Gal kepusios "Rafaelo svajone" galetu patarti ar butina deti standikli i grietinele? ir be jo, dazniausiai gerai issiplaka, bet gal jis butinas, nes sumaisoma su sviestiniu kremu? Aciu
Laba diena Jai pertepciau biskvita jogurtiniu zele ar beze nenuslystu sonuose susilietusi su zele? Dekoju. Ir atsiprasau jai ne cia busiu pataikius su klausimu.
Ka turiu ,tas mano.Kas mano,ta myliu.Ko neturiu,turesiu.Ka praradau,beproto ilgesiuos.
Laba diena
Jai pertepciau biskvita jogurtiniu zele ar beze nenuslystu sonuose susilietusi su zele?
Dekoju. Ir atsiprasau jai ne cia busiu pataikius su klausimu.
Laba diena
Jai pertepciau biskvita jogurtiniu zele ar beze nenuslystu sonuose susilietusi su zele?
Dekoju. Ir atsiprasau jai ne cia busiu pataikius su klausimu.
Man atrodo, kad sis receptas tiktu, nes valgiau si torta per vienas vestuves ir skonis buvo panasus i ferrero rocher, ir viduj traskejo
Cia tos kepyklos, to torto sudetis:
"Karališkas baltyminis-migdolinis biskvitas, juodas šokoladas, pieniškas šokoladas, migdolų pasta, šokoladiniai traškučiai.
Man atrodo, kad sis receptas tiktu, nes valgiau si torta per vienas vestuves ir skonis buvo panasus i ferrero rocher, ir viduj traskejo
Cia tos kepyklos, to torto sudetis:
"Karališkas baltyminis-migdolinis biskvitas, juodas šokoladas, pieniškas šokoladas, migdolų pasta, šokoladiniai traškučiai.