Sveikos mamytes
Nebuvau sioje temoje nuo pirmo vaikucio maitinimo. Bet daznai paskaitau

Pirma vaika maitinau 1,5, nes palikau nescia ir maitinau puse nestumo, nes pienukas dingo pats.
Dabar antraji vaikuti maitinu. Siandien jai metukai ir 8 menesiai suejo, pienukas jai svarbus kaip oras
Aisku, gydytoja isvis numojo ranka, kad nesamone, kiti irgi jau stebisi, bet jauciu, kad greitai tai liks tik musu paslaptimi
Vienintele ginekologe nenustebo is visu gydytoju
Valgo pienuka kada tik nori, galima sakyti. Uzmiega tik su pienuku. Nakti prabudus irgi iesko, kitaip neuzmiega. Miegame kartu.
Rudeni keliaus i darzeli

aaaaa, kaip man sunku su tuo susitaikyti

Is pradziu buvo mintis atpratinti nuo pienuko, bet supratau, kad as negaliu, o vaikas tuo labiau dar nepasiruoses. Kazkada juokais sakau, nera pienuko, kad pradejo verkti
Dabar galvoju, kaip cia bus

Siandien pirma karta palikau mamai nuo puses nakties, nes reikejo isvaziuoti. Atsikele paryciais, ieskojo pieno, pamate mociute ir uzmigo toliau. Su manim taip nesigautu
Uz menesio reikes vel isvaziuoti man. Kaip manot, isbus nakti be manes? Va mazi vaikai lengviau isbuna, nera mamos, pasupai ir miega. O cia supranta jau, bijau, kad labai uzsiverks.
Nu ir dar pasisakysiu

Kazkada diskutavot, kad kitos mamos nesupranta ilgai maitinanciu. Bet as jas suprantu is dalies. Nes kai pats ko nors nedarai, tai ir sunku suprasti tai. Kai as maitinau 4 men vaika, atrode daug. Galvojau, kaip reikes metu maitinti. Kai metai suejo, pagalvojau, ojei kokia dar maza

Bet nesuprasdavau tu, kas maitina 3 metus. Dabar greitai 2 metukai bus, kai pienuka geria, tai tokia maza dar buna

Nors uz ilga zindyma as, bet 3 atrode daug. Dabar jau jauciu, kad visai ir 3 metai nedaug atrodo

Bet kol kas 4 man jau per daug. Kas cia zino, gal po metu vel kitaip atrodys