Įkraunama...
Įkraunama...

Čia Šiauliečiai statosi namus

QUOTE(janna @ 2011 02 18, 14:09)
drinks_cheers.gif  g.gif

aisku dar ziurint koki paketa desit, su selektyvu ar be?

bet kuo daugiau bus langu (remai, mechanizmai) tuo bus brangiau.

Del langu prisiminiau, mokesim ne viska iskart, kaip sakant puse dbr, kita puse bus rudeni, ir su perspektyva, kad antram aukste is tos pacios firmos sakysimes langus. Tai cia truputi siai dienai sumazeja islaidos.

QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 18, 14:09)
Biesas, Jūsų nuomone, dabar medžiagas pradėti pirktis? Na cementą, blokelius, plyteles? Ar neskubėti, kainos labai nesikeis pavasariop?

Ne manes klausiat, bet manau, kad kuo greiciau susipirkti reiketu. as ziuriu is tos puses, kad labai kyla grudu kainos, (jos jau dbr kosmines, o rapso kaina itakoja biokuro kaina) tad viso to pasekoje turetu kilti aplamai visko kainos, nes brangsta grudai, brangsta degalai, ir brangsta prekes. Na bet cia tik mano pamastymas.
Gal iki pavasraio baisiai ir nesikeis jos...Bet pvz iki rudens nelabai laukciau. todel mes dbr irgi norim viska susipirkti...
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 18, 14:18)
SBA idėjos namams dabar daug akcijų  g.gif Minkšti baldai kiek buvome nuvažiavę pasižiūrėti neblogos kokybės  g.gif Bet visi kiti tokie įtartini  g.gif Ir šiauliuose laaabai mažas pasirinkimas, bent jau pavarčius jų katalogą toks įspūdis susidaro  doh.gif

man "nekibo" nei vienas baldas, ieškojau lovos, būčiau pirkus nebent, jeigu niekur kitur nebūčiau radus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 18 vasario 2011 - 13:26
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 18, 14:18)
SBA idėjos namams dabar daug akcijų  g.gif Minkšti baldai kiek buvome nuvažiavę pasižiūrėti neblogos kokybės  g.gif Bet visi kiti tokie įtartini  g.gif Ir šiauliuose laaabai mažas pasirinkimas, bent jau pavarčius jų katalogą toks įspūdis susidaro  doh.gif

Man sba baldai wub.gif
priziurejau as tu interejeru...ir viskas turiu savo favorita smile.gif ir nebetasisakau minties, kad namuose vyraus raudona-juoda-balta spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 18, 13:44)
O aš pernai prisivežiau į sklypą žemių ir visko prisiėjau ne tik šiltnamiuose bet ir darža pasidariau  doh.gif bet jau kai name gyvensiu tai tik šiltnamius pasiliksiu ir kokių uogų - braškių, aviečių, žemuogių. Visam kitam norėčiau kokį sklypuką išsinuomot  g.gif Nes man savos augintos daržovės kažkaip skaniau  blush2.gif Tik prie sklypo ir žmogelį ravėjimui reikės rasti  doh.gif

Tas tiesa, as irgi labai noreciau prie namu uogu kokiu, bet braskes daug vietos uzima labai, avietes kazkaip blogai auga ir dera, bent jau pas mus... o maza siltnamiuka tai isprasysiu vyro, labai noriu nuosavu papriku 4u.gif
Atsakyti
user posted image

ar kazkam patiko sie tapetai ,ar as maisau blush2.gif
dabar jiems nuolaida next parduotuveje smile.gif
Atsakyti
Gal galit mano albume pakomentuot vonios projektuka blush2.gif cia baisiai dideles foto kelia, bet galesiu pabandyt mazint blush2.gif
Atsakyti
Rendi, o joje langu yra, nematau pagal brezinuka?

Jei langas palei vonios krasta tai manau nieko cia perdaug ir neismastysi. Nebent atsisakytumet duso kabinos ir i jos vieta imontuotumet klozeta.

O jei lango nera, tai as gal bandyciau varianta 2in1 (kabina su vonia), o klozeta stumciau i nisa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 vasario 2011 - 14:07
QUOTE(Rendi @ 2011 02 18, 14:49)
Gal galit mano albume pakomentuot vonios projektuka blush2.gif cia baisiai dideles foto kelia, bet galesiu pabandyt mazint blush2.gif

pakomentuociau , jei matyciau ax.gif
Atsakyti
yra langas, tik sienos nejo idet, nes taip kvailai tada neina paziuret 3d ka suprojektavai, sienos uzstoja, o langas yra toj sienoj kur vonia, t.y. virs vonios,

gerai, mazinsiu foto cia ikelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 02 18, 14:05)
yra langas, tik sienos nejo idet, nes taip kvailai tada neina paziuret 3d ka suprojektavai, sienos uzstoja, o langas yra toj sienoj kur vonia, t.y. virs vonios,

tuomet ji beveik kaip ir pas mane, tik be nisos g.gif , o langas simmetriskai per sienos viduri? ar pastumtas link kurio nors kampo?
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 02 18, 13:20)
Del langu prisiminiau, mokesim ne viska iskart, kaip sakant puse dbr, kita puse bus rudeni, ir su perspektyva, kad antram aukste is tos pacios firmos sakysimes langus. Tai cia truputi siai dienai sumazeja islaidos.
Ne manes klausiat, bet manau, kad kuo greiciau susipirkti reiketu. as ziuriu is tos puses, kad labai kyla grudu kainos, (jos jau dbr kosmines, o rapso kaina itakoja biokuro kaina) tad viso to pasekoje turetu kilti aplamai visko kainos, nes brangsta grudai, brangsta degalai, ir brangsta prekes. Na bet cia tik mano pamastymas.
Gal iki pavasraio baisiai ir nesikeis jos...Bet pvz iki rudens nelabai laukciau. todel mes dbr irgi norim viska susipirkti...

Ujej... tai tirkai reikės pradėti viską pirktis g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

vistiek nemazos blush2.gif

kaip manot ar tiek baldu uztenka vonioj 4u.gif atrodo noretusi dar kazko smile.gif
Atsakyti