsų knygą gimtadienio proga biggrin.gif
Papildyta:
Nors skaičiau seniau, bet platesnį atsiliepimą vistiek dedu ax.gif

user posted image

Ch. Bukowski "Arklienos kumpis"

Žinot, kodėl man patinka Bukowski's? Tuom, jog niekada "nevinioja į vatą", neieško subtilių žodžių, rėžia tiesą į akis ir nebando kažkam įtikti. Šiuo rašytoju susižavėjau, kai perskaičiau knygą "Paštas". Ir visada sakiau, arba tau patinka Bukowski's ir jo rašymo stilius, arba ne ("Nieko nepadarysi" kaip rašė K. Vonnegut). O aš visad mėgau alkoliteratūrą. Kaip rusai turi savo V. Jerofėjevą, taip amerikiečiai - alkoholiką, skandalais išgarsėjusį, bet velniškai talentingą - Ch. Bukowskį.
"Arklienos kumpis" - autobiografinis Bukowskio romanas, o pagrindinis veikėjas - Činaskis - autoriaus "alter ego", prototipas. Istorija mus nukelia į ekonominės depresijos laikus Amerikoje. Činaskiis - užaugęs eilinėje žemesnio sluoksnio amerikiečių šeimoje, mokyklos mušeika, vėliau tapęs girtuokliu, bedarbiu mergišiumu. Išsišokėlis! Vaikėzas, bandantis nepasiduoti tradiciniam amerikietiškam gyvenimo būdui, šeimyniškam gyvenimui.
Knygoje pilna keiksmažodžių, tiesmukiškų pasakymų, smurto, alkoholio, sekso ir etc. Todėl neskaitykite šios knygos, kai norite lengvo meilės romano ar laukiate eilėje prie daktaro kabineto. Rekomenduoju visiems Bukowskio gerbėjams, o tie, kurie dar nėra su juo susipažinę, gali paskaityti knygos ištrauką ČIA

O šiaip, labai nustebau, kad ji patiko Ingėnui, jau niekad gyvenime nebūčiau to pagalvojusi ir net nebūčiau rekomendavusi skaityti. ax.gif SS, Masako, adžani irgi manau neverta skaityt, nes nujaučiu, kad nepatiks. Nors ką gali žinoti, Ingėnas mane išmušė iš vėžių, kai pasakė, kad jai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 13, 13:34)
O šiaip, labai nustebau, kad ji patiko Ingėnui, jau niekad gyvenime nebūčiau to pagalvojusi ir net nebūčiau rekomendavusi skaityti.  ax.gif  SS, Masako, adžani irgi manau neverta skaityt, nes nujaučiu, kad nepatiks. Nors ką gali žinoti, Ingėnas mane išmušė iš vėžių, kai pasakė, kad jai patiko  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Žinok, aš platesnių pažiūrų, nei kad gali pasirodyti iš šalies biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
... rytas... unsure.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 02 13, 08:58)
Gegyte, ir kaip tau Skortų saulė?

liuks. labai įtraukia.

QUOTE(Tibė @ 2011 02 13, 11:27)
Gegyt,
mano sesė užsikabimo už "Bado žaidynių" ir dabar terorizuoja mane,kad atgaučiau antrą dalį biggrin.gif

Ok, o pirmadienį tiks? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 13, 14:27)
nu vsio, reikia man tos knygos mirtinai.  doh.gif Dakalet lotuliukas.gif

galim keistis i ka nors mirksiukas.gif bo nes kadangi manes nesuzavejo ana biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 13 vasario 2011 - 13:56
Perskaičiau Pano Karzerio "Gimtadienio šventė" - nebloga knyga, tik norėjau laimingesnės pabaigos:)
Pradėjau skaityti Lauran Weisberger "Verta būti garsiam", susidomėjau, nes rašoma apie pramogų pasaulį, kažkaip dar tokio labai įdomaus nieko neaptikau, nieko, bus gerai paskaityti prieš miegą. kitu laisvu laiku teks vėl pradėti skaityti knygas, skirtas studijoms:)
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 02 13, 13:50)
Ok, o pirmadienį tiks? mirksiukas.gif

Man paskaitos pusę trijų baigias,paskui turbūt dar univere būsiu,bet dar nežinau kada tiksliai
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 02 13, 15:28)
Man paskaitos pusę trijų baigias,paskui turbūt dar univere būsiu,bet dar nežinau kada tiksliai

Tai tu man parašyk pirmadienį sms, gal mano mama atneš knygutę, arba aš pati, jei spėsiu. Bet apie pusė 3 skamba puikiai smile.gif

Namie visi susirinko, nei paskaitysi, nei ką... oj koks aš ne šeimos žmogus visgi....
Atsakyti
user posted image
Halle Amin Susitikę dykumoje- * iš 5 rolleyes.gif
Kol vyras skaitė apie Provansą, paėmiau į rankas šią knygą... ir be reikalo rolleyes.gif Knyga tokia primityvi, daug su istorija nesusijusių ir nereikšmingų detalių. Kartais juokinga, kaip kad faktai, jog autorė siekia kaip įmanoma atgauti 4 savo vyro arabo pagrobtus vaikus, tačiau tuo pačiu įsipainioja į ,,vienos nakties" nuotykius su kitais vyrais, rizikuodama, kad ją pagaus religinė policija ir deportuos iš šalies (Saudo Arabijos), vistiek vaikštinėja su neleistina apranga, paragauja šampano (alkoholis musulmonams uždraustas)...galbūt mano meilės vaikams pojūtis kitoks, tačiau kai beviltiškai sieki atgauti savo vaikus- kažin ar tokius dalykus galima leisti sau g.gif
Lyginant su Betty Mahmoody knyga Tik su dukra rolleyes.gif šita- Susitikę dykumoje tikras primityvas rolleyes.gif Mahmoody knygoje yra bent intriga, išplėtotas veiksmas, stilius.
tiesą pasakius kai kuriuos knygos ,,gabalus" net praverčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 02 13, 10:11)
Eliss,ar jau gavai sala po vandenynu?  g.gif

ne,nemanau,kad ir gausiu.Kažkada rašiau,neatrašė.Tai kam tuos skelbimus dėt?
Atsakyti
sveikos ax.gif

pradėjau Mirusiųjų klubas bigsmile.gif nesitikėjau, kad taip įtrauks, nes antroji dalis tokia vidutinė pasirodė. Būčiau žinojus, būčiau šiandien neėmus, nes vos atsitraukiau nuo jos doh.gif užtat rytoj vakare galėsiu skaityt thumbup.gif
Atsakyti
Hah,dabar skaitomiausia knyga- "Lietuvių kalbos fonetikos skaitiniai" laugh.gif
Dar truputuką "Lietuvių bendrinės kalbos fonetikos"- ir aš visa apsifonetikinus biggrin.gif
Atsakyti