Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 12 namučiai

[quote=chérie,2011 03 13, 17:17]
Aš apvirškinsiu savo užkandį (jogurtas ir lašišos sumuštinukas) ir eisiu sportuoti 4u.gif
Šiandien beje atsisakiau pakartotinos pietų porcijos ir pyrago ax.gif Didžiuojuosi savimi biggrin.gif

Reikia savimi didziuotis del mazu dalyku,nes butent is tokiu gyvenimas susideda:) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 03 11, 18:16)
inpeace4all, ačiū, kad pasidalini aciuks.gif Apie šitą workout'ą girdėjau ir anksčiau gerų atsiliepimų, reikės išbandyt būtinai. O tas Power90 pažengusiems skirtas, ar ne? Nes P90X tai tikrai ilgesnį laiką sportuojantiems, pastarojo net nebandžiau...

Power 90 pradedantiesiems,tai jei siek tiek sportuoji manau butu puiki pradzia ir geras ivadas i sunkius workout'us tokius kaip p90x ir Insanity smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nidra @ 2011 03 10, 18:52)
Merginos, jus sportuojat rytais ar vakarais? Kazin kuriuo laiku daugiau svoris krenta?  g.gif as tai is ryto stengiuos sportuot, tik atsikelus ir isgerus puodeli vandens kimbu i visus pratimus  mirksiukas.gif

Pagal atliktus tyrimus,geriausia krenta svoris sportuojant pries valgi rytais smile.gif smile.gif
Atsakyti
Aš jau po treniruotės. Visa šlapia, prakaitas varva tiesiogine ta žodžio prasme karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 03 13, 20:05)
Aš jau po treniruotės. Visa šlapia, prakaitas varva tiesiogine ta žodžio prasme karsta.gif

Me too.reikejo pridet snd prie mano kenpo x ,ab ripperi ,bet nuotaikos po workout'o buvo geros smile.gif
Atsakyti
labas rytas sportininkes victory.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas thumbup.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif
Mes ruošiamės į svečius, su sportais šiandieną neaišku kaip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2011 03 14, 10:23)
Labas  mirksiukas.gif
Mes ruošiamės į svečius, su sportais šiandieną neaišku kaip bus  ax.gif

faina thumbup.gif linksmai pasibuk,o as po 3 dienu pertraukos vel kimbu i darba showoff.gif
Atsakyti
as siandien vakarop tik turbut blush2.gif
Atsakyti
Šiandien mano mylimiausia treniruotė, tai netgi laukiu jos biggrin.gif ax.gif Po pietų pasportuosiu. Šiandien pas stomatologą buvau, tai dabar visa burna aptirpus, nieko nejaučiu doh.gif Kai atsileis eisiu tuomet sportuoti, dabar kažkaip diskomfortą jaučiu.
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

Atsikeliau neseniai, ir einu is kart sportuot, jau vakar laukiau sios dienos treniruotes lotuliukas.gif

Cherie - uzuojauta, mano nemegstamiausias vizitas pas gydytoja - tai pas stomatologa, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3kitten: 14 kovo 2011 - 13:15
QUOTE(3kitten @ 2011 03 14, 12:13)
Cherie - uzuojauta, mano nemegstamiausias vizitas pas gydytoja - tai pas stomatologa, laikykis  4u.gif

Dėkui. Aš irgi jų nemėgstu, nes vis turiu problemų su dantimis. O dabar dar sakė reikės protinį dantį rauti doh.gif verysad.gif
Atsakyti