Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

QUOTE(AuksoPieva @ 2011 03 23, 16:38)
Merginos, kaip salinat plaukelius nuo bikini zonos? blush2.gif  Visada salinau su peiliukais, bet atauga stori, siurkstus, isberia.. depiliuoti galiu tik karta per savaite, nes kitaip kraujuoja unsure.gif  Help verysad.gif

as siulyciau nusidepiliuoti vasku pas kosmetologe mirksiukas.gif
super reikalas 4u.gif pati nesenai atlikau tokia procedura ax.gif
anksciau varkdavau, kankindavausi, o jie vistiek atauga, ir gana greitai ax.gif o dabar wub.gif komfortas, ir neatauga labai greit mirksiukas.gif na aisku pakenteti reikejo, bet rezultatai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 24 kovo 2011 - 11:44
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 03 24, 12:41)
as siulyciau nusidepiliuoti vasku pas kosmetologe  mirksiukas.gif
super reikalas  4u.gif pati nesenai atlikau tokia procedura ax.gif
anksciau varkdavau, kankindavausi, o jie vistiek atauga, ir gana greitai  ax.gif o dabar  wub.gif komfortas, ir neatauga labai greit  mirksiukas.gif na aisku pakenteti reikejo, bet rezultatai nuostabus  thumbup.gif

Bet jei kas menesei po 40lt depiliacijai, tai ganetinai nemazai gaunasi, pigiau paciai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 03 24, 15:56)
Bet jei kas menesei po 40lt depiliacijai, tai ganetinai nemazai gaunasi, pigiau paciai unsure.gif

jeigu cia kosmetologes kaina, tai cia labai pigiai. Pilna bikinio depiliacija kainuoja iki 100 lt. daug kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 24 kovo 2011 - 18:07
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 03 24, 16:56)

Manau, kad paciai darant ne ka maziau gaunasi, jei perkant visas priemones .
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite rekomenduoti, kas Vilniuje gerai ir nebrangiai daro bikinio depiliaciją? Man nebūtinai salonas, galiu ir pas namuose dirbančias apsilankyti smile.gif
Laukiu AŽ thumbup.gif

Beje turiu problemėlę - skutant, depiliuojant vaško juostelėmis ar epiliatoriumi bikinio srityje labai įauginėja plaukeliai... toks jausmas, kad įauga visi... doh.gif

Gal kokį patarimą?
Atsakyti
isbandziau elatini vaska thumbup.gif dar tik pazastims,bet va drauge pareiske kad is pazastu plauku raut negalima blink.gif tai kaip cia yra? bikini bandysiu kita sav.biskuti bijau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 03 25, 00:13)
Sveikos,

Gal galite rekomenduoti, kas Vilniuje gerai ir nebrangiai daro bikinio depiliaciją? Man nebūtinai salonas, galiu ir pas namuose dirbančias apsilankyti smile.gif
Laukiu AŽ thumbup.gif

Beje turiu problemėlę - skutant, depiliuojant vaško juostelėmis ar epiliatoriumi bikinio srityje labai įauginėja plaukeliai... toks jausmas, kad įauga visi...  doh.gif

Gal kokį patarimą?

As klientems siulau si reference losjona :

Kūno losjonas su AHA prieš plaukų įaugimą

Ypač tinkamas bikini sričiai, esant plaukų įaugimo problemoms. Arba esant stipriam plaukų įaugimui kitose srityse.

Savybės:

•Veikia dezinfekuojančiai ir antiseptiškai
•Tirpdo raginį odos sluoksnį
•Stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą
•Lėtina plauko augimą
•Išlaisvinami įaugę plaukai.
Veikliosios medžiagos:

•Alkoholis - antiseptinis poveikis,
•Glicerinas - minkština, drėkina odą,
•Glikolio rūgštis - minkština odos raginį sluoksnį, šviesina pigmentines dėmes,
•Salycilo rūgštis - antiseptinis, valomasis poveikis,
•Vitaminas C - gerina odos regeneraciją, antioksidacinis poveikis,
•Eterinis šalavijų aliejus - antibakterinis poveikis,
•Eterinis levandų aliejus - ramina jautrią odą, veikia priešuždegimiškai,
•Eterinis arbatmedžių aliejus - antibakterinis poveikis, skatina odos pažeidimų gyjimą.
Naudojimas: ant probleminių vietų 1k. per dieną. Švelniai įtrinkite kol pilnai įsigers.

Pastaba: naudoti praėjus 48 val. po depiliacijos. Venkite tiesioginio kontakto su gleivinėmis.

Isigyti galima Grozio akademijoj arba pas kosmetologes kurios dirba su sia produkcija mirksiukas.gif

Arba tiesiog dazniau pasidaryti pilingiuka toms vietoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 25 kovo 2011 - 08:55
Man labai gėda, bet šiandien nusipirkau pabandyti kasetinį vašką (tokio nesu bandžius) ir nežinau, kaip atidaryt tą kasetę :S gal kas gali paaiškint? ir neturiu šildytuvo, tai šildyt puode, bet kaip žinot kada gana? mikrobangės neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 03 25, 18:28)
Man labai gėda, bet šiandien nusipirkau pabandyti kasetinį vašką (tokio nesu bandžius) ir nežinau, kaip atidaryt tą kasetę :S gal kas gali paaiškint? ir neturiu šildytuvo, tai šildyt puode, bet kaip žinot kada gana? mikrobangės neturiu blush2.gif

Kasetes atidaryti nereikia, pasildzius kasete tiesiog tuo roliku braugi per koja, ranka ir dedi juostele ir plesi mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane tas rolikas nesisuka. kodėl? nu kol šaltas. tai gal pašildžius suksis?
Atsakyti
Na gerai išbandžiau.. iki tol esu visada su tuo elastiniu vašku tvarkiusis (na kur pats nusiplėšia). bet šiandien įsiūlė konsultantė ir dabar žiauriai gailiuosi. po vaškavimo kojos visos limpa:S nors naudojau aliejuką specialų, kad nuvalyti perteklių, vis tiek nieko gero. perdaug teplionės man wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 03 25, 18:49)
pas mane tas rolikas nesisuka. kodėl? nu kol šaltas. tai gal pašildžius suksis?

Taip pasildzius jis turi suktis, na be sildytuvo manau sunkiau, nes atsala vaskas ir vel viskas per nauja, o sildytuve ir laikyti ji lengviau ir tepti ir pastoviai palaiko siluma..
Atsakyti