Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

QUOTE(mocha @ 2011 02 20, 23:40)
Aš kai pažiūriu vaško šildytuvų kainas Lietuvoje, tai atšoksta fantazija. Kątik užsisakiau iš amazono už 20 svarų, elastinio vaško šildytuvą. Lyginau su amazonu ir Lietuvos int. parduotuvių asortimentu, kur svarais kaina 30-40 svarų, Lietuvoj nuo 300Lt prasideda. biggrin.gif baisu.
Sakykit, koks vaškas pasiteisino labiausiai, kurios patyrusios? turiu omeny elastinį. smile.gif ar yra internetinių parduotuvių, iš kurių būtų galima užsisakyti?Mano provincijoj nėr jokių, visada turiu Klaipėdoj Megavalyje pirkti... ax.gif  unsure.gif

Del kainu tai pritariu, bet kai darbui renkiesi patikrinta varianta ir su garantija, nes buna, kad ir tenka keisti ax.gif
Del vasku mano mylimiausias depileve skardinei su plunksna nupiesta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 02 25, 21:38)
Del kainu tai pritariu, bet kai darbui renkiesi patikrinta varianta ir su garantija, nes buna, kad ir tenka keisti  ax.gif 
Del vasku mano mylimiausias depileve skardinei su plunksna nupiesta  thumbup.gif

Man beautypointe siule maisa vasko , tokio kaip plyteles karameles splvos, maise gal ą kg., gal bandete kuri? Sake kosmetologiu labai vertinamas.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 02 25, 23:14)
Man beautypointe siule maisa vasko , tokio kaip plyteles karameles splvos, maise gal ą kg., gal bandete kuri? Sake kosmetologiu labai vertinamas.

kiek ten to vasko?kokia kaina?kazkaip neteko susidurti? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

apturėjau praeitą savaitę depiliaciją doh.gif ir likau pirmą kartą labai nepatenkinta ir nusiminus verysad.gif depiliavausi pažastis, visas kojas, bikinį... ir viskas užtruko apie 30min g.gif bet toks skubėjimas buvo doh.gif verysad.gif plėšdavo viską abiem rankom (viena ranka viena koja , kita kita.. doh.gif ).. nu tokia stresinė išėjau.. jau nekalbu, kad namie pati dar minimum 30 min sėdėjau bandžiau su pincetu apsitvarkyt.. nes tikrai nešvariai padaryta verysad.gif o pinigai juk nemaži..gaila verysad.gif
o klausimas toks - argi plėšiant vašką (juostelę, ar patį vašką) nereikia fiksuoti? t.y.viena ranka plėšti kita prilaikyti unsure.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 02 25, 20:38)
Del kainu tai pritariu, bet kai darbui renkiesi patikrinta varianta ir su garantija, nes buna, kad ir tenka keisti  ax.gif 
Del vasku mano mylimiausias depileve skardinei su plunksna nupiesta  thumbup.gif

Tai aš lyginau tuos pačius šildytuvus žinokite. Amazone kaina 30-40 svarų, Lietuvoje TAS PATS šildytuvas 300Lt +-50Lt. smile.gif įdomiai gaunasi ax.gif Gal garantijos neduoda, bet kad gerooookai pigiau gaunasi ,tai akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(saules_dideles @ 2011 02 27, 14:54)
Sveikos 4u.gif

apturėjau praeitą savaitę depiliaciją doh.gif  ir likau pirmą kartą labai nepatenkinta ir nusiminus verysad.gif  depiliavausi pažastis, visas kojas, bikinį... ir viskas užtruko apie 30min g.gif  bet toks skubėjimas buvo doh.gif  verysad.gif  plėšdavo viską abiem rankom (viena ranka viena koja , kita kita.. doh.gif ).. nu tokia stresinė išėjau.. jau nekalbu, kad namie pati dar minimum 30 min sėdėjau bandžiau su pincetu apsitvarkyt.. nes tikrai nešvariai padaryta verysad.gif  o pinigai juk nemaži..gaila verysad.gif
o klausimas toks - argi plėšiant vašką (juostelę, ar patį vašką) nereikia fiksuoti? t.y.viena ranka plėšti kita prilaikyti unsure.gif  g.gif  ?

as kai pati sau depiliuojuosi nevisada prilaikau. nesieina prilaikyt kai pazastis tvarkaus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

apturėjau praeitą savaitę depiliaciją doh.gif  ir likau pirmą kartą labai nepatenkinta ir nusiminus verysad.gif  depiliavausi pažastis, visas kojas, bikinį... ir viskas užtruko apie 30min g.gif  bet toks skubėjimas buvo doh.gif  verysad.gif  plėšdavo viską abiem rankom (viena ranka viena koja , kita kita.. doh.gif ).. nu tokia stresinė išėjau.. jau nekalbu, kad namie pati dar minimum 30 min sėdėjau bandžiau su pincetu apsitvarkyt.. nes tikrai nešvariai padaryta verysad.gif  o pinigai juk nemaži..gaila verysad.gif
o klausimas toks - argi plėšiant vašką (juostelę, ar patį vašką) nereikia fiksuoti? t.y.viena ranka plėšti kita prilaikyti unsure.gif  g.gif  ?

Na cia super greitai jums padare ta depiliacija, nes man asmeniskai bikinis tik tiek, o kartais ir truputi ilgiau uztrunka ypac jei kliente pirma karta darosi tai reikia ir paruosti, nuteikti ir t.t...
Kojos, rankos ir pazastys tai greitai darosi, bet abi vienu kartu dar nemacius tokio budo ax.gif O prilaikyti viena ranka reiketu, o ir patogiau...
Siulyciau sekanti karta nueiti pas kita kosmetologe ir galesite palyginti jusu patyrima...
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 27, 15:53)
Tai aš lyginau tuos pačius šildytuvus žinokite. Amazone kaina 30-40 svarų, Lietuvoje TAS PATS šildytuvas 300Lt +-50Lt. smile.gif įdomiai gaunasi ax.gif Gal garantijos neduoda, bet kad gerooookai pigiau gaunasi ,tai akivaizdu.

Perziurejau amazone ir yra pigiu dalykeliu, bet kas liecia tokia firma kaip depileve tai kainos reliai tokios pacios kaip ir LT. Daug galima uzsisakineti, bet mane erzina tas laukimas, siuntimas ir t.t. kai dirbi reikia pastoviai, cia ir dabar... Kai as keliauju tai stengiuosi parsivezti ka nors idomaus, bet juk neuzsivesi visko, o ir mums saskaitos reikalingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_dideles @ 2011 02 27, 13:54)
Sveikos 4u.gif

as esu dariusi karta koju depiliacija, tai daugiau nebedariau, nes,matyt, nemoksa papuole, neprilaike odos ties keleniais, tai grizau su melynem ant ju didziausiom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 02 27, 16:29)
Perziurejau amazone ir yra pigiu dalykeliu, bet kas liecia tokia firma kaip depileve tai kainos reliai tokios pacios kaip ir LT. Daug galima uzsisakineti, bet mane erzina tas laukimas, siuntimas ir t.t. kai dirbi reikia pastoviai, cia ir dabar... Kai as keliauju tai stengiuosi parsivezti ka nors idomaus, bet juk neuzsivesi visko, o ir mums saskaitos reikalingos  4u.gif

O taip, žinoma gi, darbui neprilauksi gi kelių savaičių, kol pareis priemonės wink.gif suprantama. Bet asmeniniam naudojimui tos pigesnės tikrai per akis sakyčiau. Tiesa, gal jūs turit elastinį vašką favoritą? visokiems bikiniams, pažastims, ūsiukams? 4u.gif
Atsakyti
<saules_dideles>

Vajėtau, pas ką čia tai taip darėtės? Kas tas kankintojas, kad man ten nepapulti blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 27 vasario 2011 - 18:03
QUOTE(qgne @ 2011 02 26, 10:53)
kiek ten to vasko?kokia kaina?kazkaip neteko susidurti? g.gif

Manau, kad apie 1 kg, bet maisas tai toks nemazas. O kaina apie 40 Lt, nepirkau, tai tiksliai neatsimenu.
Papildyta:
Sveikos 4u.gif

O siaubeli doh.gif Pas ka cia darete????? Dar taip negirdejau, kad luptu abejomis rankomis atskiras kojas, nu , sumastytk tu man taip doh.gif Prilaikyti butinai turi, nes priesingu atveju zymiai labiau skauda ir plesimas ne toks efektyvus, kai oda tempiasi paskui plauka...
Atsakyti