Šiandien sunkoka treniruotė nusimato, reikės anksčiau pasportuoti, nes į vakarą vis ''reikalų'' atsiranda
Būtent
Svarbu, kad treniruotė patiktų ir ją darytum reaguliariai
Manau kad ir kokio tipo treniruotę paimtum, visuomet atsiras žmonių, kurie sulaukė puikių rezultatų iš jos
Šiandien ryte neiškenčiau ir pasisvėriau, tai +0,1 parodė
Tikiuosi bus minusas iki penktadienio

QUOTE(maruša @ 2011 03 15, 06:07)
Nelabai sutinku, veiksminga yra ta treniruotė, kurią daryt yra noras ir kuri tau patinka,
Būtent

Šiandien ryte neiškenčiau ir pasisvėriau, tai +0,1 parodė

as jau po zonu
beliko i dusa nubegti

QUOTE(doviem @ 2011 03 15, 11:23)

Laba sportmenkos
vakar visa diena mieste buvau, isvaiksciojau skersai isilgai visa senamiesti,centra,uzupi,kol radau gatve kurios jieskojau tai manau sporto gavau apsciai,siandien kojas skauda po 2,5 val vaiksciojimo maratono
o dar sloga peraugo i rimta persalima,gerkle skauda,uzkimus ir siaip silpna,kazkoks prakeikymas sia ziema jau nezinia kelinta kart susergu
ko anksciau niekad nebuvo...

vakar visa diena mieste buvau, isvaiksciojau skersai isilgai visa senamiesti,centra,uzupi,kol radau gatve kurios jieskojau tai manau sporto gavau apsciai,siandien kojas skauda po 2,5 val vaiksciojimo maratono

o dar sloga peraugo i rimta persalima,gerkle skauda,uzkimus ir siaip silpna,kazkoks prakeikymas sia ziema jau nezinia kelinta kart susergu

Labutis mergaites
kritke sveikatos tau
as su savo tokiu sportavimu toli niekur nenueisiu cia sportuoju cia nea
nzn kas pasidare, galvoju kai labiau atsils pabegioti meginsiu.

kritike gal imunitetas nusilpes tavo,pastiprink ji
o del vaiksciojimo tai
,as sekmadieni tiek prisivaiksciojau irgi po miesta,kad vakare kai atsiguliau kojos taip skaudejo ,kad net uzmigti negalejau
,o dar ta diena mazo kaloringumo diena dariau,tai isvis 
aurute,as ir begiosiu kai atsils labiau
,tik JM vistiek nemesiu

o del vaiksciojimo tai

aurute,as ir begiosiu kai atsils labiau

Sveikos!
Visoms naujokems
Kritike - daug daug arbatu kalk ir citrusiniu vaisiu
turetum atsigaut
Kaip mergaitem pas stomatologes sekesi? Sveikos jau?
O as snd mirstu
mm anksciau prasidejo, o galva galvele - siaubas, toks jausmas kad tuoj sprogs
reiks gal i lauka iskist nosi, gal prapus man ja, nes nors nusiimk ir pasidek kur nors
Snekat apie sporto programas - man labiausiai sokiai patinka, nors ir tempimo pratimai gal ir visai nieko. Dziaugiuosi ziauriai atradusi TurboFire, nes rezultatai oho kaip matosi
Ir patinka kad ten cardio (smugine treniruote, niekad pries tai nebandziau boksuotis, bet kai veza
) derinama su absoliuciai viskuo - tempimu, jegos treniruotem ir t.t. Gal kartais ir patingeciau kiekviena diena sportuot, bet kai siek tiek daugiau nei per savaite dingo issiputes pilvas,neina niekaip mest
Vakar vyras jau pareiske, kad perdaug jo akim sportuoju
nors pripazysta, kad rezultatai matomi
Tai tiek, geros visoms dienos ir gero sporto

Visoms naujokems

Kritike - daug daug arbatu kalk ir citrusiniu vaisiu

Kaip mergaitem pas stomatologes sekesi? Sveikos jau?

O as snd mirstu

Snekat apie sporto programas - man labiausiai sokiai patinka, nors ir tempimo pratimai gal ir visai nieko. Dziaugiuosi ziauriai atradusi TurboFire, nes rezultatai oho kaip matosi

Tai tiek, geros visoms dienos ir gero sporto

Sveikos forumietės 
Va, ir aš prisijungiau prie šio nuostabaus forumo
Nusprendžiau ir aš pasidalinti mintimis apie tai, kaip aš stengiuosi palaikyti geras kūno formas.
Šiandien gavau siuntinį, pirkau Magnetic Health Hoop lanką iš pigu.lt Nekantraudama aišku ir išbandžiau... Aišku, rezultatai matysis kiek vėliau, bet pirmi įspūdžiai tokie: lankas tai toks milžinas sakyčiau
gerai kad bent iš dalių sudedamas, o tai būtų reikėję per miestą tą griozdą temptis
Lankas susideda iš tokių masažinių magnetukų, tai vat tas dalykas ir yra pats skaudžiausias, lanko praktiškai nepasukau ilgiau nei minutę pirmą kartą
Taigi, apsimoviau patį storiausią megztinį, kokį tik turiu... Tada jau 10 minučių išsukau
Aišku, šonai atitrankyti, bet net ir tiek laiko pasukus lanką pasijuto tokia šiluma aplink mano pilvuką
Skaičiau komentarus prieš pirkdama tą lanką, tai lyg ir dauguma liko patenkintų, o kaip bus man, pažiūrėsim
manau tai gana gera priemonė norint atsikratyti riebaliuko, ypač esant pilvo srityje
Tiesa, lankau ir sporto salę jau apie pusmetį, Rezultatai pastebimi, bet aišku, kai valgai ką nori vos ne, tai irgi nelabai gerai

Va, ir aš prisijungiau prie šio nuostabaus forumo

Šiandien gavau siuntinį, pirkau Magnetic Health Hoop lanką iš pigu.lt Nekantraudama aišku ir išbandžiau... Aišku, rezultatai matysis kiek vėliau, bet pirmi įspūdžiai tokie: lankas tai toks milžinas sakyčiau

manau tai gana gera priemonė norint atsikratyti riebaliuko, ypač esant pilvo srityje

Tiesa, lankau ir sporto salę jau apie pusmetį, Rezultatai pastebimi, bet aišku, kai valgai ką nori vos ne, tai irgi nelabai gerai

nu nezinau isbandysiu dar ta turbo fire ir tada nuspresiu prie kurios programos pasilikti

As siandien dar nesportavau. visa ryta buvau uzsiemus vaikisku drabuziu pardes paieskom internete.
Eisiu pavakari pasistrakalioti, pasimakaluoti.
Eisiu pavakari pasistrakalioti, pasimakaluoti.

QUOTE(3kitten @ 2011 03 15, 13:40)
Vakar vyras jau pareiske, kad perdaug jo akim sportuoju
nors pripazysta, kad rezultatai matomi

Ir sveikinimai su pasikeitimais

O aš vis dar laukiu permainų, nors dar tik Shredo 3 lygį vakar pradėjau... Tik šiek tiek tvirtėju. O taip norisi, kad tie riebaliukai greičiau ištirptų

O kartais ir aš pasisveriu, nors stengiuosi palaukti 5dienio, tai rytais sveriu normaliai, o vakare, pvz, + 2,5 kg