Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

QUOTE(irmulia @ 2011 02 15, 10:24)
tada perėjau prie skysto vaško  mirksiukas.gif  o nuo pernai rudens epiliacijai naudoju elastingą vašką ir neatsidžiaugiu šiuo atradimu  thumbup.gif  thumbup.gif  iš visų bandytų epiliacijos priemonių - šis man pats geriausias  thumbup.gif

štai kaip tas mano naudojamas epiliavimo gėris atrodo :

dėžutė:
user posted image

Mergaitės, o šitą vašką be mikrobanginės ir be puodo su šiltu vandeniu galima kaip nors pašildyti? Ta prasme yra jiems kokie nors šildytuvai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trys viename @ 2011 03 12, 19:22)
Mergaitės, o šitą vašką be mikrobanginės ir be puodo su šiltu vandeniu galima kaip nors pašildyti? Ta prasme yra jiems kokie nors šildytuvai?  g.gif

Buna pirkti ir sildytuvai kuriuos naudoja profesionalai

user posted image

Kaip seniau rase viena forumiete internetinese parduotuvese jie pigesni.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 03 12, 18:52)

user posted image

sita sildytuva turiu, man jis nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 12, 19:59)
sita sildytuva turiu, man jis nepatinka.

Na as tik kaip pavyzdi idejau, kad bent isivaizduotu kaip atrodo jie. Pati naudoju Depileve firmos, bet manau namuose naudoti jis per brangus tad interneto platybese daugiau visokiu variantu yra ir jie visi daugmaz panasus savo isvaizda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 03 12, 19:06)
Na as tik kaip pavyzdi idejau, kad bent isivaizduotu kaip atrodo jie. Pati naudoju Depileve firmos, bet manau namuose naudoti jis per brangus tad interneto platybese daugiau visokiu variantu yra ir jie visi daugmaz panasus savo isvaizda smile.gif

supratau smile.gif
bet sitas man nepatinka todel, kad yra tik trys padetys. Tas, kur naudoju turi sklandu temperaturos reguliavima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 12, 20:09)
supratau smile.gif
bet sitas man nepatinka todel, kad yra tik trys padetys. Tas, kur naudoju turi sklandu temperaturos reguliavima  thumbup.gif

Sklandus, tai cia , kai gali, kas 2 laipsniai pasukti? Man asmeniskai labaiu prie sirdies, kai galima ideti ir 800ml skardine.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 12, 19:21)
Sklandus, tai cia , kai gali, kas 2 laipsniai pasukti? Man asmeniskai labaiu prie sirdies, kai galima ideti ir 800ml skardine.

sklandziu vadinu toki reguliavima kai gali nusistatyt kokia nori temperatura nuo 0 iki 100C Mano su mazesne skardine, bet man gerai.
Atsakyti
QUOTE(rudaake20 @ 2011 03 11, 20:14)
O koki vaska naudoji?

Joanna naturia juosteles:
user posted image

man jos patinka, nors sesei ne...
ir antrą kartą jau bandžiau šitą, nes pirmą kartą man jis nepatiko:
user posted image

galiu pasakyt, kad antrą kartą man su juom geriau sekės smile.gif
QUOTE(Trys viename @ 2011 03 12, 18:22)
Mergaitės, o šitą vašką be mikrobanginės ir be puodo su šiltu vandeniu galima kaip nors pašildyti? Ta prasme yra jiems kokie nors šildytuvai?  g.gif

orkaitėj? g.gif o paskui į karštą vandenį įstatyt, kad taip greit neatšaltų

QUOTE(Rykute @ 2011 03 12, 18:52)

http://www.proco.lt/foto/17_1.jpg

ar juose visokių matmenų indeliai telpa? man tai neaktualu, nes brangu ax.gif jūs kai dirbat jums atsiperka, o namie turėt nenorėčiau, nors niekada nesakau niekada ax.gif
Atsakyti
[quote=Vitulka,2011 03 12, 20:53]
Joanna naturia juosteles:
user posted image

man jos patinka, nors sesei ne...
ir antrą kartą jau bandžiau šitą, nes pirmą kartą man jis nepatiko:
user posted image

galiu pasakyt, kad antrą kartą man su juom geriau sekės smile.gif

As kaip tik siandien nusipirkau si vaska, laukiu kada praeis smagiosios dienos ir bandysiu smile.gif
Atsakyti
Aš šiadien norėjau šitą vašką nusipirkt,bet konsultantė pasakė, kad skausmas jį plėšiant toks pat kaip ir su juostėlėm tai ir nebepirkau , nes skausmas naudojant depiliacines juosteles jas plėšiant man nepakeliamas. verysad.gif Tai ir toliau teks tepliotis depiliaciniais kremais.
Atsakyti
neisivaizduoju, kaip merginos sugebate bikinio sriti epiliatoriumi depiliuoti, juk skauda nezmoniskai! as tik kojas ir pazastis sugebejau. tiesa, rezultatu dziaugiuosi..
Atsakyti
QUOTE(Josa @ 2011 03 11, 21:11)
Plaukelius salinu elektriniu epiliatoriumi bikini, pazastu bei koju sritis. Vaikiska pudra nuriebalinimui naudoju tik pazastukams, o po depiliacijos "sutvarkytas" vietas tepuosi kremu po depiliacijos. Lengviausiai skausmas pernesamas po menesiniu.

o ką naudojat po depiliacijos? kokį kremuką? 4u.gif

šiandien buvau suplanavusi pirkti vaško šildytuvą, bet deja buvo tik rinkiniai doh.gif o man nereik ten tų visų siūlomų dalykų. tik gan pralinksmino konsultantė, pasakiusi, kad jei aš nenaudosiu spec.aliejaus po depiliacijos (to kuri ji siūlė) man - cituoju - reiks darytis operaciją, nes plaukai įaugs biggrin.gif doh.gif biggrin.gif
jei n metų nebūčiau dariusi depiliacijų vašku tiek pati namuose, tiek pas mergaitės, tai galima ir patikėt doh.gif bet šiaip manau nevykęs būdas priversti pirkti prekes doh.gif ir kažkaip pasidarė nebeįdomu jos klausytis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2011 03 12, 22:58)
neisivaizduoju, kaip merginos sugebate bikinio sriti epiliatoriumi depiliuoti, juk skauda nezmoniskai! as tik kojas ir pazastis sugebejau. tiesa, rezultatu dziaugiuosi..

neįsivaizduoju ir aš doh.gif
su epiliatoriumi tik pažastis jau galiu tvarkytis, bet ir tai po kelių metų tvarkymosi vašku, kai plaukas susilpnėjo ir išretėjo. O šlaunų dar ir dabar negaliu doh.gif nepakeliamas skausmas doh.gif
mergaitėm medalį reiktų skirt už tokius sugebėjimus bigsmile.gif
Atsakyti