Sveikos, o ar yra priemonių vietiniam nuskausminimui prieš depiliaciją? Kažkokie tepalai, ar kažkas?
QUOTE(naura14 @ 2011 03 20, 21:06)
As vakar isitikinau, kad taip , kaip per pilnati dar niekada neskaudejo
Niekada nedarykite depiliaciju per ja
Esate kuri pastebejusi toki dalyka?

kiek zinau, tai pries mmm daug skaudziau. Apie pilnati nezinau

QUOTE(naura14 @ 2011 03 20, 22:06)
As vakar isitikinau, kad taip , kaip per pilnati dar niekada neskaudejo
Niekada nedarykite depiliaciju per ja
Esate kuri pastebejusi toki dalyka?

viena karta teko pas kosmetologe braziliska darytis per pilnati, uztruke 15 minuciu ilgiau nei iprastai, skaudejo zymiai labiau

Ar kuri nors bandėte šią Pandhy's cukraus
pastą namuose pačios? Ar jai būtinas tas specialus puodas? Ar vis tik ir su mikrobange galima?
sesuo norėjo nusipirkti -tai moteros buvo šoke, kad nori ją pirkti nebūdama professionale ir į kursus siuntė

sesuo norėjo nusipirkti -tai moteros buvo šoke, kad nori ją pirkti nebūdama professionale ir į kursus siuntė

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 22, 15:55)
Ar kuri nors bandėte šią Pandhy's cukraus http://pandhys.com/e...depilation2.png pastą namuose pačios? Ar jai būtinas tas specialus puodas? Ar vis tik ir su mikrobange galima?

na net nezinau,as dirbu su situ cukrum...kai pradejau dirbti tikrai nemazai reikejo lavinti ranka kol gerai ismokau..paciai darytis su juo

QUOTE(qgne @ 2011 03 22, 18:35)
na net nezinau,as dirbu su situ cukrum...kai pradejau dirbti tikrai nemazai reikejo lavinti ranka kol gerai ismokau..paciai darytis su juo
nu nezinau...as tiek pinigu nemokeciau uz tai kad pabandyti,neduok dieve nesigaus paciai 

QUOTE(qgne @ 2011 03 22, 17:35)
nu nezinau...as tiek pinigu nemokeciau uz tai kad pabandyti,neduok dieve nesigaus paciai 

tai suma nėra jau tokia ir didelė - 200 lt, o kiekis toks, kad tikrai galima būtų išmokti

man daug didesnė nesąmonė atrodo eiti į kursus, už juos sumokėti 250lt, kad paskui namie galėtum sau darytis, nes aš tikrai neužsiimsiu kitų aptarnavimu

QUOTE(Rykute @ 2011 03 22, 18:32)
Nu va, o kai sesuo norėjo jį pirkti -tai ten dirbusi moteris pasakė, kad jam būtinas šildytuvas, nes ši pasta miltuku pavidalo

Nieko nebesuprantu
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 14, 14:20)
Toms kurios įauginėja verta pabandyt Rasos kremą-gelį gal ir aišku pilingas kas antrą dieną . Kremas - gelis su rūgštim, eksfoliuoja oda, lengviau plaukui prasikalt
vakar as ieskojau ir neradau Droge

QUOTE(Vitra @ 2011 03 14, 14:31)
Man su epiliatoriumi įauginėdavo, o po vaško - ne, arba bent jau žymiai žymiai mažiau 

skutausi pati, po to isigijau epiliatoriu, o iauginejimas juodas buvo

QUOTE(*agnyte* @ 2011 03 17, 18:23)
kaina nera didele - 12lt. galit ismeginti
po to parasysit atsiliepimus. nes, manau, tikrai turi buti kazkokiu priemoniu, kurios paveikia plauka ir ji silpnina.

tai, kad raso, kad kaina kita

O kokias proceduras jus atliekate pries depiliacija vasku? Kaip nuriebinti tuos plaukelius? jau isbandysiu gauta vaska

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 03 23, 11:38)
tai suma nėra jau tokia ir didelė - 200 lt, o kiekis toks, kad tikrai galima būtų išmokti
youtubas pilnas filmuku
man daug didesnė nesąmonė atrodo eiti į kursus, už juos sumokėti 250lt, kad paskui namie galėtum sau darytis, nes aš tikrai neužsiimsiu kitų aptarnavimu
Nu va, o kai sesuo norėjo jį pirkti -tai ten dirbusi moteris pasakė, kad jam būtinas šildytuvas, nes ši pasta miltuku pavidalo
ir kitaip nieko nebus
Nieko nebesuprantu

Nieko nebesuprantu
na jis tikrai ne miltuku pavidalo

QUOTE(qgne @ 2011 03 23, 14:39)
na jis tikrai ne miltuku pavidalo
sildytuvas yra skirtas tam,bet galima idet skardine ir i karsta vandeni kad biski suskistetu..na jusu teise rinktis,bet jus bent kazkur pabandykit ji rankose palaikyti(cia ne vaska,kad tik prosesa reiktu zinot)nes youtubes vaizdeliu gali ir neuztekti:) na bet cia jum sprest,jai negaila 200 zinoma galit bandyti 

Dėkui