merginos, kokios jusu namuose vedinimo sistemos?

QUOTE(Osera @ 2011 02 17, 19:29)
nise ,pleveles cia eilute jau norinciu
urmu sakem pirksime
tinar junkis drasiau .....
as kazkaip siandien tik skaitau ir niekaip nesusikaupiu kazka parasyti
kazkokia nuotaika idomi...
o is ikea jauciu bandysiu is uk siustis ,kaip tik kur uzsisakieneju pas ta tarpininke zada vaziuoti i parduotuve ,tai va pasiimsiu tu lekstem tvirtinti deklu ir maiseliam ta dekla
siaip kainos kaip ir man pasirode didesnes uk ,nei lenkuose ...tai kazka netaip busiu perskaicius ikea temoje
o i stalcius pleveles tikiuos kad gi2lux vyras parves

tinar junkis drasiau .....

as kazkaip siandien tik skaitau ir niekaip nesusikaupiu kazka parasyti

o is ikea jauciu bandysiu is uk siustis ,kaip tik kur uzsisakieneju pas ta tarpininke zada vaziuoti i parduotuve ,tai va pasiimsiu tu lekstem tvirtinti deklu ir maiseliam ta dekla

o i stalcius pleveles tikiuos kad gi2lux vyras parves

jungiuosi jungiuosi

QUOTE(giedre.v @ 2011 02 17, 20:29)
ar jau pasistatet ar dar tik statysite?
kurioj vietoj mazdaug?
musu kampinis sklypas, yra pamatai, jau ir plytu atvezem siandien....salia isdygo namukas labai greit, jau gyvena ten zmones..
mes statomes vieno auksto.. ''Marius''projektas.. truputi pakeistas..
QUOTE(henrieta75 @ 2011 02 18, 00:43)
Kodėl Jūs tos plėvelės neperkate Lietuvoje
, kad ir Šiauliuose jos tikrai yra, ar čia dėl kainos ar dar ko
Plėvelė tokia pat, nieko nesiskiria nuo tos iš Lenkijos 

o, turbut giminaiciu radau:D labas Henrieta, cia tavo pusbrolio seimynele....
Papildyta:
mane domina sildomos grindys...minusai kokie?
atsirado nusiskundimu, kad kojos tinsta nuo sildomu grindu?ar tai tiesa..?
Rendi, del tavo vonios, tai kisciau klozeta vietoje duso, kriaukles vietoje klozeto galima, dar mastau, kur tada atitverti dusui vieta...
O jei vietoje klozeto, taip suprantu po langu vonia, klozetas vietoje duso, o cia priekyje kampe _dusui atitvaras is kokiu stikliniu blokeliu, kad sviesa sklistu...?
AGNESTAR as tai nemazinciau langu kiekio esancio pietu, vakaru puseje, o siaureje tai sumazinciau.
Iki siol gailiuosi, kad nusileidau ikalbinejimams, ir vaiku kambaryje laidau uzmuryti pietini langa, o palikti viena vakarini...
Saulute musu namus net ziema prisildo, taip jauku ir gera kai sviesu, o jei uzuolaidas skaiciuot, taigi, vaiku kambaryje galima det zaliuzes, ar dar ka pigesnio, praktiskesnio...
Dar pastebejimas, nenorit daryti antro auksto - vaiku miegamieji, sporto sale, kabinetas( kad kompai vaiku miegamuosiuose nespinduliuotu), vyno kambarys, arba kaljano kambarys...
, o pirmame aukste suaugusiuju miegamasis, svetaine, virtuve ? Jug vietos turit

O jei vietoje klozeto, taip suprantu po langu vonia, klozetas vietoje duso, o cia priekyje kampe _dusui atitvaras is kokiu stikliniu blokeliu, kad sviesa sklistu...?

AGNESTAR as tai nemazinciau langu kiekio esancio pietu, vakaru puseje, o siaureje tai sumazinciau.
Iki siol gailiuosi, kad nusileidau ikalbinejimams, ir vaiku kambaryje laidau uzmuryti pietini langa, o palikti viena vakarini...
Saulute musu namus net ziema prisildo, taip jauku ir gera kai sviesu, o jei uzuolaidas skaiciuot, taigi, vaiku kambaryje galima det zaliuzes, ar dar ka pigesnio, praktiskesnio...
Dar pastebejimas, nenorit daryti antro auksto - vaiku miegamieji, sporto sale, kabinetas( kad kompai vaiku miegamuosiuose nespinduliuotu), vyno kambarys, arba kaljano kambarys...
, o pirmame aukste suaugusiuju miegamasis, svetaine, virtuve ? Jug vietos turit
Dovis labai gerai patvarkė Agnestar projektuką,va dabar visai kitas vaizdas!
Biesai,nu tu gerai čia parašei
Dėl pirkimo medžiagų iš anksto-tai kiekvienas kitaip galvoja. Matau ,kiti prisivežę laiko po pusę metų.Aš taip negaliu.Atsivežiau,pradėjo mūryt,pabaigėm,vėl sklypas laisvas kitom medžiagom.Dėl kainų tai nepataikysi,kad viskas būtų pigu.O jei prašausi ir bus pigiau ,kai reikės pradėt darbus,o čia krūva pripirkta? man pasisekė,kad pigūs buvo blokeliai,cementas,po to pataikiau ant šiferio akcijos,apdailos plytos tai dar ir dabar ta pati kaina stovi.
Dar baisu medžiagas ant lauko laikyt,kad gali pavogt,nežinai kur ir kada.
Biesai,nu tu gerai čia parašei

Dėl pirkimo medžiagų iš anksto-tai kiekvienas kitaip galvoja. Matau ,kiti prisivežę laiko po pusę metų.Aš taip negaliu.Atsivežiau,pradėjo mūryt,pabaigėm,vėl sklypas laisvas kitom medžiagom.Dėl kainų tai nepataikysi,kad viskas būtų pigu.O jei prašausi ir bus pigiau ,kai reikės pradėt darbus,o čia krūva pripirkta? man pasisekė,kad pigūs buvo blokeliai,cementas,po to pataikiau ant šiferio akcijos,apdailos plytos tai dar ir dabar ta pati kaina stovi.
Dar baisu medžiagas ant lauko laikyt,kad gali pavogt,nežinai kur ir kada.
QUOTE(Tinar @ 2011 02 18, 20:15)
minusai kokie?
Jokiu minusu

Man nesciai net kojos netinsta,sakyciau mitas. Arba kazkas rimtu problemu sveikatos turi

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 18, 20:19)
kabinetas( kad kompai vaiku miegamuosiuose nespinduliuotu), vyno kambarys, arba kaljano kambarys...
kabinetas( kad kompai vaiku miegamuosiuose nespinduliuotu), vyno kambarys, arba kaljano kambarys...
As dar virtuveje daryciau viena langa,kad ir didesni vietoj tu dvieju. O tai dabar trys nedidukai. Gal ir pigeliau butu

Kad siulaikiniai kompai lyg jau nespinduliuoja

QUOTE(ambre @ 2011 02 18, 20:31)
Vyras isvedziojo vamzdzius, pastate rekuperatoriu...
Jo o langai, sviesa, geris... kai pas mus LT saule nelepina, tai reikia ja gaudyti...
QUOTE(Tinar @ 2011 02 18, 19:15)
mane domina sildomos grindys...minusai kokie?
man minusas vienas tik ,kad labai jau dulkes traukia

QUOTE(Osera @ 2011 02 18, 22:19)
man minusas vienas tik ,kad labai jau dulkes traukia
o daugiau nera jokiu ,tik malonumas kojytem siltai stoveti ant ju 

Ir vaikams sliauziot...