uuufff,ką tik po sporto,rankelės dar dreba nuo atsispaudimų ir hantelių
einu scrubintis dušan
inpeace4all - 
MO, kas per treniruotė?
Aš tradiciškai savo 6 kg svorį šiandien pakilojau, nu šakės, kaip man patinka tie įsiūbavimai, supermoteris jaučiuosi
o vakare kaupiuosi morališkai JM Yoga Meltdown, pažiūrėjau, lyg ir nėra ten labai sunku, internete rašo, jog pradedantiesiems jogoj nelabai, na pamėginsiu, po 30 dienų šredo nieko nebebijau
MO, kas per treniruotė?
QUOTE(maruša @ 2011 03 06, 19:09)
inpeace4all - 
MO, kas per treniruotė?
Aš tradiciškai savo 6 kg svorį šiandien pakilojau, nu šakės, kaip man patinka tie įsiūbavimai, supermoteris jaučiuosi
o vakare kaupiuosi morališkai JM Yoga Meltdown, pažiūrėjau, lyg ir nėra ten labai sunku, internete rašo, jog pradedantiesiems jogoj nelabai, na pamėginsiu, po 30 dienų šredo nieko nebebijau 
MO, kas per treniruotė?
kaip visada,kolkas elipsas plius n pratimukų rankoms,sėdmenims,presui,hanteliukai
jau atsisiuntė brazilas,eisiu žiūrėt,kas ten per siaubekas su jo akcentu
QUOTE(MO @ 2011 03 06, 16:57)
įsivaizduoju,kad nepatogumų daug,bet dieviškai gražus tipas
mes šiandien irgi turėjom minčių į Rumšiškes,bet nenuvažiavom. ar smagu buvo?
mes šiandien irgi turėjom minčių į Rumšiškes,bet nenuvažiavom. ar smagu buvo?
Na jau figuros tipus kokius paveldejom tokias ir turim
O Rumsiskese faina, vaziavom apie 11h, tai dar grazus oras buvo, zmoniu nedaug, tik veliau labai pustyt pradejo,tai teko vaziuot namo
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 03 06, 17:18)
Stengsimes
laba vakareli
as irgi siandien prisiverciau pasportuot,ka tik padariau JM sreda ir 8 min ABS
tai gal visai savaitei uzteks upo pasportuot
as irgi siandien prisiverciau pasportuot,ka tik padariau JM sreda ir 8 min ABS
Labas visoms
Visą dieną darbelių atsirasdavo, todėl mano treniruotė nusistūmė į vėlyva vakarą. Bet išbraukta nebuvo. Pagal planą padariau brazilišką Scult'ą. Na laaabai tos treniruotės man patinka, o ir jaučiasi, kad kūnas stiprėja, nes su kiekviena treniruote vis mažiau pauzių atsikvėpimui būna.
Beja, čia kai kurios komentavot, kad ar ne per mažas svoris bus. Pasirinkau tokį, nes prisimenu savo figūrą prieš porą metų, kai tiek sveriau, sportavau, tai noriu tą svojonių kūną susigrąžinti
Visą dieną darbelių atsirasdavo, todėl mano treniruotė nusistūmė į vėlyva vakarą. Bet išbraukta nebuvo. Pagal planą padariau brazilišką Scult'ą. Na laaabai tos treniruotės man patinka, o ir jaučiasi, kad kūnas stiprėja, nes su kiekviena treniruote vis mažiau pauzių atsikvėpimui būna.
Beja, čia kai kurios komentavot, kad ar ne per mažas svoris bus. Pasirinkau tokį, nes prisimenu savo figūrą prieš porą metų, kai tiek sveriau, sportavau, tai noriu tą svojonių kūną susigrąžinti
QUOTE(maruša @ 2011 03 07, 00:07)
Šaunuolės sportininkės
IDeina, o ta brazilo programa kokiam laikotarpiui sudaryta ir ar tik apatinei kūno daliai skirta? Man ne tik užpakalį, bet ir krūtinę būtų neprošal pakelti 
Grafikas mėnesiui, yra iš viso keturi tvarkaraščiai įvairiems sudėjimams. Daugiausiai treniruočių ir pratimų apatinei kūno daliai. Yra Pilvo preso, viena sculpt trniruotė, kur visą kūna dailina
QUOTE(MO @ 2011 03 06, 14:53)
jeigu neklystu,esi kriaušės tipo? jergus,kaipo man gražu
aš irgi buvau kriaušė,ale po nėštumų tik apskritas obuolys palikau
kaip faina
kaip faina
Prisiskaiciau apie figuros tipus ir charakterius
Viskas, einu miegot, reikia pailset pries treniruotes
Labanakt
JEJ 34 diena P90x pasibaige
kita savaite bus jau vidurys mano visos programos ,liko tik 7 savaites
Sveikutės,
Aš ir bandysiu sportuoti pagal BBL, bet MB kažkaip ne viską parsiuntė, nerandu tų 9 lapų, gal galėtumėt kuri permest į a.z.?
Aš ir bandysiu sportuoti pagal BBL, bet MB kažkaip ne viską parsiuntė, nerandu tų 9 lapų, gal galėtumėt kuri permest į a.z.?