Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 12 namučiai

uuufff,ką tik po sporto,rankelės dar dreba nuo atsispaudimų ir hantelių thumbup.gif einu scrubintis dušan wub.gif
Atsakyti
inpeace4all - aciuks.gif
MO, kas per treniruotė? bigsmile.gif Aš tradiciškai savo 6 kg svorį šiandien pakilojau, nu šakės, kaip man patinka tie įsiūbavimai, supermoteris jaučiuosi laugh.gif o vakare kaupiuosi morališkai JM Yoga Meltdown, pažiūrėjau, lyg ir nėra ten labai sunku, internete rašo, jog pradedantiesiems jogoj nelabai, na pamėginsiu, po 30 dienų šredo nieko nebebijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 03 06, 19:09)
inpeace4all - aciuks.gif
MO, kas per treniruotė? bigsmile.gif Aš tradiciškai savo 6 kg svorį šiandien pakilojau, nu šakės, kaip man patinka tie įsiūbavimai, supermoteris jaučiuosi laugh.gif o vakare kaupiuosi morališkai JM Yoga Meltdown, pažiūrėjau, lyg ir nėra ten labai sunku, internete rašo, jog pradedantiesiems jogoj nelabai, na pamėginsiu, po 30 dienų šredo nieko nebebijau lotuliukas.gif

kaip visada,kolkas elipsas plius n pratimukų rankoms,sėdmenims,presui,hanteliukai smile.gif o tu sportuoji dukart dienoj? jetus,kaip norėčiau ir aš,tik niekaip laiko nesudėlioju,kai du mažuliai,tai kolkas niekaip verysad.gif
jau atsisiuntė brazilas,eisiu žiūrėt,kas ten per siaubekas su jo akcentu smile.gif
Atsakyti
Bandysiu nuo šiandien dukart dienoj po pusvalanduką smile.gif O tavo mažuliai netruks paaugti ir galėsi dirbti dirbti dirbti su savimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 06, 16:57)
įsivaizduoju,kad nepatogumų daug,bet dieviškai gražus tipas  wub.gif
mes šiandien irgi turėjom minčių į Rumšiškes,bet nenuvažiavom. ar smagu  buvo?  rolleyes.gif

Na jau figuros tipus kokius paveldejom tokias ir turim smile.gif

O Rumsiskese faina, vaziavom apie 11h, tai dar grazus oras buvo, zmoniu nedaug, tik veliau labai pustyt pradejo,tai teko vaziuot namo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 03 06, 17:18)
Pradedam kartu, reikės stengtis vienai nuo kitos neatsilikt biggrin.gif

Stengsimes mirksiukas.gif Tik va man dar iki tavojo svorio gerokai padirbet reikia rolleyes.gif bet tikiuosi abi pasieksim norimus rezultatus 4u.gif
Atsakyti
laba vakareli 4u.gif
as irgi siandien prisiverciau pasportuot,ka tik padariau JM sreda ir 8 min ABS smile.gif tai gal visai savaitei uzteks upo pasportuot ax.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Visą dieną darbelių atsirasdavo, todėl mano treniruotė nusistūmė į vėlyva vakarą. Bet išbraukta nebuvo. Pagal planą padariau brazilišką Scult'ą. Na laaabai tos treniruotės man patinka, o ir jaučiasi, kad kūnas stiprėja, nes su kiekviena treniruote vis mažiau pauzių atsikvėpimui būna.
Beja, čia kai kurios komentavot, kad ar ne per mažas svoris bus. Pasirinkau tokį, nes prisimenu savo figūrą prieš porą metų, kai tiek sveriau, sportavau, tai noriu tą svojonių kūną susigrąžinti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDeina: 06 kovo 2011 - 23:04
Šaunuolės sportininkės thumbup.gif IDeina, o ta brazilo programa kokiam laikotarpiui sudaryta ir ar tik apatinei kūno daliai skirta? Man ne tik užpakalį, bet ir krūtinę būtų neprošal pakelti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 03 07, 00:07)
Šaunuolės sportininkės thumbup.gif IDeina, o ta brazilo programa kokiam laikotarpiui sudaryta ir ar tik apatinei kūno daliai skirta? Man ne tik užpakalį, bet ir krūtinę būtų neprošal pakelti lotuliukas.gif

Grafikas mėnesiui, yra iš viso keturi tvarkaraščiai įvairiems sudėjimams. Daugiausiai treniruočių ir pratimų apatinei kūno daliai. Yra Pilvo preso, viena sculpt trniruotė, kur visą kūna dailina showoff.gif Beto esu atsisiuntusi BBL Deluxe, tai papildyma ten trys treniruotės: viršutinei kūno daliai, greita pilvo preso ir viena ilga cardio su jėgos visam kūnui. Kolkas to papildymo nebandžiau, nes jis į tvarkaraštį neįtrauktas
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 06, 14:53)
jeigu neklystu,esi kriaušės tipo? jergus,kaipo man gražu  wub.gif aš irgi buvau kriaušė,ale po nėštumų tik apskritas obuolys palikau  lotuliukas.gif  doh.gif
kaip faina  thumbup.gif

Prisiskaiciau apie figuros tipus ir charakterius book.gif ( http://eli.mama.lt/g...is-pagal-figura ) Tai vis del to nusprendziau, kad as ne kriause - o "smelio laikrodis", nes virsutine kuno dalis irgi nemenka lotuliukas.gif

Viskas, einu miegot, reikia pailset pries treniruotes biggrin.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
JEJ 34 diena P90x pasibaige biggrin.gif kita savaite bus jau vidurys mano visos programos ,liko tik 7 savaites biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Aš ir bandysiu sportuoti pagal BBL, bet MB kažkaip ne viską parsiuntė, nerandu tų 9 lapų, gal galėtumėt kuri permest į a.z.?
Atsakyti