Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

Kažkaip nebeskanu jau čia darosi.. g.gif
ir tikslo diskusijos angel007 nebesuprantu... g.gif

visas su mūsų diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel007 @ 2011 03 08, 11:53)

Nėra čia juvelyrinis darbas, ir nereikia labai jau daug proto ir super žinių - vyksta net vienos dienos kursai atrodo Nagavitoje, kur paruošia žmones DARBUI per vieną dieną! O tokie meistrai eina laisvai į darbo rinką, tad siulyčiau nesusiriekšminti per daug. Va panos pačios sėkmingai sau darosi be jokių kursų- vadinasi įmanoma, gal riekia tik kažką pakoreguoti ir padėti joms kai įvyksta nesekmė. MAnau tam ir yra ši tema.
Fui, baruosi kaip turgaus boba.

netiesa, kad po vienos dienos kursu zmogus gali daryti depiliacijas kitiems, ypac bikinio zonos. Dar labai daug praktikos reikia, kol iseina viskas sklandziai ir gerai. Vien vasko atsirinkimas kiek laiko uzima kai pasiula yra tokia didele.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 03 08, 14:21)
Kažkaip nebeskanu jau čia darosi.. g.gif 
ir tikslo diskusijos angel007 nebesuprantu... g.gif

visas su mūsų diena 4u.gif

Aš jums pritariu smile.gif
Narė sako, kad kažkas kažką pasakė ne taip, klaidina, bet ką konkrečiai neįvardija, tai suprask kaip nori... Galėtų pati iš savo patirties pažerti patarimų toms, kurios namie tvarkosi wink.gif
Beje, visas su moterų diena!
user posted image
Atsakyti
Depiliaciją bikinio srityje pasidarau su VEET kremu, depiliuodavau bikinio šonus tik. O dabar norėčiau nusidepiliuot ir visiškai viską kas ten plaukuota apačioje blush2.gif ,bet bijau tepti aš tą kremą ten,kad neišgrauštų ar da ko neatsitiktų. Nu galvoju gal su vašku pabandyti? Nors oda beprotiškai jautri, tai ar iškesiu tą skausmą ,kai reiks nuo tokių intymių vietų jį nuplėšt? O ar visos ir depiliuojat ta vietą tik su vašku? Nu neskaitant epiliatorių ir pan? g.gif
Atsakyti
Ar iškęsit skausmą sužinosite tik pati, kai atlikinės depiliaciją wink.gif bet manau nėra ten kažko tokio, ko negalėtume iškentėti wink.gif man būtų įdomūs irgi atsiliepimai tų moterų, kurios su depiliaciniais kremais tvarkos apačią, ar nenugriaužia?
Atsakyti
QUOTE(angel007 @ 2011 03 08, 12:53)

Vis vien esmes jusu pasisakymu nesuprantu schmoll.gif Del vienos dienos kursu abejoju, o jei cia man taikyta tai as 3 metus atsimokinau profesineje ir 3 metus medicinos kolegijoje isviso 6 metai tongue.gif
Vaskas skirtingas ir mes cia ne klienciu ieskom, o visom patariam kaip tai padaryti namuose ir patariam koks vaskas mums patogiausias ir geriausias, su kuriuo turetu buti lengviausiai susitvarkyti... Cia as prisiregistravusi jau seniai ir tikslas tas kad esu MAMA ir daug ziniu yra apie vaikus cia thumbup.gif

O kazkas klause koks mano favoritas bikiniui tai jau buvau rasiusi :

user posted image

Nors dabar bandysiu reference firmos vaska apie kuri geru atsiliepimu koleges pazere 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(angel007 @ 2011 03 06, 18:38)
Oho, net nustebau, kad pačios sau bikini darotės - apačią pačiai apsidaryti sunku, bet manau sunkiausia tai prie išangės- kaip čia depiliuojatės? Ten gi net nusiskusti sunku  g.gif

Galiu pasakyti, kad viskas tėra įgūdžių reikalas smile.gif . Aš iš pradžių bikini darydavausi tik šonus, bet po turputį vis leidausi žemyn žemyn, kol galiausiai išmokau pasidaryti pilną brazilišką bikinio depiliaciją. Aišku, kelis metus lankiausi pas kosmetologę, mačiau kaip ji dirba, todėl turėjau įsivaizdavimą kaip ir ką reikia daryti. Kadaise man atrodė, kad pačiai bikinį susitvarkyti nėra šansų, bet taip įgudau, kad nors esu 34 savaites nėščia dar tvarkausi pati ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 03 07, 15:55)
veidrodeli pasistatyti biggrin.gif
asmeniskai man patogu, veidrodeli kaip ir minejau pasistatau. Depiliuoju epiliatoriumi viska, lupytes, aplink isange, o jei vienas kitas lieka plaukas, tuomet pincetu. Poto viska paprastu talku uzpudruoju ir kita diena viskas grazu, lygu. Tiesa ir nuo iauginejimo kankinausi, kol nepradejau pylinguot kas antra diena + karts nuo karto depileve nuo iauginejimo panaudoju Viskas susitvarke mirksiukas.gif

Labukas 4u.gif uzejo noras nenumaldomas pasilabinti ( prisiminiau, kad apie batus pati tai pamirsau parasyti blush2.gif )

Nezinau, sueme beskaitant tema toks juokas, net pro asaras, ypac kur prasidejo apie pinceta ir apacia... Sedziu kaip tik po tokiu namu darbu pincetu, aisku, jie nebaigti, nes suriete taip vadinamas ridikulitas, o siandien ir kaklo negaliu pajudinti biggrin.gif biggrin.gif ...nu...zodz biggrin.gif .Niekaip negaliu perlipti per save ir tokia procedura patiketi kitam zmogui doh.gif

O va kaip su epiliatoriumi, ziuriu, kad irgi imanoma, ar labai skausminga? Man atrodo, kad kai po viena, tai ne taip baisu, kaip iskart didesniais ploteliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 15, 11:24)
vaško juosteles kažkada esu bandžiusi, tai beveik pilną dėžutę išmečiau lauk- visai nepatiko  schmoll.gif

tada perėjau prie skysto vaško  mirksiukas.gif  o nuo pernai rudens epiliacijai naudoju elastingą vašką ir neatsidžiaugiu šiuo atradimu  thumbup.gif  thumbup.gif  iš visų bandytų epiliacijos priemonių - šis man pats geriausias  thumbup.gif

štai kaip tas mano naudojamas epiliavimo gėris atrodo :

dėžutė:
user posted image

kas viduje:

* vaškas,
* medinė mentelė maišymui/tepimui
* servetėlės vaško likučių nuvalymui

http://s39.radikal.r...73a6e25086t.jpg

na ir kaip atrodo pats vaškas : tokios rausvos spalvos, maloniai kvepia:
http://s50.radikal.r...873516c968t.jpg

tokios dėžutės užtenka keliems kartams ir nekainuoja kosmoso ~28 lt

As taip pat sita naudoju, superinis. Labai patinka, kad galima mikrobangej pasildyt. Viens du ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amelija28 @ 2011 03 10, 15:29)
Nezinau, sueme beskaitant tema toks juokas, net pro asaras, ypac kur prasidejo apie pinceta ir apacia...

O va kaip su epiliatoriumi, ziuriu, kad irgi imanoma, ar labai skausminga? Man atrodo, kad kai po viena, tai ne taip baisu, kaip iskart didesniais ploteliais ax.gif

aš bandžiau seniau su pincetu, vargo vakarienė, nes pas manes jų šviesių yra ir jų nesimato, nepagausi. Vnž mečiau po kelių ravėjimų. O dar kiek laiko reik ir skauda labiau nei su epiliatorium ar vašku doh.gif

man su epiliatorium skaudžiau nei su vašku kažkodėl, o vašku mažais mažais ploteliais ir nusidepiliuoju be problemų ax.gif
Atsakyti
Plaukelius salinu elektriniu epiliatoriumi bikini, pazastu bei koju sritis. Vaikiska pudra nuriebalinimui naudoju tik pazastukams, o po depiliacijos "sutvarkytas" vietas tepuosi kremu po depiliacijos. Lengviausiai skausmas pernesamas po menesiniu.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 11, 20:59)
aš bandžiau seniau su pincetu, vargo vakarienė, nes pas manes jų šviesių yra ir jų nesimato, nepagausi. Vnž mečiau po kelių ravėjimų. O dar kiek laiko reik ir skauda labiau nei su epiliatorium ar vašku doh.gif

man su epiliatorium skaudžiau nei su vašku kažkodėl, o vašku mažais mažais ploteliais ir nusidepiliuoju be problemų ax.gif

O koki vaska naudoji?
Atsakyti