Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

As tai kojas su elektriniu depiliatorium depiliuoju jau seniai, bet rezultatai tai man nelabai patinka, lieka ju, ta prasme ne visus israuna o dali tik nutraukia, tai noreciau vasko nusipirkt. Kazkada pirkau panasu i cia pareklamuota, tos pacios firmos, bet jau sudu sudas buvo, visa ismeciau... Toks oranzinis, skaidrus, juosteliu buvo prideta komplekte. Na tipo uztepi pasildyta vaska, uzdedi juostele ir plesi.. nieko nerove... doh.gif

Tai gal kita kart sita isbandysiu jei jis tikrai jau toks geras...
Siandien buvau pas kosmetologe, vasku nudepiliavo usiukus pirma kart gyvenime, kazkaip susisvaigau kad noriu pasalint, nors ir nelabai jau jie matosi... Skaudejo aisku, bet nieko... gyvent galima. O antakius man sutvarke su siulu. Tai dabar idomu pasidare kaip ten ji daro, ieskau intike kad butu pavaizduota kaip su tuo siulu elgtis paciai biggrin.gif gal ismokciau...
Atsakyti
semke, antakiu pesiojimas siulu
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 03 02, 19:53)

Reik paveizet kas cia per stebuklas, nes pirma karta girdziu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

butu greiciau issipesiojus pincetu tuos kelis plaukelius, na kazkaip antakiam man sis budas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 03 01, 23:36)
O gal galima pašildyti vandeny su indeliu? {neturiu mikrobangės}

šitas nesušils įstačius į karštą vandenį, reik gerokai pakaitint, kol suskystėja. Nebent daryt kaip egliuchiux rašė

QUOTE(Lalantukass @ 2011 03 02, 15:42)
Tai jeigu sildom kokiam inde,karstam vandeny,tai visa ta inda deti,ar tik kazkoki kieki,kuri manai,kad uzteks tam kartui sunaudoti?

visą šildyt, neiškabinsit reikiamo kiekio, o ir nenuspėsit, kiek jums reik.

aš jau bikini pilnai pati susitvarkau iki šikinės , aišku nėra labai patogu pačiai, nes reik įdėt pastangų. Tik ne su elastiniu, o su juostelėm, susikarpau ir mažus plotelius raunu. Bet man neskauda nei ten depiliuojant, nei apskritai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 02, 20:14)
Bet man neskauda nei ten depiliuojant, nei apskritai  ax.gif

Man tai kunas eina pagaugais vien skaitant apie skausma doh.gif Sunku patiketi, kad neskauda smile.gif
Atsakyti
skauda biškuti, bet nesinori nei rėkt, nei bėgt biggrin.gif
Atsakyti
as irgi negaliu patiketi, kad gali neskaudeti. gal tiesiog reikia pabandyti biggrin.gif
Papildyta:
o antakiu pesiojimas siulu kazkokia nesamone... tikrai su pincetu viskas butu patogiau, cia gal tom, kurios neturi pinceto, na zinot, kokiu ekstra atveju gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake20 @ 2011 03 01, 14:02)
Aš planuoju irgi tą vašką pasibandyti, bet laukiu kokios akcijos, nes nepigus jis  g.gif . O kuriam laikui užtenka to kiekio? g.gif

Priklauso nuo to, koki plota depiliuot teks 4u.gif blush2.gif as kol kas tvarkiausi tik bikini, nupesiau dideli plota, bet neisnaudojau nei trecdalio indelio. Nezinau kodel, bet man net ne taip sudetinga nuplesti, nes su tais pleistrais, 5 minutes sugaisdavau kol sugebedavau staigiai nuplesti blush2.gif
Nepigus, bet nesigailiu isleistu pinigeliu, nes visokiems pleistrams isleisdavau panasiai, o didziaja dali pleistru nusivildavau, sugadindavau ir ismesdavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2011 03 02, 23:29)
Priklauso nuo to, koki plota depiliuot teks  4u.gif blush2.gif  as kol kas tvarkiausi tik bikini, nupesiau dideli plota, bet neisnaudojau nei trecdalio indelio. Nezinau kodel, bet man net ne taip sudetinga nuplesti, nes su tais pleistrais, 5 minutes sugaisdavau kol sugebedavau staigiai nuplesti  blush2.gif
Nepigus, bet nesigailiu isleistu pinigeliu, nes visokiems pleistrams isleisdavau panasiai, o didziaja dali  pleistru nusivildavau, sugadindavau ir ismesdavau  doh.gif

Na, reiškia tikrai reikia išbandyti, nes skausmo nebijau, jau buvau pas kosmetologę, o ir pati visko esu bandžiusi, tai bandysiu thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 02, 21:11)
skauda biškuti, bet nesinori nei rėkt, nei bėgt  biggrin.gif

QUOTE(*agnyte* @ 2011 03 02, 22:11)
as irgi negaliu patiketi, kad gali neskaudeti. gal tiesiog reikia pabandyti biggrin.gif

Kaip kazkuri mamyte yra sakiusi - gimdant dar ne toks skausmas buna biggrin.gif Bet as aki negimdzius, tai ir bijau bet kokio skausmo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake20 @ 2011 03 02, 16:37)
O tu bikini dareisi pilną ar tik dalinį? g.gif  blush2.gif

pilna dariausi

QUOTE(egliuchiux @ 2011 03 02, 17:53)
kazkas apie juosteles klause .. tai šitam vaškui juosteliu nereik  mirksiukas.gif  jis elastinis toks  4u.gif

o tu kur pirkti atskirai juosteliu?

kazkokia nesamone schmoll.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2011 03 02, 21:07)
butu greiciau issipesiojus pincetu tuos kelis plaukelius, na kazkaip antakiam man sis budas nepatiko schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti