QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 21, 14:00)
visų pirma, rodytas namas su išoriniu kaminu - neapgalvota pradžioj, nauji šeimininkai sudarkė? Minusas.
Kol neparodet-nemaciau. Ale man visai patiko toks sprendimo budas

Pas mane name dujinis sildymas, man nereikia, bet va ukiniame pastate, kur irengtas butas, sildymas elektrinis. Niekaip neismastydavau, kaip irengti koki zidinuka, labai jau stogo griauti nesinori del kamino. O cia labai patiko toks sprendimo budas

O jei jo taip nepamaciau-tai is pirmo zvilgsnio ir nedarko namo isvaizdos.
QUOTE(flight @ 2011 09 21, 14:03)
Nes vis dėl to, svarbiau yra ne "pakazucha", o tai, kaip tu pats toje erdvėje jautiesi...
Ziuriu, poziuris i aplinka mudvieju sutampa

Man turi buti veja, gyvatvore nuo kaimynu smalsiu akiu ir keli zydintys krumai arba dvi vazos pastoviai zydinciu geliu. Dazniausiai tai buna spriges, simet jas pirkau po 7 litus maximoj, isleidau 42lt. Jokiu trasu nepirkau. Medeliu baltinti nereikia. Gyvatvore(spirejos) prisikastos is kaimo uz dyka, o zalia tokia buna bei zydi baltai
Nemegstu nei jokiu klombu, nei alpinariumu, nei gelynu, nei akmenynu

Nu toks mano skonis. Minimalistinis su zalia erdve.
Simet zoles laistyti nereikejo-pakako lietaus.
Tiesa, o kaip dabar skaiciuoti toki varianta, prie ko? Simet pirmi metai zemes sklypa uz ukinio pastato paverciau darzu. Investavau i siltnamio statyba, plevele, pomidoru daigus apie 300lt. Na seklos ten bendrai kainavo gal 20 litu. Jokiu trasu nenaudoju, ekologijos puoseletoja esu. Apturejau puiku derliu, prekiavau is namu neiseidama, plius valgem visa seima, nepirkdama darzoviu is maximos, o tai, paskaiciavau, sutaupydavom menesiui 200lt. Prisimarinavau, prisivekavau pilna rusi, vyras juokiasi, kad karui ruosiuosi

Taigi, klausimas-cia gautos pajamos(sutaupytos ir isprekiautos) bendroje sumoje per vasara 1000lt. Realiai tureciau minusuoti nuo namo prieziuros islaidu, ane?