Įkraunama...
Įkraunama...

Čia Šiauliečiai statosi namus

QUOTE(Agnestar @ 2011 02 18, 13:23)
Man sba baldai  wub.gif
priziurejau as tu interejeru...ir viskas turiu savo favorita smile.gif  ir nebetasisakau minties, kad namuose vyraus raudona-juoda-balta spalvos  wub.gif

Man jų dizainas išvaizda ir visa kita tikrai patinka.. na bet kokybė doh.gif Pagal jų modeliuką pas baldininkus užsisakėm svetainei baldus, tai ir pigiau ir kokybiškiau mirksiukas.gif

QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 18, 13:43)
Tas tiesa, as irgi labai noreciau prie namu uogu kokiu, bet braskes daug vietos uzima labai, avietes kazkaip blogai auga ir dera, bent jau pas mus... o maza siltnamiuka tai isprasysiu vyro, labai noriu nuosavu papriku  4u.gif

Hm.. Na aš braškių tokį trikampi daržiuką pasidariau, tada nusižiūrėjau dar vieną veislę, tai dar vieną lysvę dasikasiau doh.gif Vyriškis atsisakė imti kastuvą į rankas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 18, 14:10)
tuomet ji beveik kaip ir pas mane, tik be nisos  g.gif , o langas simmetriskai per sienos viduri? ar pastumtas link kurio nors kampo?

langas yra labiau pastumtas i klozeto puse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 02 18, 14:15)
langas yra labiau pastumtas i klozeto puse blush2.gif

supratau, pas mane atvirksciai.

daugiau vargu ar ka nors italpinsi. pasiskaiciuok atstumus. mano skaiciavimais, taip kaip dabar iki klozeto atsidarius duris lieka nedaugiau 60 cm.
primesk atstuma tarp klozeto ir spinteles (tikrai daug nebus), ramstysi kelias.
nebent klozeto bakelis jau yra imurytas i siena g.gif

jei montuosi dusiuka ir prie vonios, tai vertetu toje puseje kur daugiau vietos nuo sienos iki lango. langas nusitasko. jei desi palange, taip pat.

jei nori, galiu pamatuoti atstumus pas save.

dar imontuok kur nors gyvatuka dregniems ranksluosciams dziovinti.

gali uzmesti aki i oranzini kambariuka mano albume.

bet siaip pasibraizyk planeli masteliu, ir pasimatuok atstumus kiek ir kokie lieka. o tuomet jau su centimetru ar metru ant grindu. ir iskart pamatysi naturoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 vasario 2011 - 14:41
QUOTE(Rendi @ 2011 02 18, 14:14)
user posted image
user posted image

vistiek nemazos blush2.gif

kaip manot ar tiek baldu uztenka vonioj 4u.gif atrodo noretusi dar kazko smile.gif

Gyvatuko ir man trūksta, o daugiau nieko 4u.gif Juk kažkur dar bus pakaba pasikabinti ransluosciui, chalatui? Tai jei dar pakabos bus, tai ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 02 18, 15:05)
yra langas, tik sienos nejo idet, nes taip kvailai tada neina paziuret 3d ka suprojektavai, sienos uzstoja, o langas yra toj sienoj kur vonia, t.y. virs vonios,

gerai, mazinsiu foto cia ikelsiu smile.gif

Na as nzn ar cia dar kazko reikia g.gif zinai ko nematau, gyvatuko g.gif ir nebent kokia spintute dar, bet vietos atrodo nera daug, tai kad nebutu pertkrauta g.gif

QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 18, 15:11)
Ujej... tai tirkai reikės pradėti viską pirktis  g.gif

na bent as jau taip manau g.gif
Makaliuks, ane, sakai kokybes nera? as kazkaip dar nesidomejau smarkiai baldais. g.gif
Atsakyti
Rendi, kokia kv. vonios kambario?
wc norėtųsi kitoje vietoje, bet nebūtinai.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 18, 14:46)
Rendi, kokia kv. vonios kambario?
wc norėtųsi kitoje vietoje, bet nebūtinai.

be nisos, mano skaiciavimais 3,2 kvadrato. 1,87x1,39 atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 vasario 2011 - 14:52
QUOTE(janna @ 2011 02 18, 15:52)
be nisos, mano skaiciavimais 3,2 kvadrato. 1,87x1,39 atrodo  g.gif

tuomet mažutė, siūlyčiau atsisakyti 2 kriauklių, kad neatrodytų ankšta.
Atsakyti
Janna, turbut skaiciukai blogai matosi foto,296x186, cia bus be duso kvadratura
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 18 vasario 2011 - 15:00
nišoj gal wc - nuošaliau, o dušą su vonia, juk ne 1 vonios kambarį turėsi... Kad erdviau būtų...
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 18, 14:52)
be nisos, mano skaiciavimais 3,2 kvadrato. 1,87x1,39 atrodo  g.gif

QUOTE(aulina @ 2011 02 18, 14:58)
nišoj gal wc - nuošaliau, o dušą su vonia, juk ne 1 vonios kambarį turėsi... Kad erdviau būtų...

1 vonios kambari, nes musu 1 auksto namas, salia svetaines dar mazas tualetas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 02 18, 14:32)
Na as nzn ar cia dar kazko reikia  g.gif zinai ko nematau, gyvatuko  g.gif ir nebent kokia spintute dar, bet vietos atrodo nera daug, tai kad nebutu pertkrauta  g.gif
na bent as jau taip manau  g.gif
Makaliuks, ane, sakai kokybes nera? as kazkaip dar nesidomejau smarkiai baldais. g.gif

Minkšti baldai dar nieko, galima pirkti. Tarkim sofą, jei nat jos nemiegosit dažnai. Bet va kas liečia komodas, spintas tai jau nea.... Tikrai ne kokia kokybė schmoll.gif Ir Gintaro balduose vieną kartą pastebėjau, kad kai kurie baldai prasti schmoll.gif
Atsakyti