Sveikos,sportininkės,
sveikinu su šauniais rezultatais

pasižiūrėjau į jūsų duomenis,jeigu nepyksit,tai konkrečiai didžiapilvė karvė pasijutau
kiek daug skirtingų programų aptariate,o ar yra kas sistemina temukės info,labai gerai būtų,jeigu kiekviena nauja informacija patektų į kitos temos pirmą puslapiuką?
siunčiuosi brazilą,kolkas dar nejudinu nei vienos programos,tik žiūrinėju,kaip kažkuri sakė,kad reikėjo daug laiko,kol viską peržiūrėjo ir atsirinko,kas labiausiai patiko,tai gal neišgrūsit manęs iš temukės....tai tik elipsas ir įvairūs pratimai po jo pas mane,plius lankas kartais. ir tai čia man jau pasiekimas,tai,kuri nuo mokyklos jau simuliuodavo per fizinio pamokas,neturėjo žalio supratimo apie sportą

MB irgi negali atsistebėti mano užsidegimu

,vakar padarė man konsultaciją,daugmaž kas savaitgalį vis ką naujo pasako,kadangi patyręs tame reikale,tai neblogų pratimukų užrodė
QUOTE(Piemene @ 2011 03 04, 14:53)
Man irgi reikia pradėti gerti daug vandens, anksčiau bandžiau gerti 2 litrus per dieną, bet sunkiai pavykdavo, iš tikro net bloga pagalvojus
aš nuo nėštumų įpratau gerti daug,ir dabar nežadu atsisakyti to įpročio,nors žinau,jeigu tik porą dienų neišgersiu pakankamai,jau ir kitom dienom nebesinorės.auksinė taisyklė-kuo daugiau geri,tuo daugiau norisi

gal tau padės mano taktika,virtuvėj visada stovi litrinis stiklainis su vandeniu,.praėjus pro šalį vis pagurkšnoju,iki 12valandos būnu išgėrus maždaug litrą,nuo 12 iki 6-7 kitą litrą,taip man lengviau orientuotis laike,aišku,kai pasportuoji vakare,dar papildomai išgeri.ir visai nėra sunku gerti
QUOTE(3kitten @ 2011 03 04, 15:30)
Tai rasau savo duomenis cia
Liemuo - 75 cm
jeigu neklystu,esi kriaušės tipo? jergus,kaipo man gražu

aš irgi buvau kriaušė,ale po nėštumų tik apskritas obuolys palikau
QUOTE(white kitty @ 2011 03 04, 17:28)
Bet uztat siandien loterijoje 120lt laimejau,
kaip faina
dėl mm,ir man paskutiniosios buvo total koshmar,neturėjau tokių gyvenime,bet čia po maitinimo tik antros buvo,tai gal todėl
QUOTE(IDeina @ 2011 03 04, 21:36)
jergau....kaip tu tarodysi tiek sverdama?
QUOTE(inpeace4all @ 2011 03 05, 16:46)
oho,kiek esi išsportavus,šaunuolė
Kada stovi nugara į šviesą, matai tik savo šešėlį (K. Gibran)