Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 17:47)
Yra tokiu vasku, kurie istraukia 2-3mm plaukelius. O jei nenorite kesti tos dalies, tai belieka kiekviena diena sustis arba ravetis pincetu  rolleyes.gif

Tai jau isitikinau, kad tuo reikia uzsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 16:47)
Yra tokiu vasku, kurie istraukia 2-3mm plaukelius. O jei nenorite kesti tos dalies, tai belieka kiekviena diena sustis arba ravetis pincetu  rolleyes.gif

Na kiekviena diena skusti tai irgi nesamone, jugi bers be proto, o ir neisravesi su pincetu.... Isvada viena - idealaus varianto nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 03, 16:21)
O sakykit merginos, ka jus darot, kai plaukai atauga, bet dar yra per trumpi depiliuoti?  g.gif  Taip ir vaikstot su apzeltukais4u.gif

ant kojų laaaaaaaaabai šviesūs auga, iš toli nesimato, iš arti niekas nežiūri, kol atauga 2-3 mm nieko tokio irnesakyk.gif o bikini kas savaitę tvarkau, nes nevienodai atauga plaukeliai doh.gif kartais tiesiog tenka pasiplanuot laiką prie jūros, bet nieko nepadarysi user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 03, 17:52)
Na kiekviena diena skusti tai irgi nesamone, jugi bers be proto, o ir neisravesi su pincetu.... Isvada viena - idealaus varianto nera  biggrin.gif

Butent bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 03, 17:57)
ant kojų laaaaaaaaabai šviesūs auga, iš toli nesimato, iš arti niekas nežiūri, kol atauga 2-3 mm nieko tokio irnesakyk.gif o bikini kas savaitę tvarkau, nes nevienodai atauga plaukeliai  doh.gif kartais tiesiog tenka pasiplanuot laiką prie jūros, bet nieko nepadarysi user posted image

Ne visoms sviesus auga, buna , kad labai juodi ir labai daug doh.gif Lieka vienintele iseitis-kelnes.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu paklausti ar yra tokiu, kurios ravisi bikini sriti pincetu? Mano drauge tik taip ir salina plaukus bikini srityje.. Ir sake problemu turejo tik vasara kai karsciai buvo ir oda labiau prakaituoja, tada sake buvo atsirade keli spuogeliai, o siaip sake liux thumbup.gif Bet as kazkaip nedristu tuom uzsiimti ax.gif o juolabiau isivaizduoju kiek tai laiko uzima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyana @ 2011 03 03, 20:50)
Sveikos  4u.gif  Noriu paklausti ar yra tokiu, kurios ravisi bikini sriti pincetu? Mano drauge tik taip ir salina plaukus bikini srityje.. Ir sake problemu turejo tik vasara kai karsciai buvo ir oda labiau prakaituoja, tada sake buvo atsirade keli spuogeliai, o siaip sake liux  thumbup.gif  Bet  as kazkaip nedristu tuom uzsiimti ax.gif  o juolabiau isivaizduoju kiek tai laiko uzima  doh.gif

Ravisi tik tada, kai po depiliacijos pradeda po viena plaukeli ataugineti, o siaip viska neimanoma butu, jei pesiotis nedepiliavus, sedetumet savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man drauge nepasakojo smulkiai kiek laiko jai tai uztrunka, bet jis sako as kai uzsidarau i vonia grozio procedurom, tai pusei dienos, prisiterlioja visokiu kaukiu ant veido, plauku, ir tada imasi bikini depiliacijos pincetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyana @ 2011 03 03, 21:14)
Nu man drauge nepasakojo smulkiai kiek laiko jai tai uztrunka, bet jis sako as kai uzsidarau i vonia grozio procedurom, tai pusei dienos, prisiterlioja visokiu kaukiu ant veido, plauku, ir tada imasi bikini depiliacijos pincetu  biggrin.gif

Na, as esu bandziusi ne visa bikini, bet krastelius su pincetu susitvarkyti, tai aisku, rimtai uzsiemus savaites ir puse dienos nereikejo schmoll.gif blush2.gif , bet geru 3 valandu tai jooo ax.gif Bet as pastebejau su pincetu geriausia tvarkytis tada, kai esi po vonios ar duso, kai poros yra atsivere ir plaukeliai issirauna pilnai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake20 @ 2011 03 03, 22:37)
Na, as esu bandziusi ne visa bikini, bet krastelius su pincetu susitvarkyti, tai aisku, rimtai uzsiemus savaites ir puse dienos nereikejo  schmoll.gif  blush2.gif , bet geru 3 valandu tai jooo ax.gif  Bet as pastebejau su pincetu geriausia tvarkytis tada, kai esi po vonios ar duso, kai poros yra atsivere ir plaukeliai issirauna pilnai.  mirksiukas.gif

Aš ir esu bandžiusi bikini su pincetu ax.gif viskas užtrunka ilgokai. Aš būdavo kokius tris vakarus iš eilės po truputėlį ir puiku. Bet čia tuo metu iš bėdos buvo, nes reikėjo nusidepiliuoti prieš atostogas, o mano kaip tik atostogavo.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 03, 16:57)
ant kojų laaaaaaaaabai šviesūs auga, iš toli nesimato, iš arti niekas nežiūri, kol atauga 2-3 mm nieko tokio irnesakyk.gif o bikini kas savaitę tvarkau, nes nevienodai atauga plaukeliai  doh.gif kartais tiesiog tenka pasiplanuot laiką prie jūros, bet nieko nepadarysi user posted image

Kojos man ir ne problema irnesakyk.gif Nesimato, jei ir atauga trumpuciai, bet va su bikini.... Nors jei sakot kas savaite darotes su vasku, tai labai normaliai sakyciau 4u.gif Speja paaugti? Ta prasme uztenka ilgio, kad vel depiliuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 03, 22:35)
Kojos man ir ne problema  irnesakyk.gif Nesimato, jei ir atauga trumpuciai, bet va su bikini.... Nors jei sakot kas savaite darotes su vasku, tai labai normaliai sakyciau  4u.gif  Speja paaugti? Ta prasme uztenka ilgio, kad vel depiliuoti?  4u.gif

Nemanau, kad per savaite ataugtu iki tiek, kad butu galima depiliuoti.
Atsakyti