Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Mazule @ 2011 07 05, 06:41)
pvz jei norėtumėt su šeima metus-du gyventi JAV ir vežtis kartu mažus vaikus - be vėjaraupių skiepo nė kojos ten neįkeltumėt ne tik kad į darželius-mokyklas, bet ir pačią šalį.
Kai gyvenome Parancūzijoje, mūsų mergaitės irgi į darželį neįleido tol, kol nepateikėme tam tikrų skiepų patvirtinančio lapelio...

Tiesiog nesidomejau, bet labai idomu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
kai mes buvom JAV vejarupiu nereikejo, nos buvo kiti privalomi
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2011 07 05, 17:12)
Tiesiog nesidomejau, bet labai idomu  bigsmile.gif  4u.gif

QUOTE(Natuke @ 2011 07 05, 17:53)
kai mes buvom JAV vejarupiu nereikejo, nos buvo kiti privalomi

kaip suprantu, Jav kai kuriose valstijose privalomi, kai kuriose - ne.

mes kai vaziavom i Jav, tikrai ileido, nieks skiepu pasu neprase biggrin.gif

bet tikrai zinau, kad netgi ten kur jie privalomil, yra tokiu, kurie neskiepyja, labai nemazai zmoniu pasirenka neskiepyt, begales diskusiju, naturalaus vaiku auginimo zurnalai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 07 05, 22:46)

mes kai vaziavom i Jav, tikrai ileido, nieks skiepu pasu neprase biggrin.gif

Dar priklauso ne tik nuo valstijų, bet ir laiko tarpo, kaip ilgai žadat ten būti - jei kelis mėnesiu - nereikia, jei skaičiuojat metais - tada kitaip 4u.gif 4u.gif

Nesvarbu - kita tema mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2011 07 05, 22:46)

bet tikrai zinau, kad netgi ten kur jie privalomil, yra tokiu, kurie neskiepyja, labai nemazai zmoniu pasirenka neskiepyt, begales diskusiju, naturalaus vaiku auginimo zurnalai ir pan.

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
O man vakar kaip užveržė krūtį, tai naktį prašiau, kad Kajus valgytų. doh.gif Nes dieną tai nebemoka, sako pienelio nėra. Gal čia jau paskutinis kartas tikrai bus. wub.gif Ir nereikėjo jokių preimonių imtis, kad nustotų gamintis tiek. Nors kai paspaudžiu, tai dar nemažai pienelio yra. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Uzsukau, zinokit, i tema, kur apie maitinimo nutraukima. Paskaiciau kaip vaikiukai verkia nebegave pienuko, kaip kai kurioms mamoms sunku ir "primeciau" savo situacija ax.gif Niekip negaleciau dar atimti pienuko. Toks jausmas, kad man tai svarbu, kaip ir vaikui g.gif

Dar pasisakysiu ax.gif Atostogauju kaime ir cia daug mamu su leliais. Nesutikau nei vienos maitinancios unsure.gif Visos neturejo pieno, paveldejo is mamos, kad neturi ir pan. Viena maitino tik iki 4 men, bet ir tai pabaige, nes pienas per liesas buvo, o ir iseiti niekur negalejo.
Suzinotu, kad as dar maitinu tongue.gif Jau vos aparpuolis neistiko, kai pamate, kad 8 men maitinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 07 11, 07:52)
Niekip negaleciau dar atimti pienuko. Toks jausmas, kad man tai svarbu, kaip ir vaikui g.gif

thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Ir neatimk!
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 07 11, 09:52)
Visos neturejo pieno, paveldejo is mamos, kad neturi ir pan. Viena maitino tik iki 4 men, bet ir tai pabaige, nes pienas per liesas buvo, o ir iseiti niekur negalejo.

Man irgi šitaip karksėjo kai laukiausi. Mano močiutė nemaitino mamos, mama nemaitino manęs, o aš va jau du metus maitinu. biggrin.gif Tiek to paveldėjimo. lotuliukas.gif Ir apskritai labai juokingų nesąmonių yra apie tai, kas "gali" maitint, o kas ne. Mano krūtinė labai maža, tai kai pasakydavau, kad ruošiuosi pati savo vaiką maitint, net mama aiškino, kad "iš kur pas tave tas pienas atsiras". doh.gif biggrin.gif O kai jau maitinau, tai irgi prisiklausiau apie liesą pieną (nes "pati kaip šakalys, tai kaip gali būt pienas normalus?") ir apie tai, kiek jo mažai ir kad vaikas vis alkanas rėkia...
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2011 07 11, 10:05)
thumbup.gif  4u.gif  4u.gif Ir neatimk!

Ir nesiruosiu 4u.gif Paziuresiu ka kalbesiu kai grisiu i darba ir reikes 6 keltis, o ji kaip tik nuo 6 ryto megsta kelias valandas miegoti pasikabinus ant pienuko g.gif

QUOTE(hidargy @ 2011 07 11, 10:10)
Man irgi šitaip karksėjo kai laukiausi. Mano močiutė nemaitino mamos, mama nemaitino manęs, o aš va jau du metus maitinu. biggrin.gif Tiek to paveldėjimo.  lotuliukas.gif  Ir apskritai labai juokingų nesąmonių yra apie tai, kas "gali" maitint, o kas ne. Mano krūtinė labai maža, tai kai pasakydavau, kad ruošiuosi pati savo vaiką maitint, net mama aiškino, kad "iš kur pas tave tas pienas atsiras".  doh.gif  biggrin.gif O kai jau maitinau, tai irgi prisiklausiau apie liesą pieną (nes "pati kaip šakalys,  tai kaip gali būt pienas normalus?") ir apie tai, kiek jo mažai ir kad vaikas vis alkanas rėkia...

Man didziausias "komplimentas" buvo: ale tu ir pieninga ax.gif Cia turejo omeny, kad vaje kokia krutine, tai pieno kaip pas karve telpa smile.gif

Mano vyresnele kad rupinasi, kaip sese eis i darzeli, kas jai pades. Sako, nu mama, jei ji pienuko nores, tai verks labai, ka tu darysi? Neverk, sesute, gris mama, duos tau pienuko, duos wub.gif

Dar ziurejom knygute, kur vaikas is buteliuko geria. Tai jai klausimas iskilo, kodel is buteliuko, o ne mama maitina? cool.gif

O mazyle tai pavalgo pirma pati, tada dar zaisliuka savo prideda, ir jam lieka tongue.gif Visi pienuka geria rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 07 11, 13:10)
Man irgi šitaip karksėjo kai laukiausi. Mano močiutė nemaitino mamos, mama nemaitino manęs, o aš va jau du metus maitinu. biggrin.gif Tiek to paveldėjimo.  lotuliukas.gif  Ir apskritai labai juokingų nesąmonių yra apie tai, kas "gali" maitint, o kas ne. Mano krūtinė labai maža, tai kai pasakydavau, kad ruošiuosi pati savo vaiką maitint, net mama aiškino, kad "iš kur pas tave tas pienas atsiras".  doh.gif  biggrin.gif O kai jau maitinau, tai irgi prisiklausiau apie liesą pieną (nes "pati kaip šakalys,  tai kaip gali būt pienas normalus?") ir apie tai, kiek jo mažai ir kad vaikas vis alkanas rėkia...

Su tuo "pieno nebuvimu" tai man kosmaras pirma menesi buvo doh.gif Anyta nuolat klausinedavo, ar pieno turiu. Jei ji pas mus namuose budavo (o lankytis itin daznai uzsimane), tai turedavau maitinti uzsirakinusi kambaryje, kitaip ateidavo ir stebedavo, kad isitikintu, jog pieno yra doh.gif Jos nuomone - mano krutine per maza, pieno buti negali. O man pienas upeliais teka! Kai sunelis per 2men priaugo 3kg, siek tiek apsiramino, bet ir dabar pamacius mane pirmas klausimas "Ar vis dar maitinti" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 11, 12:24)
pamacius mane pirmas klausimas "Ar vis dar maitinti" doh.gif

biggrin.gif kur man girdėtas šis klausimas ...........
Manęs mama vis taip klausia, tai neapsikentusi pasakiau, kad kai nustosiu maitinti, pranešiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 11, 09:24)
bet ir dabar pamacius mane pirmas klausimas "Ar vis dar maitinti" doh.gif

kad jus dar visai skruzdeliukai wub.gif

Keisti gi tie zmones...Liudna, kad moterys (na, vyrai tai jau tiek to! biggrin.gif ) nesuvokia kaip tas pienelis gaminasi... doh.gif
Atsakyti