QUOTE(laTulipe @ 2011 02 13, 18:38)
aš tai jau nebežinau, ką daryt. Visos tos fonetikos ir pan., manęs visai netraukia, o juk jau kurį laiką buvau kone nusprendusi, kad noriu būtent į lietuvių filologiją stot
tai dabar visiškai nieko nebežinau, ko noriu
aišku, dar pusantrų metų liko, bet vis tiek
aš kaip neseniai praėjus visa šitą tai galiu pasisakyti.Pirmi metai tokie sumiksuoti-yra ir literatūros ir gramatikos.Antram kurse gali rinktis kryptį-arba literatūrinę arba kalbinę.Mokslo metų pradžioje buvau visiškai įsitikinus,kad eisiu pas literatus,bet dabar pamačiau,kad nė velnio

Fonetikos,kalbotyros vadovėlius skaitau kaip kokius romanus-žiauriai įdomu

Beto,trečiam kurse galima rinktis praktiką-mokytojavimas arba redakcija
Lietuvių plius kita kalba įdomu,bet sunku,nes mokaisi ir lietuvių pilnu tempu,ir kitą kalbą.Kitais metai bus lietuvių-latvių,labai norėčiau studint,bet kad neebuvo tokios kai aš stojau

. Yra dar gretutinės studijos,bet apie jas kažkaip nežinau labai daug,Atvirų durų dienose arba Studijų mugėj paaiškintų tau,arba,jeigu reikia,galiu konors Studentų atstovybėj paklaust (pati jai priklausau,bet kažkaip šitą vis praklausau

)
Žurnalistika iš tikro nieko gero,tą patį,netgi kokybiškiau galima išmokti filologyne.Beto,stajamasis egzas kažkoks pasityčiojimas (buvau,žinau

)
Leidyba nelabai ką bendro turi su filologija.Pati norėjau stoti,bet neįstojau (prisimenat mano vasarinius verkšlevimus

) Ten daugiau tikslusis mokslas,ruošia verslinynkus vienžo

Apie biblioteninkystę nieko nežinau
Žodžiu,jei ką-klausk,mielai atsakysiu
Ir negeltoninsiu,bo kažkaip išsiplėčiau,tai akis paskaus beskaitant.Atsiprašau