Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

QUOTE(mocha @ 2011 03 13, 14:05)
Čia turbūt apie mane kalbat, aš jau gavau vaško šildytuvą. Išėjo su viskuo man 100 lt. tai manau visai normaliai? Yra 2 lygiai , bet nežinau ką jie reiškia. Tik pagal instrukciją rašo, kad nustatyti ant 2 ir palaukti 20min., poto pervesti ant 1-ojo ir dar minučių 10 palūkėjus jau galima dirbti su vašku. rolleyes.gif Nėra kaip nusistatyti temperatūros ar ko. Bet čia matyt tas pirmas "lygis" jau palaiko pastovią temperatūrą ar ne? Gal galite kasnors apie vaško šildymą pakonsultuot, kas ir kaip ten?smile.gif 4u.gif

O jūs tą GI GI pirkot? Parašykit, kai išbandysit, gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trys viename @ 2011 03 13, 19:41)
O jūs tą GI GI pirkot? Parašykit, kai išbandysit, gerai?  4u.gif

Ne, ne tokį pirkau. Pirkau tokį šildytuvą:
user posted image
Bet sumasčiau padovanoti žmogui vienam biggrin.gif Tai dabar ieškausi po truputį kito, jei nesumastysiu pasilikti.
Papildyta:
Labai patiko, beje, kad jis su "rindeliuku" vaškui, jei turi tabletėmis ar gabalinį, bet išėmus tą induką telpa skardinė vaško wink.gif
Atsakyti
Toms kurios įauginėja verta pabandyt Rasos kremą-gelį gal ir aišku pilingas kas antrą dieną . Kremas - gelis su rūgštim, eksfoliuoja oda, lengviau plaukui prasikalt
Atsakyti
Pylinga tai as darydavaus atsakanciai, kasdien, ne velnio nepadejo ir srucbai ir siurkscios pirstines sveiciancios - nulis. Tai kazko skeptiskai as ir i ta geli rasos ziuri, ko tais nesitiki, kad galetu padet, iauga giliai i oda plius..

Vienu zodziu laukiu gal kas daresi cukrumi ir galetu konkreciai parasyt ar geriau nei su vasku. O kazkas minejo vaska, tai iauga lygiai kaip ir su epiliatorium, tas pats sh
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 14, 13:26)
Vienu zodziu laukiu gal kas daresi cukrumi ir galetu konkreciai parasyt ar geriau nei su vasku. O kazkas minejo vaska, tai iauga lygiai kaip ir su epiliatorium, tas pats sh

Man su epiliatoriumi įauginėdavo, o po vaško - ne, arba bent jau žymiai žymiai mažiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 03 14, 14:31)
Man su epiliatoriumi įauginėdavo, o po vaško - ne, arba bent jau žymiai žymiai mažiau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif taip pat ir man.
manau kad kiekvienam žmogui labai skirtingai tie įauginėjimai, tad neišbandžius ir nesužinosit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 14 kovo 2011 - 13:49
gal labai nenusizengsiu forumo taisyklems, jei paprasysiu rekomenduoti Kaune, kas daro depiliacija su tuo cukrumi ax.gif parasykit i az ar viesai, kaip patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 03 14, 16:55)
gal labai nenusizengsiu forumo taisyklems, jei paprasysiu rekomenduoti Kaune, kas daro depiliacija su tuo cukrumi  ax.gif parasykit i az ar viesai, kaip patogiau  ax.gif

Saulejoj daro
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 13, 14:21)
Bet va man idomu kaip praktikoj veikia turincioms tokia beda g.gif  Nes teorija daznai skiriasi..O vel susigadint kojas vos jas apsigydzius nu labai bijau unsure.gif

Po epiliatoriaus labai daznai iaugineja. Nieko geresnio uz pilinga bent kas 2 dienas iki plaukeliu issikalimo ir kremuku nuo iauginejimo nera. Nors kremukas ne taip svarbu.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 14, 18:21)
Po epiliatoriaus labai daznai iaugineja. Nieko geresnio uz pilinga bent kas 2 dienas iki plaukeliu issikalimo ir kremuku nuo iauginejimo nera. Nors kremukas ne taip svarbu.

Pylinga as kasdien darydavau, kaip ir rasiau, sveisdavau atsakanciai, nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 14, 19:23)
Pylinga as kasdien darydavau, kaip ir rasiau, sveisdavau atsakanciai, nepadeda schmoll.gif

man irgi nepadeda nei pilingai,nei siurkscios kempines,vistiek ta pati problema... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 03 14, 17:55)
gal labai nenusizengsiu forumo taisyklems, jei paprasysiu rekomenduoti Kaune, kas daro depiliacija su tuo cukrumi  ax.gif parasykit i az ar viesai, kaip patogiau  ax.gif

As rekomenduociau Deimante kuri dirba Pjeseje centre thumbup.gif
Atsakyti