gal yra merginu kurios dirba su Depelieve tradiciniu karite vasku?ar neturite nusiskundimu?ar jusu akim kokybe nesupratejo?
man kazkaip jis pradeda nepatikt,ir kaina padidejo...
sveikos, noreciau paklausti tu, kurios naudojate depiliacini krema. po kiek laiko jus vel kartojate procedura ir koki konkreciai krema perkate?
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 16, 20:25)
Eurokos parduodama 
užtepi vašką, jis sustingsta ir nuplėši. Kaip ir su vaško juostelėm, tik šitas elastinis, nereik jokių juostelių
užtepi vašką, jis sustingsta ir nuplėši. Kaip ir su vaško juostelėm, tik šitas elastinis, nereik jokių juostelių
o tai jo pakitinti nereik? ar reik
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 02 17, 12:20)
reik
kai su juo bandžiau depiliuotis, tai atsinešus, kur jau "dirbau", įstačiau į karštą vandenį, kad ne taip greit jis sustingtų, kol tvarkysiausi
QUOTE(qgne @ 2011 02 17, 10:56)
gal yra merginu kurios dirba su Depelieve tradiciniu karite vasku?ar neturite nusiskundimu?ar jusu akim kokybe nesupratejo?
As dirbu, kol kas nieko neigiamo nepastebejau ir pirkau neseniai, kaina ta pati
O ka butent pastebejai ne taip?
gal del salcio? jis ant saltos odos labai greit sustingsta ir ne taip elastingai plesias? et tai salcio ne vasko nuopelnas
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 16, 20:40)
u elastiniu nemoku, neišeina man. Užtepu tai per storai, tai per plonai, vnž vargo vakarienė gaunas 
Papildyta:
o man su tokiu neišeina
nesulimpa kažkaip su plaukeliais, nuplėšiu vien vašką su keliais plaukeliais, ant tos pačios vietos elastinis nelabai nori kibt
bikini su juostelėm susitvarkau...
Papildyta:
o man su tokiu neišeina
matyt plaukas nenuriebalintas pries depiliavima arba per mazai ikaitintas vaskas. O bikini visiskai su juostelemis nusidepiliuoti, kad neliktu nei vieno plaukelio, reikia meno ir daug istvermes, nes su juostelemis zymiai labaiu skauda
Papildyta:
QUOTE(qgne @ 2011 02 17, 11:56)
Kas liecia kaina, tai nelbai atkreipiau demesi, bet del kokybes, tai paskutini karta kai pirkau, man buvo kazkas ne taip, palyginus su tuo,kai buvau pirkusi mazdaug pries 2 men.. Ir tikrai ne salcio kalte, nes pries 2 men buvo ne ka maziau salta. Man kazkaip nelabai graziai ispesti pradejo, reikia kartoti arba sutvarkyti iki galo pincetu
Papildyta:
QUOTE(qgne @ 2011 02 17, 11:56)
Kas liecia kaina, tai nelbai atkreipiau demesi, bet del kokybes, tai paskutini karta kai pirkau, man buvo kazkas ne taip, palyginus su tuo,kai buvau pirkusi mazdaug pries 2 men.. Ir tikrai ne salcio kalte, nes pries 2 men buvo ne ka maziau salta. Man kazkaip nelabai graziai ispesti pradejo, reikia kartoti arba sutvarkyti iki galo pincetu
QUOTE(Niren @ 2011 02 17, 15:32)
As dirbu, kol kas nieko neigiamo nepastebejau ir pirkau neseniai, kaina ta pati
gal del salcio? jis ant saltos odos labai greit sustingsta ir ne taip elastingai plesias? et tai salcio ne vasko nuopelnas
na pabrango tik 5 lt bet vistiek,man jis kazkoks netoks,ir plaukucius nelabai svariai nuima,ir tokie "siulai"darosi kaip butu per maza temperatura,bet vos pakeliu temperatura jis jau per skystas pasidaro
gal kas koki parekomenduotumes panasu i si?su alyvogem tas man visai nepatiko
QUOTE(qgne @ 2011 02 17, 16:03)
na pabrango tik 5 lt bet vistiek,man jis kazkoks netoks,ir plaukucius nelabai svariai nuima,ir tokie "siulai"darosi kaip butu per maza temperatura,bet vos pakeliu temperatura jis jau per skystas pasidaro
ir kazkoks lyg skalsesnis buvo..nu nezinau net..
pabandyk granulini, man labai patiko Depileve TRADITIONAL MACADAMIA BUTTER WAX
QUOTE(Niren @ 2011 02 17, 17:11)
reikes kazka galvot
QUOTE(egliuchiux @ 2011 02 17, 19:24)
visose eurokose jis db tiek kainuoja,nebent akcija butu kokia
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 17, 13:24)
reik
mikrobangėj
kai su juo bandžiau depiliuotis, tai atsinešus, kur jau "dirbau", įstačiau į karštą vandenį, kad ne taip greit jis sustingtų, kol tvarkysiausi
Aciu
QUOTE(naura14 @ 2011 02 17, 16:43)
matyt plaukas nenuriebalintas pries depiliavima
Nu Jus man turndai isaiskintki