Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 27, 21:44)
o kaip jus pacios sau bikini susitvarkot? as tai bijau...

Ir aš pati bijau, bet galvoju reikia pirmiausia pasipraktikuoti ant kojų bigsmile.gif
Atsakyti
aš priekį lengvai galiu pati susitvarkyt, bet užpakalio nepasiekiu, per daug vargo ir kančių pačiai, daugiau laiko kainuoja, tai nuvarau pas ką nors ir padaro. Va Niren iš forumo labai super daro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2011 05 27, 21:06)
aš priekį lengvai galiu pati susitvarkyt, bet užpakalio nepasiekiu, per daug vargo ir kančių pačiai, daugiau laiko kainuoja, tai nuvarau pas ką nors ir padaro. Va Niren iš forumo labai super daro thumbup.gif

vat vat aš ir drinks_cheers.gif sau visai nebijau daryt, bet kaip sugebėt ten visur sumatyt kad nieko neliktų, ir užkapaliuką susitvarkyt doh.gif nu man misija neįmanoma biggrin.gif
aš ir pas niren drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2011 05 27, 20:06)

O kur Niren dirba?
Kokios kainos?
Ar daro depiliacija su cukru pasta?
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 05 27, 22:39)
O kur Niren dirba?
Kokios kainos?
Ar daro depiliacija su cukru pasta?

dirba vilniuje,seskinej smile.gif su cukraus pudra atrodo nedaro ax.gif
Atsakyti
man Byly vaškas irgi gerą ispūdį paliko (kol kas bandžiau su juostelėmis, oranžinėj pakuotėj). Bikinį pati greit susitvarkiau thumbup.gif o kojas kažkodėl šiek tiek tempė, skaudėjo ir pabėrė. Baigusi šį, tikrai išbandysiu ir elastinį vašką, kad jau tiek daug pagyrų jis sulaukė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safe: 28 gegužės 2011 - 10:49
Gal yra KLAiPĖDIEČIŲ [FONT=Courier][SIZE=14]besidarančių depiliacija vašku ar cukrumi? Gal galėtumėte ką nors rekomenduoti patikimo ir neitin brangaus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramybia @ 2011 05 29, 01:36)
Gal yra KLAiPĖDIEČIŲ [FONT=Courier][SIZE=14]besidarančių depiliacija vašku ar cukrumi? Gal galėtumėte ką nors rekomenduoti patikimo ir neitin brangaus?  unsure.gif

vašku tai žinau mogiliovo gatvej viena mamyte 4u.gif bikini 35-40lt lygtai g.gif
Atsakyti
mergaites,o pries depiliacija turbut negalima kuno tept jokiais losjonais ra sviestais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 29, 21:58)
mergaites,o pries depiliacija turbut negalima kuno tept jokiais losjonais ra sviestais? g.gif

prieš depiliaciją reikia pasidaryti gerą pilingą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 05 29, 21:42)
prieš depiliaciją reikia pasidaryti gerą pilingą mirksiukas.gif

sita zinom,bet va ar galima po duso kremu kokiu paistept ar geriau nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 29, 22:47)
sita zinom,bet va ar galima po duso kremu kokiu paistept ar geriau nereikia biggrin.gif

na mano manymu tai nereikia to.. juk kremus užtepus susiformuoja kažkoks paviršinis sluoksnis ir pan, plius prieš dep, odą reikia nuriebint..tai kam ją prieš tai dar labiau pariebint biggrin.gif biggrin.gif
bent aš prieš eidama tą dieną nesitepu. 4u.gif
Atsakyti