Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 12 namučiai

sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šiandien sunkoka treniruotė nusimato, reikės anksčiau pasportuoti, nes į vakarą vis ''reikalų'' atsiranda doh.gif

QUOTE(maruša @ 2011 03 15, 06:07)
Nelabai sutinku, veiksminga yra ta treniruotė, kurią daryt yra noras ir kuri tau patinka,

Būtent drinks_cheers.gif Svarbu, kad treniruotė patiktų ir ją darytum reaguliariai mirksiukas.gif Manau kad ir kokio tipo treniruotę paimtum, visuomet atsiras žmonių, kurie sulaukė puikių rezultatų iš jos 4u.gif

Šiandien ryte neiškenčiau ir pasisvėriau, tai +0,1 parodė g.gif Tikiuosi bus minusas iki penktadienio ax.gif
Atsakyti
as jau po zonu thumbup.gif beliko i dusa nubegti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 03 15, 11:23)
as jau po zonu  thumbup.gif beliko i dusa nubegti lotuliukas.gif

thumbup.gif ,as tik 3 val sportuosiu
Atsakyti
Laba sportmenkos 4u.gif
vakar visa diena mieste buvau, isvaiksciojau skersai isilgai visa senamiesti,centra,uzupi,kol radau gatve kurios jieskojau tai manau sporto gavau apsciai,siandien kojas skauda po 2,5 val vaiksciojimo maratono doh.gif lotuliukas.gif
o dar sloga peraugo i rimta persalima,gerkle skauda,uzkimus ir siaip silpna,kazkoks prakeikymas sia ziema jau nezinia kelinta kart susergu doh.gif ko anksciau niekad nebuvo...
Atsakyti
Labutis mergaites 4u.gif kritke sveikatos tau 4u.gif as su savo tokiu sportavimu toli niekur nenueisiu cia sportuoju cia nea doh.gif nzn kas pasidare, galvoju kai labiau atsils pabegioti meginsiu.
Atsakyti
kritike gal imunitetas nusilpes tavo,pastiprink ji unsure.gif
o del vaiksciojimo tai drinks_cheers.gif ,as sekmadieni tiek prisivaiksciojau irgi po miesta,kad vakare kai atsiguliau kojos taip skaudejo ,kad net uzmigti negalejau doh.gif ,o dar ta diena mazo kaloringumo diena dariau,tai isvis cool.gif
aurute,as ir begiosiu kai atsils labiau drinks_cheers.gif ,tik JM vistiek nemesiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 15 kovo 2011 - 11:40
Sveikos! 4u.gif

Visoms naujokems 4u.gif

Kritike - daug daug arbatu kalk ir citrusiniu vaisiu wink.gif turetum atsigaut 4u.gif

Kaip mergaitem pas stomatologes sekesi? Sveikos jau? 4u.gif

O as snd mirstu wacko.gif mm anksciau prasidejo, o galva galvele - siaubas, toks jausmas kad tuoj sprogs cray.gif reiks gal i lauka iskist nosi, gal prapus man ja, nes nors nusiimk ir pasidek kur nors doh.gif

Snekat apie sporto programas - man labiausiai sokiai patinka, nors ir tempimo pratimai gal ir visai nieko. Dziaugiuosi ziauriai atradusi TurboFire, nes rezultatai oho kaip matosi ax.gif Ir patinka kad ten cardio (smugine treniruote, niekad pries tai nebandziau boksuotis, bet kai veza biggrin.gif ) derinama su absoliuciai viskuo - tempimu, jegos treniruotem ir t.t. Gal kartais ir patingeciau kiekviena diena sportuot, bet kai siek tiek daugiau nei per savaite dingo issiputes pilvas,neina niekaip mest thumbup.gif Vakar vyras jau pareiske, kad perdaug jo akim sportuoju lotuliukas.gif nors pripazysta, kad rezultatai matomi ax.gif

Tai tiek, geros visoms dienos ir gero sporto wink.gif
Atsakyti
Sveikos forumietės wink.gif
Va, ir aš prisijungiau prie šio nuostabaus forumo blush2.gif Nusprendžiau ir aš pasidalinti mintimis apie tai, kaip aš stengiuosi palaikyti geras kūno formas.
Šiandien gavau siuntinį, pirkau Magnetic Health Hoop lanką iš pigu.lt Nekantraudama aišku ir išbandžiau... Aišku, rezultatai matysis kiek vėliau, bet pirmi įspūdžiai tokie: lankas tai toks milžinas sakyčiau biggrin.gif gerai kad bent iš dalių sudedamas, o tai būtų reikėję per miestą tą griozdą temptis lotuliukas.gif Lankas susideda iš tokių masažinių magnetukų, tai vat tas dalykas ir yra pats skaudžiausias, lanko praktiškai nepasukau ilgiau nei minutę pirmą kartą doh.gif Taigi, apsimoviau patį storiausią megztinį, kokį tik turiu... Tada jau 10 minučių išsukau thumbup.gif Aišku, šonai atitrankyti, bet net ir tiek laiko pasukus lanką pasijuto tokia šiluma aplink mano pilvuką lotuliukas.gif Skaičiau komentarus prieš pirkdama tą lanką, tai lyg ir dauguma liko patenkintų, o kaip bus man, pažiūrėsim smile.gif
manau tai gana gera priemonė norint atsikratyti riebaliuko, ypač esant pilvo srityje smile.gif
Tiesa, lankau ir sporto salę jau apie pusmetį, Rezultatai pastebimi, bet aišku, kai valgai ką nori vos ne, tai irgi nelabai gerai unsure.gif
Atsakyti
nu nezinau isbandysiu dar ta turbo fire ir tada nuspresiu prie kurios programos pasilikti g.gif
Atsakyti
As siandien dar nesportavau. visa ryta buvau uzsiemus vaikisku drabuziu pardes paieskom internete.
Eisiu pavakari pasistrakalioti, pasimakaluoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 03 15, 13:40)
Vakar vyras jau pareiske, kad perdaug jo akim sportuoju  lotuliukas.gif nors pripazysta, kad rezultatai matomi  ax.gif

lotuliukas.gif Tai kaip gera ir ramu turėtų būti, jei kažkas mano, kad sportuojama jau per daug thumbup.gif
Ir sveikinimai su pasikeitimais 4u.gif

O aš vis dar laukiu permainų, nors dar tik Shredo 3 lygį vakar pradėjau... Tik šiek tiek tvirtėju. O taip norisi, kad tie riebaliukai greičiau ištirptų rolleyes.gif
O kartais ir aš pasisveriu, nors stengiuosi palaukti 5dienio, tai rytais sveriu normaliai, o vakare, pvz, + 2,5 kg g.gif doh.gif Tai manęs visai nedžiugina blink.gif
Atsakyti