QUOTE(ada21lt @ 2011 03 28, 17:38)
Mazute ,kaip ten su tuom vestuvem ar buvai isvykus?
O del tevu tai vis paskaitau daugiavaikiu mamu pasakymus tai sako nuo 3, 4 vaiko ir vyras rimciau isijungia, iki to matyt mano ,kad mamos pakankamai stiprios viska atlaikyti

O jei rimtai ta tikriausiai mes taip ir susikuriam viska ant saves usikrovusios, nes pastebejau , jei kazko paprasau vyro tai padaro, bet dazniausiai pati skubedama viskastengiuosi pasidaryti, o paskui pati ir pykstu , kad nebespeju
Dar ne, kita savaite:) bet mazius jau man pasako,kad nenori, kad isvaziuociau, jam bus lb liudna, nors pries tai sake, "Viska as suprantu mamyte:)" Tai va, dbr siek tiek neramina:(
Na cia nuo vyro priklauso, mano baisus letapedis ir perfekcionistas, darbe viskas turi buti tobula, namie santykiai ir tobuli, vaje kaip pavargau... Jei tik mano balsas pakyla viena oktava auksciau, jis man:"Ko cia pyksti? Ko nepatenkinta? "nei pykstu nei ka, emocijos prasiverzia... matyt is jo ismokau emocionaliau i viska ziureti?

Visada svajojau apie didele seima, o dbr bijau net pagalvoti, kiek pakalbu apie kita vaikeli negirdziu nieko, tik tyla arba... Tau reikia poilsio... Nereikia man jo, as nepevargau nuo vaiko, lb as pavargstu nuo nesupratingumo.
Tik zinau viena, kad kuo sunkiau tuo daugiau atsiranda jegu viska istverti, kazkas isijungia viduje.manau, kad viskas bus OK:)