sakykit, merginos, o kokius depiliacinius KREMUS naudojate, depiliacijai namuose?

O dabar galiu pasigirt - turiu Philips Lumea, pulsinės šviesos epiliatorius ( greičiau plaukų naikintuvas) vooo!!!

Buvau bandžius lazeriu naikint, man nepasiteisino, labai brangu, ir vistiek atauga... O
dabar kur tik lenda - iškart galiu blykst, blykst, ir gerai... Lazeris ir skaudėjo labiau.
Už šilkinę odelę

o tai kokiu splaukus veikia ta pulsine sviesa? as visa tokia nei brunete nei blondine

QUOTE(Irreja @ 2011 06 01, 16:10)
Uzsisakiau braziliska depiliacija vasku, gal galit pasakyt kokio mazdaug ilgio turetu but plaukeliai kad galetu nudepiliuot normaliai?
pirma karta eisiu, tai ir geda truputi ir skausmo lb bijau 

As kai pirma karta ejau braziliskai, tai pilnos braziliskos ir nepasidariau

O kas nors naudojat tą namų sąlygomis pasidarytą cukraus pastą? Po to neišberia odos? Man nuo elastinio bėrė, bet ir nebuvo efekto kokio norėjau. Eina su cukraus pasta nusidepiliuoti normaliai? Poto reikia kažkokių kremų?
QUOTE(Irreja @ 2011 06 01, 15:10)
Uzsisakiau braziliska depiliacija vasku, gal galit pasakyt kokio mazdaug ilgio turetu but plaukeliai kad galetu nudepiliuot normaliai?

jau geda tikrai neturetu buti...

nei tu pirma - nei tu paskutine einanti darytis depiliacija..

[quote=Margareta,2011 06 01, 09:30]
o tai kokiu splaukus veikia ta pulsine sviesa? as visa tokia nei brunete nei blondine

Yra gamintojo paaiskinimai, kad sviesioms blondinems tai ne-a, neveiks, as irgi ne juodaplauke, irgi tokia blondine (buvau) i tamsuma, tai man gerai. Ta sviesa veikia plauko pigmenta, ji ikaitina, nudega svogunelis tokiu budu. Lazerio alternatyva.
Na o kaina- salyginis dalykas, parduotuvese laabai brangu, man drauge anglijoje e-bay nupirko beveik perpus pigiau, reikia tik paieskot. Kai paskaiciuoji, kiek per metus kainuoja depiliacijos, tai - atsiperka.
Ir labai didelis pliusas, kad nereikia laukt per tuos bjaurius atauginejimus, kas islenda, nuskuti, ir visada tvarkele...

Yra gamintojo paaiskinimai, kad sviesioms blondinems tai ne-a, neveiks, as irgi ne juodaplauke, irgi tokia blondine (buvau) i tamsuma, tai man gerai. Ta sviesa veikia plauko pigmenta, ji ikaitina, nudega svogunelis tokiu budu. Lazerio alternatyva.
Na o kaina- salyginis dalykas, parduotuvese laabai brangu, man drauge anglijoje e-bay nupirko beveik perpus pigiau, reikia tik paieskot. Kai paskaiciuoji, kiek per metus kainuoja depiliacijos, tai - atsiperka.
Ir labai didelis pliusas, kad nereikia laukt per tuos bjaurius atauginejimus, kas islenda, nuskuti, ir visada tvarkele...

Aš šiandien nusipirkau tą tepamą BYLY vašką
ir man jis patiko
naudojau pažastukams
aišku įgūdžių reikia, apsiterliojau, bet su laiku manau bus tik geriau
aišku nesiūlau to bandyt tom, kurios nei karto nesidepiliavo pas kosmetologę, visgi reikia žinot tą bendrąją technologiją

Mergaitės reiktu patarimo kas namuose darosi cukraus depilecija..
.. Pasidariau aš ta cukraus,, karamele''. Nesuprantu man ji visai ne kaip plastelinas ji kietėja,
o ne minkšta darosi .. Ir plaukeliu visai neima... KAŽIN KA AŠ PADARIAU BLOGAI?
Gaila dabar viska išmesti teks..
Patarkit prašau.

.. Pasidariau aš ta cukraus,, karamele''. Nesuprantu man ji visai ne kaip plastelinas ji kietėja,

Gaila dabar viska išmesti teks..

QUOTE(saulyteee @ 2011 06 01, 23:34)
Aš šiandien nusipirkau tą tepamą BYLY vašką
ir man jis patiko
naudojau pažastukams
aišku įgūdžių reikia, apsiterliojau, bet su laiku manau bus tik geriau
aišku nesiūlau to bandyt tom, kurios nei karto nesidepiliavo pas kosmetologę, visgi reikia žinot tą bendrąją technologiją 

tikrai taip, reikia pirma nueiti pas komsetologe

QUOTE(Irreja @ 2011 06 01, 15:10)

smagus filmukas su braziliskos depiliacijos elementais :-) filmukas