Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

sakykit, merginos, o kokius depiliacinius KREMUS naudojate, depiliacijai namuose? g.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mergaitės, kelerius metus depiliavausi kasetiniu vašku namie kojas, rankas, o bikinį ir pažastis patikėdavau kosmetologei. ( toms kurios kasas skutasi, siulau pabandyti savo vyrų elektrinius skustuvus, man buvo daug geriau nei peiliukai - oda švelnesnė ir mažiau įauginėdavo, padovanojau každada MB krūtą Philipsą, o jis nenaudojo, tai pritaikiau sau...).
O dabar galiu pasigirt - turiu Philips Lumea, pulsinės šviesos epiliatorius ( greičiau plaukų naikintuvas) vooo!!! thumbup.gif Po kokios trečios-ketvirtos procedūros pažastys beveik nebeatauginėja, kojos irgi - vienas kitas plaukelis. Naudoju virš dviejų mėnesių, procedūras daraus maždaug kas dvi savaites. Bikini zona laikėsi atkakliausiai, na ta pulsinė šviesa ryžikų neveikia, bet priekis - irgi tik reti ploteliai beišdygsta. Nesigailiu paišlaidavus, geras daiktas. Jei kas įdomu, klauskit, nesiplėsiu iškart perdaug.
Buvau bandžius lazeriu naikint, man nepasiteisino, labai brangu, ir vistiek atauga... O
dabar kur tik lenda - iškart galiu blykst, blykst, ir gerai... Lazeris ir skaudėjo labiau.
Už šilkinę odelę drinks_cheers.gif
Atsakyti
o tai kokiu splaukus veikia ta pulsine sviesa? as visa tokia nei brunete nei blondine doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Uzsisakiau braziliska depiliacija vasku, gal galit pasakyt kokio mazdaug ilgio turetu but plaukeliai kad galetu nudepiliuot normaliai? blush2.gif pirma karta eisiu, tai ir geda truputi ir skausmo lb bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreja @ 2011 06 01, 16:10)
Uzsisakiau braziliska depiliacija vasku, gal galit pasakyt kokio mazdaug ilgio turetu but plaukeliai kad galetu nudepiliuot normaliai?  blush2.gif  pirma karta eisiu, tai ir geda truputi ir skausmo lb bijau  blush2.gif

As kai pirma karta ejau braziliskai, tai pilnos braziliskos ir nepasidariau blush2.gif , nes kuo arciau lupu, tuo skaudziau blink.gif plaukuciai turi buti 4-5mm
Atsakyti
O kas nors naudojat tą namų sąlygomis pasidarytą cukraus pastą? Po to neišberia odos? Man nuo elastinio bėrė, bet ir nebuvo efekto kokio norėjau. Eina su cukraus pasta nusidepiliuoti normaliai? Poto reikia kažkokių kremų?
Atsakyti
QUOTE(Irreja @ 2011 06 01, 15:10)
Uzsisakiau braziliska depiliacija vasku, gal galit pasakyt kokio mazdaug ilgio turetu but plaukeliai kad galetu nudepiliuot normaliai?  blush2.gif  pirma karta eisiu, tai ir geda truputi ir skausmo lb bijau  blush2.gif

jau geda tikrai neturetu buti... wink.gif
nei tu pirma - nei tu paskutine einanti darytis depiliacija.. wink.gif plaukuciai turi buti tikrai gerai atauginti.. jei bus per trumpi - nesugriebs ju vaskas.. o jei dar kai kur vos tik atsirandantys - tai su jais isvis nieko nepadarys ir taip labai greitai ataugs plaukeliai... wink.gif o va su skausmu tai zinok po drauges apsilankymo tik isitikinau, kad kiekviena ta skausme pakelia skirtingai... Bet visgi kelios akimirkos skausmo - o paskui galima ilgai buti be rupesciu... wink.gif grozis reikalauja auku.... wink.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Margareta,2011 06 01, 09:30]
o tai kokiu splaukus veikia ta pulsine sviesa? as visa tokia nei brunete nei blondine doh.gif lotuliukas.gif
Yra gamintojo paaiskinimai, kad sviesioms blondinems tai ne-a, neveiks, as irgi ne juodaplauke, irgi tokia blondine (buvau) i tamsuma, tai man gerai. Ta sviesa veikia plauko pigmenta, ji ikaitina, nudega svogunelis tokiu budu. Lazerio alternatyva.
Na o kaina- salyginis dalykas, parduotuvese laabai brangu, man drauge anglijoje e-bay nupirko beveik perpus pigiau, reikia tik paieskot. Kai paskaiciuoji, kiek per metus kainuoja depiliacijos, tai - atsiperka.
Ir labai didelis pliusas, kad nereikia laukt per tuos bjaurius atauginejimus, kas islenda, nuskuti, ir visada tvarkele... smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau tą tepamą BYLY vašką bigsmile.gif ir man jis patiko bigsmile.gif naudojau pažastukams wub.gif aišku įgūdžių reikia, apsiterliojau, bet su laiku manau bus tik geriau 4u.gif aišku nesiūlau to bandyt tom, kurios nei karto nesidepiliavo pas kosmetologę, visgi reikia žinot tą bendrąją technologiją 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės reiktu patarimo kas namuose darosi cukraus depilecija.. unsure.gif
.. Pasidariau aš ta cukraus,, karamele''. Nesuprantu man ji visai ne kaip plastelinas ji kietėja, unsure.gif o ne minkšta darosi .. Ir plaukeliu visai neima... KAŽIN KA AŠ PADARIAU BLOGAI? unsure.gif

Gaila dabar viska išmesti teks.. verysad.gif Patarkit prašau.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 06 01, 23:34)
Aš šiandien nusipirkau tą tepamą BYLY vašką bigsmile.gif  ir man jis patiko bigsmile.gif  naudojau pažastukams wub.gif aišku įgūdžių reikia, apsiterliojau, bet su laiku manau bus tik geriau 4u.gif  aišku nesiūlau to bandyt tom, kurios nei karto nesidepiliavo pas kosmetologę, visgi reikia žinot tą bendrąją technologiją 4u.gif

tikrai taip, reikia pirma nueiti pas komsetologe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreja @ 2011 06 01, 15:10)

smagus filmukas su braziliskos depiliacijos elementais :-) filmukas
Atsakyti