Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas

QUOTE(Flax @ 2011 10 17, 01:44)
Subjektyvi, ar namams šitas netinka ?: smile.gif

"Mes perkame daiktus, kurie mums nereikalingi, už pinigus, kurių neturime, kad padarytume įspūdį žmonėms, kurių nekenčiame."

Vakar kaip tik anekdotą perskaičiau, kaip tik ta tema, apie kreditus:

Мужик в банке читает толстенный договор ипотечного кредита. Клерк:
- Ну что, ознакомились? Вас что-то смущает?
- Да, вот здесь, параграф 1594, пункт 18: “На лбу клиента калёным железом выжигается клеймо с логотипом банка…”
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 10 17, 10:34)
Ankstesniuose komentaruose truputį prasimušė. smile.gif

Kas dėl įskaudinimų, tai norint mane įskaudinti, reikėtų taikyti toli gražu ne į namą ar sklypą wink.gif
Namas man tėra gyvenimo komfortą padidinantis elementas, ne daugiau. Ne aš tarnauju jam, o jis - man.
O kodėl turėčiau įsižeisti ir išgyventi kažkokias a la nuoskaudas, jei sklypas, kuriame nėra daug augalų ir vargu ar bus, nes sodininkystės nemėgstu, kažkam nėra gražu ir gera? Kad kažkam sklypas privalomai turi būti apsodintas nuo- iki ir jo išlaikymas per metus privalomai kainuoti keletą tūkstančių kaip minimum? Kažkam - tai ne man...
O nuomonė keitėsi, pvz., dabar, jei statyčiau namą, jo dydis būtų koks 120 m2 ar dar mažiau. Kitoks dizainas, mažiau "architektūrinio polėkio", daugiau funkcionalumo. Tą, kas kažkada buvo svarbu, dabar jau vertinu visai kitaip.
Atsakyti
O as matyt senstu:) visada buvau pries nama...bet pastebiu, kad kuo toliau tuo labiau ima nervinti kaimynu nevalyvumas, saskaitos uz sildyma ir t.t. Bet pagrindine problema yra tai, kad jei nusprestume imti paskola namui, tai sudiev keliones ir kt laisvalaiki. Tektu spaustis, ko as labai nenoriu. Noriu gyventi cia ir dabar. Et kodel negalima tureti visko biggrin.gif
Atsakyti
Žodis "privalomai" yra neteisingas, nes niekas netvirtina, kad privaloma ir taškas. Kiekvieno reikalas ir skonis, kaip jo kiemas ar namas turi atrodyti. Ten diskusija buvo tuo kampu, kad vienos rašė apie savo kiemą, o kitos rašė - stebėjosi, kam iš viso ten kažką landšaftinti. Du krūmai ir daina.

Panašu, kad tuoj imsis prievartinių diegimų sodininkams, jei žmonės nepasipriešins tokiems dalykams. Mane tiesą sakant šokiravo tokie biurokratų planai http://verslas.delfi...php?id=50835572
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 10 19, 09:49)
Panašu, kad tuoj imsis prievartinių diegimų sodininkams, jei žmonės nepasipriešins tokiems dalykams. Mane tiesą sakant šokiravo tokie biurokratų planai http://verslas.delfi...php?id=50835572

Oj turim namu valdos sklypa mieste ir laukiu nesulaukiu tos prievartos, kada galesim prisijungt prie miesto vandens ir nuoteku, bet tai nesisviecia kol kas doh.gif gaila, kad tai tik sodam taikoma ir numatoma tai daryti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 10 18, 09:34)
Daug kas, bet tik ne mažų mergaičių mamos. mirksiukas.gif Švelniai rožinė siena su margaspalviais drugeliais mergaitės kambaryje visai puikiai dera. Tam tikrą laiką.  ax.gif

As nei kiek neabejoju, kad ne maziau siurpiu kico "sedevru" galima rasti ir berniukus auginanciu mamu sukurptuose interjeruose. Faktas, kad prastas skonis (gal tiksliau butu sakyti visiskas jo nebuvimas) dominuoja populiacijoje kico nepavercia "menu", lygiai taip pat kaip nepadaro jo bent kiek labiau priimtinu.
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 10 19, 11:15)
Oj turim namu valdos sklypa mieste ir laukiu nesulaukiu tos prievartos, kada galesim prisijungt prie miesto vandens ir nuoteku, bet tai nesisviecia kol kas doh.gif gaila, kad tai tik sodam taikoma ir numatoma tai daryti cool.gif

Šitas privalomumas bus naudingas gyvenantiems nuolat soduose. Vasarotojams, kurie turi medines būdeles, turbūt nelabai, nes pinigėlių reikės gerokai šitiems patogumams...
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2011 10 20, 11:20)
Šitas privalomumas bus naudingas gyvenantiems nuolat soduose. Vasarotojams, kurie turi medines būdeles, turbūt nelabai, nes pinigėlių reikės gerokai šitiems patogumams...

Na jo, bet jei kalbet apie didziuju miestu sodus, tai tikruju sodininku jau ten labai mazai like g.gif dauguma gyvena pastoviai..o kad ten tvarkos nera su nuotekom, tai faktas, na neveltui pati uztersciausia zeme imant meginius yra sodai..tai kai sako darzovyte ekologiska is savo sodo tai swoon.gif
Atsakyti
Manau, kad geriau butas, manyciau kitaip jei pajamos labai dideles ir namo islaikymui visada be vargo atsiranda pinigu
Atsakyti
Na as tai esu tik uz namuka, kad ir uz miesto smile.gif kazkaip savas kiemas, sava teritorija atperka tuos kelis km jei reikia pavaziuoti i miesto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kol esam jauni ir vaikų neturim, geriau už butą centre nerastume, o kai senstelsim ir pabiručių pabirės, tada - tik į namą. Arba į didesnį butą centre biggrin.gif Tikrai žinau tik tai, kad į miegamąjį rajoną varu manęs nenuvarytų...
Atsakyti
o as jau senstu biggrin.gif noriu namo ,begu is senamiescio buto smile.gif
Atsakyti