aš priekį lengvai galiu pati susitvarkyt, bet užpakalio nepasiekiu, per daug vargo ir kančių pačiai, daugiau laiko kainuoja, tai nuvarau pas ką nors ir padaro. Va Niren iš forumo labai super daro
aš priekį lengvai galiu pati susitvarkyt, bet užpakalio nepasiekiu, per daug vargo ir kančių pačiai, daugiau laiko kainuoja, tai nuvarau pas ką nors ir padaro. Va Niren iš forumo labai super daro
vat vat aš ir sau visai nebijau daryt, bet kaip sugebėt ten visur sumatyt kad nieko neliktų, ir užkapaliuką susitvarkyt nu man misija neįmanoma aš ir pas niren
man Byly vaškas irgi gerą ispūdį paliko (kol kas bandžiau su juostelėmis, oranžinėj pakuotėj). Bikinį pati greit susitvarkiau o kojas kažkodėl šiek tiek tempė, skaudėjo ir pabėrė. Baigusi šį, tikrai išbandysiu ir elastinį vašką, kad jau tiek daug pagyrų jis sulaukė
Gal yra KLAiPĖDIEČIŲ [FONT=Courier][SIZE=14]besidarančių depiliacija vašku ar cukrumi? Gal galėtumėte ką nors rekomenduoti patikimo ir neitin brangaus?
Gal yra KLAiPĖDIEČIŲ [FONT=Courier][SIZE=14]besidarančių depiliacija vašku ar cukrumi? Gal galėtumėte ką nors rekomenduoti patikimo ir neitin brangaus?
na mano manymu tai nereikia to.. juk kremus užtepus susiformuoja kažkoks paviršinis sluoksnis ir pan, plius prieš dep, odą reikia nuriebint..tai kam ją prieš tai dar labiau pariebint
bent aš prieš eidama tą dieną nesitepu.