Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

as irgi tikiuos, kad pats atsisakys naturaliai, nereiks bereikalingo streso...

o siaip irgi uzmiega su mp ir pietu miegeliui, ir nakciai, bet pastebejau, kad dabar vis dazniau nakti prabudes jei pajaucia kad as salia miegu, kartais pats uzsnusta be mp, o kartais tiesiog duodu truputi, bet nelaukiu, kol imigs, tada pasikuicia truputi, patikrina su rankytem, ar vis dar saliai ir uzmiega. manau, taip ir darysiu - nelauksiu kol su mp imigs, o truputi anksciau nebeduosiu. gal taip po truputi pratinsis pats uzmigt.
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2011 02 23, 15:50)
Vasara netinkamas, nes staiga atemus kruti per karsti kudikiui gali pritrukti skysciu. Bet, manau, vyresniam vaikui tas nelabai galioja. Jis gi moka pats atsigerti ir net paprasyti.

Mane kankina kai kurios abejones del mano vaikelio zindymo  g.gif Ar kartais zindydama as neatimu vaikui galimybes ismokti nusiraminti ir uzmigti paciam? Be kruties burnyteje neuzmiega nei diena, nei nakti pabudes. Ne tiek to pienelio pageria, kiek uz soske mane laiko. Bijau, kad gal darau jam meškos paslauga migdydama su krutimi? Kaip manote? g.gif

MP - vaikui pats maloniausias ir geriausias raminimosi budas. Ir tai tikrai nera zalinga vaikui smile.gif
Atsakyti
Vasara netinkamas, nes staiga atemus kruti per karsti kudikiui gali pritrukti skysciu. Bet, manau, vyresniam vaikui tas nelabai galioja. Jis gi moka pats atsigerti ir net paprasyti.

Mane kankina kai kurios abejones del mano vaikelio zindymo  g.gif Ar kartais zindydama as neatimu vaikui galimybes ismokti nusiraminti ir uzmigti paciam? Be kruties burnyteje neuzmiega nei diena, nei nakti pabudes. Ne tiek to pienelio pageria, kiek uz soske mane laiko. Bijau, kad gal darau jam meškos paslauga migdydama su krutimi? Kaip manote? g.gif

Jusu dar tikrai maziukas, pamatysit kaip keisis greitai viskas menesiais ir dienom. Sunus mano irgi uzmigdavo tik zysdamas, tol kol maitinau, beveik iki 2 m. Paskui kuo puikiausiai miegojo ir be kruties, migdziau sekdama pasakas biggrin.gif Dar ir dabar taip migdomes dazniausiai ir mazoji ir sunus praso pasaku.
Ir manau, jau kai vaikai bus pasiruose tai ir nusiramins patys ir uzmigs, nors siaip ir suaugusiam kai liudna norisi salia kito zmogaus ar uzmigti kazka apsikabinus 4u.gif
Atsakyti
Ne tiek to pienelio pageria, kiek uz soske mane laiko. Bijau, kad gal darau jam meškos paslauga migdydama su krutimi? Kaip manote? g.gif

tikrai ne. Mazas dar jis. Ateis laikas ir ismoks uzmigt kitaip.
Mano pvz nemiega be manes ar tecio. Vieni neuzmiega, nors jau 2.5 m. Bet man tiap miela su jais paguleti vakare. Tokie svelnuciai, meiluciai buna. Irgi pagal knygas kai kurias atseit ngerai, vaiaks turi savarankiskai uzmigt ir tt. Bet tai knygos yra knygos, ten autorius paraso savo nuomone ir tiek. As irgi galiu taip parasyt. O daryt reikia pagal save.
Papildyta:
QUOTE(ingulka35 @ 2011 02 23, 17:25)
tai jusu dar  mazyte wub.gif . mano mergytei 21 menuo,o as irgi ir soske ir mygdukas biggrin.gif  biggrin.gif .  ir mane pjauna mintys,kad gal jau laikas ,bent jau naktimis valgyti nustot, net neisivaizduoju kaip vyras ja uzmigdytu,jei manes nebutu(tiksliau jei papulio nebutu).  bet taip  lieka mintys kol kas biggrin.gif . nors pavasari i darba jau ruosiusosi. kartu paskaitinesime patarimu mirksiukas.gif

iseisit i darba, ismoks uzmigti be papuko su kazkuo kitu. O paskui ziurek ir vakare gales taip migdytis. Gyvenimas sudelioja viska i vietas naturaliai.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 02 23, 23:36)
tikrai ne. Mazas dar jis. Ateis laikas ir ismoks uzmigt kitaip.
Mano pvz nemiega be manes ar tecio. Vieni neuzmiega, nors jau 2.5 m. Bet man tiap miela su jais paguleti vakare. Tokie svelnuciai, meiluciai buna. Irgi pagal knygas kai  kurias atseit ngerai, vaiaks turi savarankiskai uzmigt ir tt. Bet tai knygos yra knygos, ten autorius paraso savo nuomone ir tiek. As irgi galiu taip parasyt. O daryt reikia pagal save.
Papildyta:

iseisit i darba, ismoks uzmigti be papuko su kazkuo kitu. O paskui ziurek ir vakare gales taip migdytis. Gyvenimas sudelioja viska i vietas naturaliai.

Nezinau mergytes kokiu knygu jus prisiskaitete,bet cia visiska nesamone schmoll.gif .
Vaikuciai daug laimingesni,kada juos uzmigdo mamyte,arba tevelis.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2011 02 25, 19:11)
Nezinau mergytes kokiu knygu jus prisiskaitete,bet cia visiska nesamone schmoll.gif .
Vaikuciai daug laimingesni,kada juos uzmigdo mamyte,arba tevelis.

berods net mamos zurnale neseniai buvo straipsnis apie miega vaiku, tai irgi tipo negerai kai vaikas nemoka pats uzmigt... na gerai negerai, bet maniskis uzmiega su mp ir nieko cia nepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 02 25, 21:51)
berods net mamos zurnale neseniai buvo straipsnis apie miega vaiku, tai irgi tipo negerai kai vaikas nemoka pats uzmigt... na gerai negerai, bet maniskis uzmiega su mp ir nieko cia nepadarysi smile.gif

tu straipsniu visokiu buna prirasyta,ir kad gerai, ir kad negerai, ir apie auklejima, ir apie miega, ir t.t. Bet nepykit, nesamones cia, kaip mamytes artumas gali buti blogai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2011 02 23, 17:42)
Mano ir mazius jei as esu tik prie papelio uzmiega, o jei manes nera tai be problemu ir jokio papelio nereikia, o mum jau 33men:) As kazkaip esu is tu, kad vaikas pats atsisakytu kruties arba bent jau iseitu susitarti be asaru ir pykciu. Pastebejau, kad ir tu maitinimu zymiai maziau liko, dbr jam svarbu priglusti prie manes pries miega, miego metu ir po jo. Jam pakolkas artumas man labai svarbus,taip jis jauciasi saugesnis, laimingesnis:) o as kazkaip susitaikiau su tuo, matau, kad vaikui gerai, gerai ir man:) vaikai tikrai zino, ko jiems reikia  thumbup.gif

pilnai pritariu, kad ateis laikas ir vaikas pats pasakys, kad nebenoriu mama pieno...taip buvo su viduriniuoju, kuri maitinau iki 3 metu. Viena diena jis pasake, kad gana. Dabar mazajai pagrandukei virs 3 metu...laukiu ir jos savalaikio atsiveikinimo su MP..o artumas ir pamiegojimas kartais kartu atperka viska
Atsakyti
QUOTE(Carina @ 2011 02 26, 18:33)
o artumas ir pamiegojimas kartais kartu atperka viska

tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 02 26, 19:08)
kaip mamytes artumas gali buti blogai wub.gif

niekaip. Yra tik vienas pavojus...kai vaikas jau pasiruoses atsitraukti - mamai tai irgi sunku, tai vat reikai sugebeti paleisti kai jau ateina laikas.
Mes nupirkom dabar saviskiams nauja lova didele dviaukste...jau senai kalbejom kad eis ten miegot tai lauke tos lovos. Vienas tai sake nemiegos ten, miegos su mama, tai ir nejo. O kitas nuejo...tai man taip liudna ir tuscia buvo....aisku, grizo po pusvalandzio smile.gif nors siandien sake vel eis. O diena jau abu miegojo toj lovoj, zinoma as salia gulejau kitoj lovoj. Tai vat galiu pasakyt kad tas suvokimas kad jie jau tuoj tuoj iseis i savo kambari man yra sunkus...tie trys metai praejo nepaprastai greit...nespausim mes ju ten miegot, bet jei nores patys teks paleist...ir taip vis tolyn tolyn...liudna, bet toks yra gyvenimas. Todel niekaip nesuprantu tu sneketoju ir rasytoju, kurie siulo vaiku neimti ant ranku, nenesioti, nesupuoti per daug ir tt. Juk tai taip miela ir taip greit baigiasi.....
Atsakyti
as galvoju, kaip nepraziopsot, kada tas laikas vaikui atsitraukt... na, gal cia kvailai atrodo dabar, turbut suprasiu, bet vis tiek kartais tokios mintys ateina smile.gif
Atsakyti
Samantą iki 3 su puse metų žindžiau.Saulę iki 3.Ir šitą kūdikį planuoju kažkur apie 3-3,5 metus žindyti.O mano giminaitė,žindo savo sūnų,nors jam jau 5 su puse metų.Na,nežinau.Man tai atrodo per ilgai.
Atsakyti