Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

tai va cia ir yra didziausias minusas tokios depiliacijos... kazkuri laika atrodai idealiai, o kazkuri laika - nieko gero doh.gif karsta diena maziausiai norisi vaikscioti su kelnem. tik as vis pagalvoju, juk musu izymybes tikriausiai irgi taip depiliuojas, tai jei fotosesija ar koncertas ispuola tom dienom, kai depiliuotis dar per anksti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 05, 22:11)
tai va cia ir yra didziausias minusas tokios depiliacijos... kazkuri laika atrodai idealiai, o kazkuri laika - nieko gero  doh.gif  karsta diena maziausiai norisi vaikscioti su kelnem. tik as vis pagalvoju, juk musu izymybes tikriausiai irgi taip depiliuojas, tai jei fotosesija ar koncertas ispuola tom dienom, kai depiliuotis dar per anksti  lotuliukas.gif

Tada vienintelė išeitis - nusiskusti. Aš taip ir padariau pastaruoju metu, kai dalis plaukų pažastyse išlindo, o ką daryt, kai taip karšta... neisi gi sušutusi su uždarom maikėm... doh.gif Su kojom paprasčiau - jei plaukai netamsūs ir nelabai tankūs, tai sijoną ilgesnį užsidedi ir nieko labai nesimato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 05 birželio 2011 - 21:26
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 05, 21:07.)
o dabar klausimas toks, pasidarot depiliacija (nesvarbu, vasku ar cukrum), pradzioj viskas buna ciki ciki, bet juk po to pradeda listi tie plaukeliai ir atrodo nekaip... o vel depiliuotis dar anksti (plaukeliai per trumpi). ka tada daryt???  blink.gif  juk nevaiksciosi plaukuotom pazastim, neestetiska...

QUOTE(In- @ 2011 06 05, 21:11)
nu o ka siulai daryti?aisku reikia vaikscioti tiesiog su uzdarom pazastim maikutem ar kelnem vietoj sijono biggrin.gif

Man ir tie patys klausimai kilo pries pradedant depiliuoti rankas bei kojas cukrum, bet pvz kai temperatura lauke +30, o dar plaukeliai kaip ir per trumpi depiliacijai, ka daryyyyyt? Griebiaus vel savo senojo gerojo epiliatoriaus..... Nes tokiu karsciu vaiksciot su kelnem.... Na sorry, bet kazkas neimanomo 4u.gif
Atsakyti
Na, žiemą dar galima, bet vasarą... Kažkas neįmanomo.. Aš tokiu atveju tik už epiliatorių.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 06 05, 22:24)
Tada vienintelė išeitis - nusiskusti. Aš taip ir padariau pastaruoju metu, kai dalis plaukų pažastyse išlindo, o ką daryt, kai taip karšta... neisi gi sušutusi su uždarom maikėm...  doh.gif Su kojom paprasčiau - jei plaukai netamsūs ir nelabai tankūs, tai sijoną ilgesnį užsidedi ir nieko labai nesimato...

o ar Jūs žinot, kad vieną kartą nusiskutus viskas vėl iš pradžių prasideda, t.y. depiliuojant plaukas silpnėja ir šviesėja, jie retėja. Jei vieną kartą nusiskutat - viskas, vėl kaip ir nebūta niekada depilaicijos. doh.gif (man taip kosmetologė aiškino)
Jau daugiau nei tris metus pažastis tvarkausi tik vašku, rezultatas akivaizdus - plaukelių nedaug, jie netampsūs, tad su rankovytėmis tenka visai nedaug pavaikščiot bigsmile.gif
o šiaip dėl kojų man vargas doh.gif kelnių tai ir lininių visokių pilna..bet kai prie ežero norisi..tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 06 05, 23:55)
o ar Jūs žinot, kad vieną kartą nusiskutus viskas vėl iš pradžių prasideda, t.y. depiliuojant plaukas silpnėja ir šviesėja, jie retėja. Jei vieną kartą nusiskutat - viskas, vėl kaip ir nebūta niekada depilaicijos.  doh.gif  (man taip kosmetologė aiškino)
Jau daugiau nei tris metus pažastis tvarkausi tik vašku, rezultatas akivaizdus - plaukelių nedaug, jie netampsūs, tad su rankovytėmis tenka visai nedaug pavaikščiot  bigsmile.gif 
o šiaip dėl kojų man vargas  doh.gif  kelnių tai ir lininių visokių pilna..bet kai prie ežero norisi..tada doh.gif

Ai, žinokit būna ir tokių atvejų, kad po depiliacijos vašku pradeda plaukai labiau želti ir net tamsūs... Tad nemanau, kad vienas kitas kartas skutimo pakenks kuo nors... smile.gif Čia, kaip ir minėjo, gali būti alternatyva skutimui ir epiliatorius, bet man po epiliatoriaus labai įauginėja plaukeliai, man geriau tada skusti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 06 birželio 2011 - 00:17

QUOTE(nuomone84 @ 2011 06 03, 10:20)
Man tai jo neilgam užtenka. Pažastims, pilnam bikini nu ir dar du kartus pažastims ir viskas. Tikiuosi supratot. biggrin.gif
Jis elastinis vaškas. Toks, kurį užtepat, jis sustengsta ir tada jį patį plešiat be jokių juostelių ar pan. smile.gif

man tai ilgai uzteko g.gif 3 kartus pazastim... 3 kartus bikini 4u.gif
Atsakyti
o sakykit nepirkot ne viena is cia nieko?
http://www.beautypoi...420b16.20720474
arba is cia
http://www.proco.lt/?p=1&id=11
mastau gal visai neblogai butu isigyti g.gif viena kart sumoketi, o uztektu ilgam smile.gif
Gal galit pasidalinti atsiliepimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 06 06, 11:29)
o sakykit nepirkot ne viena is cia nieko?
http://www.beautypoi...420b16.20720474
arba is cia
http://www.proco.lt/?p=1&id=11
mastau gal visai neblogai butu isigyti  g.gif viena kart sumoketi, o uztektu ilgam  smile.gif
Gal galit pasidalinti atsiliepimais  4u.gif

Aš pirkau iš BeautyForSale.eu Labai greitai gavau. Vieno kasetinio užsakyto vaško neturėjo, tai kitą dieną paskambino ir paklausė, ar gali pakeisti, o dar kitą dieną gavau, tai praktiškai per dvi dienas gavau. Visai patiko... thumbup.gif Nereikia lakstyt po parduotuves, užteks metams ar net ir kitiems biggrin.gif nes pirkau gal 6 kasetes vaško ir šildytuvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 06 birželio 2011 - 10:35
QUOTE(Vitra @ 2011 06 06, 11:34)
Aš pirkau iš BeautyForSale.eu Labai greitai gavau. Vieno kasetinio užsakyto vaško neturėjo, tai kitą dieną paskambino ir paklausė, ar gali pakeisti, o dar kitą dieną gavau, tai praktiškai per dvi dienas gavau. Visai patiko...  thumbup.gif Nereikia lakstyt po parduotuves, užteks metams ar net ir kitiems biggrin.gif nes pirkau gal 6 kasetes vaško ir šildytuvą.

as sakykit as noriu pirkt sau asmeniskai naudot i namus, bet mastau uz kokia kaina rinktis? blush2.gif man patogiau butu is sios parduotuves http://www.proco.lt/?p=1&id=11
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 06 06, 11:48)
as sakykit as noriu pirkt sau asmeniskai naudot i namus, bet mastau uz kokia kaina rinktis?  blush2.gif man patogiau butu is sios parduotuves http://www.proco.lt/?p=1&id=11

O koks skirtumas dėl patogumo perkant iš e-parduotuvės? g.gif

Šildytuvą renkatės? Aš pirkau berods tokį Vaško kasetės šildytuvas/ R658 55 Lt
Normaliai veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 06 birželio 2011 - 11:01
QUOTE(Vitra @ 2011 06 06, 11:53)
Nesupratau klausimo. Ką už kokią kainą rinktis?  g.gif
Iš šios parduotuvės taisyklių:
Minimali užsakomų prekių suma - 50 Lt
Pristatymo kaina Lietuvos teritorijoje - 10 Lt
Lietuvoje prekių pristatymas nemokamas, jei užsakytų prekių suma ne mažesnė kaip 190 Lt.

O koks skirtumas dėl patogumo perkant iš e-parduotuvės?  g.gif

esu is Kauno, ir pas mus ji yra pre Molo prekybos centro, ir galvoju sau nusipirk i namus: vasko kasetes sildytuva, vasko kasete, ir depiliacijos juostos, tik galvoju ar imti brangius (ar kaina atitinka kokybe) ar imti vidutinius ax.gif
Atsakyti