Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo II

QUOTE(taiska @ 2011 04 06, 16:37)
Vasarvide, pritariu visoms tavo išsakytoms mintims, mūsų šeimoje labai panašus variantas - visi keturi, jokio kraujo ryšio, na ir kas:) didžiuojuosi savo šeima ir vaikais, ir va to antro berniuko atsiradimas kažką manyje pakeitė, dabar jau  jaučiu kad kažkoks procesas užbaigtas:) o po pirmojo taip blaškiausi, taip man reikėjo dar vieno vaikelio, net negaliu paaiškinti logiškai kas su manim vyko, tik žinau, kad dabar tai jau nevyksta:)
turbūt kiekvienam savas kelias, savi pasirinkimai, dažnai širdis pati pasako kaip elgtis... bet labai smagu pasidalinti patirtimis. Kartais atrodo, kad tik vieni esame įsivaikinę du vaikus, o pasirodo mūsų čia daug:)

O kokio amžiaus Jūsų vaikučiai? Maniškėms 4,10 ir 2,5 metų smile.gif
Atsakyti
mano vyresnis jau beveik 5, o maziukas 1,5 metukų, rūpesčių tikrai nemažai, vos spėju suktis, dar abu labai judrūs, padūkę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taiska @ 2011 04 04, 20:00)
Šeimos kakle, stiprybės priimant sprendimą, mano nuomone, tai labai geras pasiūlymas, iš karto du vaikai. Atrodo sunku, bet kai du - labai daug ir privalumų. O kad bus sunku, tai visada auginant vaikus būna sunku, įveiki tuos sunkumus žingsnis po žingsnio... mes paėmėm vaikus kai tik gavom pasiūlymus, kažkaip man labai baisu atsisakyti, siūlo, reiškia toks likimas, taip aš galvoju. Sėkmės, o kai pagalvoju, kokia laimė tiems dviems vaikučiams būtų kartu augti...

smile.gif Ptitariu šiai minčiai. Neslėpsiu, tikrai sunku buvo ir yra, mano mažuliai pametinukai. Bet tikrai, kiek džiaugsmo jie suteikia. O dabar vienas be kito negali, jei kurio namie nėr, tai jau kitas kampais vaikšto ir klausia, kur mano brolis/sesė, susigalvoja įvairiausių žaidimų, mokosi vienas iš kito. Vyresnioji mums dabar kaip ir vertėja, ne visada suprantam ką sūnelis pasako, nes neperseniausiai atsirišo liežuvis. O šiaip yra ir privalumų, visas "vargas" tuo pačiu metu. Taip kad dar pasikartosiu, nebijokit, man taip pat buvo baisu (nesu aš ta jauna mama), bet riedam į priekį. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.
As noreciau paklausti del vasaros stovyklos, kai organizuoja VTAT. Kas jau buvo pernai.
Ar i stovykla reikia paciom vaziuoti, ar yra uzsakomas autobusas? Ar cia tiesiog rezervuoji vietas, nuvaziuoji pati?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 04 08, 09:34)
sveikutes.
As noreciau paklausti del vasaros stovyklos, kai organizuoja VTAT. Kas jau buvo pernai.
Ar i stovykla reikia paciom vaziuoti, ar yra uzsakomas autobusas? Ar cia tiesiog rezervuoji vietas, nuvaziuoji pati?

Rezervuoti dar nėra ko skubėt, nes poilsinė dar nedirba http://www.viktorija.lt/.

Pernai visi važiavo patys.
Atsakyti
Apie kokią stovyklą rašote? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 04 08, 11:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 04 08, 11:33)
Apie kokią stovyklą rašote? g.gif

Kasmet organizuojama stovykla įvaikinusioms šeimoms. Miela, kad šiemet vėl suplanuoti ne tik pasilinksminimai, pabendravimai, bet ir paskaitos.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Ruošiam dokumentus teismui ir iškilo toks klausimas, ką daryti jeigu abiejų darbai keitėsi, ar reikia vėl iš naujo pažymų, vėl iš naujo pajamas pristatyt, nes kaip suprantu, jei kažkas netiks teismui, gali nukelt teismo datą? Kažkuri mamytė kiek mačiau rašė, kad jie nekeitė pažymų. O mūsų žiogiukas jaučiasi gerai, gal tik slogelė nedidelė yra, bet kosulys praėjęs, lauksim naujienų iš šeimos kaklo, jei neklystu, jie sprendžia ar imti du vaikučius, gaila, nieko negaliu patart tuo klausimu, bet na pliusas didžiausias, kad dviems vaikučiams tikrai smagiau augti dviese smile.gif
p.s būtų labai įdomu sudalyvauti stovykloje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiketukas: 08 balandžio 2011 - 20:06
QUOTE(Sunute @ 2011 04 08, 13:40)
Kasmet organizuojama stovykla įvaikinusioms šeimoms. Miela, kad šiemet vėl suplanuoti ne tik pasilinksminimai, pabendravimai, bet ir paskaitos.

Programoje numatyti pusryciai, pietus. Ar viska reikia su savimi tureti? Neisivaizduoju kaip ten organizuoja. Ar tik reikia uz vieta susimoketi?ka dar reikia tureti su savimi?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 04 09, 09:07)
Programoje numatyti pusryciai, pietus. Ar viska reikia su savimi tureti? Neisivaizduoju kaip ten organizuoja. Ar tik reikia uz vieta susimoketi?ka dar reikia tureti su savimi?

Tiksliau paaiškintų VTAT darbuotojai. Pernai maitinosi visi, kas kaip išmanė. Buvo galimybė valgyti pietus poilsiavietės kavinėje. Vakarienė buvo suneštinė. Mokėti reikėjo už pasirinktą (pagal kainą ar poreikį komfortui) gyvenimo vietą.
Atsakyti
O kur Jūs randat tokią konkrečią informaciją? Įvaikinimo puslapyje tik bendra, kad vyks. O tikrai buvo praėjusią vasarą susitikimas? Kiek žinau, ne. Užpernai, taip-buvom. Ar aš kažko nežinau, nemoku rasti informacijos?
Atsakyti
QUOTE(Vasarvidė @ 2011 04 09, 16:30)
O kur Jūs randat tokią konkrečią informaciją? Įvaikinimo puslapyje tik bendra, kad vyks. O tikrai buvo praėjusią vasarą susitikimas? Kiek žinau, ne. Užpernai, taip-buvom. Ar aš kažko nežinau, nemoku rasti informacijos?

Man atsiunte i e mail Jurgita Vaitkute. Tai galite jai parasyti.
Atsakyti