QUOTE(chérie @ 2011 03 07, 15:59)
Man patiko. Aš jau esu kelis kartus pradėjus šią programą, bet labai greitai aptingdavau, tai man pačios pirmos treniruotės nėra labai sunkios. Nors visa šlapia buvau

O kaip tau intensyvumas? Čia ši savaitė įvadinė, tai kitą savaitę turbūt bus intensyviau. Ir treniruotės ilgesnės kiek mačiau.
Aš paprastą gumą turiu. O jų pirkti mačiau Senukuose, kaina ~30 lt. Dar pamenu kažkas sakė, kad lygtais Ermitaže pigiau matė, bet bijau sumeluoti dabar

O tampyklės neturiu. Ten kur ją nuodoja rankoms, bandysiu su svareliais pratimus daryti. O ten kur presui daro, tą tampyklę apsivinioję ant kojų, bandysiu gal išeis su paprasta guma

Labai tikiuosi apsieiti be tos tampyklės, nes labiau norėčiau nusipirkti pirštines su svoriais
Man normaliai intensyvumas pats tas, nors kai kuriose vietose sunkoka susigaudyti kuria ranka pradet smugiuot, bet isivaziuosiu
As dabar pradejau ta "pre schedule", ten 9 savaites, o tada prieisiu prie jau tos kur 20 savaiciu yra

nors palyginus tvarkarascius jie labai panasus, tik kai kuriose vietose skyriasi
As irgi galvoju gal pradziai nusipirkti uzteks guma, nes brangokaii gaunasi is kart viska susipirkti
Nors snd ne laikas prisiduoti, bet pasigirsiu - uzlipau snd ant svarstykliu, ir per praeita savaite numeciau 1,5 kg

nors net pati neisivaizduoju kaip tai ivyko

Reikia dar tikslesnes svarstykeles nusipirkti kur gramus rodo, po algos is kart leksiu pirkt