QUOTE(VITA_V @ 2011 04 18, 12:55)
Ar tikrai taip? Ar Jus zinot? Nenoriu listi i smulkmenas, kas kam skambino ir kas ka sake.. bet jusu postai vis labiau mane stebina...
bet as juk klausiau, ar yra irodymu? kodel visi taip tyli? kaip pareikst oficialiai sukciu temoje kad tokio ir tokio klubo prezitende negrazina pinigu tai galima ir nieko tai nestebina. O ar ji buvo tai pasakius, kad negrazins niekas to nepasake, juk jus ir pati to nepatvirtinot. As visame tame nedalyvavau ir smulkmenu nezinau, esu tokia pat supermamku forumiete, kaip ir daugelis skaitanciu butent sia tema irniekaip nesuprantu kaltinimo pagristumo. O gal as negaliu isreikst abejoniu, savo jausmu ir nuomone vien todel, kad priklausau klubui?
Mane stebina tai, kad nuolatos imetami ivairus nepagristi kaltinimai, neaiskus ir nepatvirtinti faktai, kurie daznai subliuksta, argi galima siaip tik is idejos sitaip rasyti? Jei jau kaltinti, tai tik su pagristais irodymais, argi as klystu?
kaip ir tai, jog tam tikri veislynai, kurie priklause jau nebeegzistuojanciam klubui, nepriklauso WCF sistemai. Juk klubo pasalinimas, nereiskia, kad pasalinimas ir veislynas is tos sistemos(kuo kalti veislynai, jei atsitiko butent taip? kalti, kad pasitikejo ir tikejo?kaip galima oficialiai skelbti veislynu pavadinimus tokioje temoje, kaip sukciai ir apgavikai, kai nera irodymu, jog tie veislynai yra butent tokie, jei klubas toks (jei klubas toks, kuriam jie priklause, tai nereiskia, kad ir jie patys tokie)....Ir dar n panasiu pavyzdziu galima rasti pervertus visus panasius pasisakymus ir kaltinimus...
klubas yra atsakingas uz visus klubo narius ir rasydamas tokio tipo nepagristus pasisakymus diskriminuoja ne tik pati kluba, bet ir veisejus esancius jame. Tokius pasisakymus gali pasakyt siaip kazkas, bet ne oficialiai. O cia nuolat tas pats per tapati.....ir jau net nezinau kiek kartu as stebejausi tokiais pasisakymais ir nuolat juose pasakydavau savo nuomone ir pozicija. Bet ziuriu vistiek viskas tas pats....as kaip klubo nare, reiskusi ne viena karta nepasitenkinima tokio tipo kalbomis tokiuose forumuose, bet kazkodel niekas neatsizvelgia i mano nuomone, argi tai nera svarbu?
Juk cia bendras bendravimo forumas, kuri skaito ne tik veisejai. Jei yra pagristi kaltinimai su irodymais, tai valio, reikia irasyt i klubo naujienas, jei tai zinoma susije su klubu.
zodziu.....