Aš jau bandau nusiteikti šiandienos sportui
nidra, sveika prisijungusi prie mūsų
Ir labai tikiuosi minuso rytoj
sveikos spotrmenkos
as tingine
labai sunku man prisiverst pasportuot
noras yra tikrai bet va imt ir paspartuot kazkas trugdo,daugiau 2 kartu i savaite pastaruoju metu nesigauna
o man kaip tik metabolism patinka ji ir tedarau zone man sunkesne. Po metabolism saziningai atsokinejus dar 8 min abs padarau.tiesa sakant man su svoriais nelabai patinka kai kurie pratimai...gal todel zone nemielas
as tingine
QUOTE(samanta* @ 2011 03 09, 16:24)
ojei kam as ta metabolism emiau
,jauciuosi isekusi pavargusi
,geriau savo zone buciau emusi,dar neatlaikau as tokiu suoliuku valandos,po tokios pertraukos sporto
na bet jauciu daug kcal isdeginau,nes pastangu daug idejau
na bet jauciu daug kcal isdeginau,nes pastangu daug idejau
o man kaip tik metabolism patinka ji ir tedarau zone man sunkesne. Po metabolism saziningai atsokinejus dar 8 min abs padarau.tiesa sakant man su svoriais nelabai patinka kai kurie pratimai...gal todel zone nemielas
QUOTE(kritike7 @ 2011 03 10, 12:59)
matai kaip skirtingai
Aš dar vis JM 2 lygį shredinu
Niekaip negaliu prie 3 rato jėgos pratimų priprast, baisiai sunku
QUOTE(samanta* @ 2011 03 10, 14:46)
Man irgi rūpi, bet to nežinau
Šiaip radau tokią nuorodėlę apie sudeginamas kalorijas:
http://www.firminiss...oris/priemones4
as jau po zonu
QUOTE(maruša @ 2011 03 09, 19:20)
Ar geriat kokius nors papildus sportuojantiems? Ir ar jie reikalingi kažin? 
As geriu tiesiog vitaminu kompleksa,dabar dar papildomai vitamina C,sportuojant butinai reikia gerti papildus,nes su prakaitu netenkame daug mineralu
QUOTE(irmusiux @ 2011 03 10, 10:34)
Labas rytas
šiandien man skauda rankas
gerai brazilas mane išjudino, pradėjo nuo kojų ir dupsės, paskui šonai, o dabar rankos, gera jausti raumenukus
tik vat jaučiuosi labai pavargusi, labai mane sekina kasdienis sportavimas
Tada nesportuok kasdien,daryk pertarukas,sportas neturi sekinti ir jei nuolat busi pavargusi,greitai viska mesi,nes sportas taps kancia,as tavo vietoje sportuociau kas antra diena
QUOTE(kritike7 @ 2011 03 10, 12:59)
sveikos spotrmenkos
as tingine
labai sunku man prisiverst pasportuot
noras yra tikrai bet va imt ir paspartuot kazkas trugdo,daugiau 2 kartu i savaite pastaruoju metu nesigauna
as tingine
As irgi sportuoju tik 2 kartus per savaite ir nematau tame problemos,nes nauda vis tiek yra,svarbu tie 2 kartai butu geri ir reguliarus
Na va jau pasveikau,siandien eisiu i kalanetika
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2011 03 10, 15:35)
Ir kaip?
QUOTE(white kitty @ 2011 03 10, 16:42)
As geriu tiesiog vitaminu kompleksa,dabar dar papildomai vitamina C,sportuojant butinai reikia gerti papildus,nes su prakaitu netenkame daug mineralu
Tada nesportuok kasdien,daryk pertarukas,sportas neturi sekinti ir jei nuolat busi pavargusi,greitai viska mesi,nes sportas taps kancia,as tavo vietoje sportuociau kas antra diena
As irgi sportuoju tik 2 kartus per savaite ir nematau tame problemos,nes nauda vis tiek yra,svarbu tie 2 kartai butu geri ir reguliarus
Kadangi sia savaite gausis tik vienas kartas nueiti, mastysiu kazka savaitgaliui arba siandien dvi treniruotes atsportuosiu,nes viena po kitos eina tik grupes keiciasi,bet jauciu trenere isvarytu,nes ji didelius kruvius duoda,o persistengt negalima

Papildyta:
Ir kaip?
Papildyta:
Ir kaip?
Du kartai tik formai palaikyti, o man reikia visų pirma numesti
Šiandien lengva mankštele 30min. padariau, daugiau nepajėgiau, o rytoj tikriausiai pailsėsiu.
Sveikos!
Pagaliau ir as jau grizus namo
O jus jau beveik visos po treniruociu, kaip pavydziu
Kol kas viskas buvo neblogai
vakar nieko nedariau, nes tipo laisva diena, snd ka tik namo parsiradau, nei koju nei ranku nejauciu, daug ant koju per 2 dienas prabuvau, mazai miegojau, tai kol kas atsipusiu ir velai vakare bandysiu daryt sios dienos treniruote
Siaip antradienio man buvo Strench 40, tai tokia letoka man ta treniruote, nelabai patiko, bet ji ten labai motyvuoja kad ir letu pratimu nereikia praleisti
Na ziuresim kaip bus
Labai tikiuosi kad nors truputuka minuse busiu
Pagaliau ir as jau grizus namo
QUOTE(chérie @ 2011 03 09, 17:50)
Kol kas viskas buvo neblogai