Įkraunama...
Įkraunama...

Sukčiai ir apgavikai- 5

QUOTE(Akuna matata @ 2011 04 03, 20:24)
Visų pirma, kas liečia naryste WCF ir teisėjavimą:

Mr. Tomas Balčiūnas and Mrs. Inga Balčiūniene, Mrs. Aivita Shakale are expelled from the WCF for life because of falsification of examination documents.

Tikriausiai išsiversite? Nes Jūsų šio klausimo traktavimas nėra teisingas.

WCF saite yra vertimas, man verst nereikia. Tai juk paskelbta aktualijose. Veislyno pavadinimo nėr nurodyta nutarimo santraukoje. Veislynas iki šios dienos įrašytas į wcf veislynų sąrašą.

Neužsimu interpretacijomis, matau kas konkrečiai parašyta( veislynas yra sąrašuose )

PS. visų antro galit ir nerašyt, nediskutuosiu. Pirmu klausimu parašiau savo nuomonę ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 03 balandžio 2011 - 21:20
Keista PONS PREZIDENTS tyli lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nejaugi neatsikirsite si karta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urshule: 04 balandžio 2011 - 16:24
QUOTE(urshule @ 2011 04 04, 17:22)
Keista PONS PREZIDENTS tyli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nejaugi neatsikirsite si karta  lotuliukas.gif

Nereikia "atsikirtinėti", tiesiog , kaip anksčiau klubas "Felida", taip ir klubas "Felina", dalindami įvairius pažadus į "kairę ir į dešinę", bando nors kuriam laikui susirinkti nors kiek narystės mokesčių... O po to parašys, kad savo veltui išleistų pinigėlių, reikalaukite iš WCF... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2011 04 05, 17:34)
Nereikia "atsikirtinėti", tiesiog , kaip anksčiau klubas "Felida", taip ir klubas "Felina", dalindami įvairius pažadus į "kairę ir į dešinę", bando nors kuriam laikui susirinkti nors kiek narystės mokesčių... O po to parašys, kad savo veltui išleistų pinigėlių, reikalaukite iš WCF... doh.gif  doh.gif  doh.gif

vat kai taip bus tada ir rašykit.Tema berods apie sukčius ir apgavikus o ne atspėkime kas bus biggrin.gif jei taip padarys va tada ir rėkit biggrin.gif .Šmeižiat į ateitį g.gif ar kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2011 04 05, 18:20)
vat kai taip bus tada ir rašykit.Tema berods apie sukčius ir apgavikus o ne atspėkime kas bus biggrin.gif jei taip padarys va tada ir rėkit biggrin.gif .Šmeižiat į ateitį g.gif ar kaip biggrin.gif

Ajajai... Apšmeižta "Felina"... lotuliukas.gif

1) Ar ne "Felinos" vadovai už dokumentų klastojimą pašalinti iš WCF ? ax.gif
2) Ar "Felina" ne apgaulės būdu gavo pernai leidimą parodai ? Ar ne "Felinos" vadovai rašė į WCF , kad į parodą užsiregistravo šimtai dalyvių ir todėl paroda turi įvykti, kad nenukentėtų tie "šimtai" ? Nors parodoje buvo su pardavimais tik 92 uodegytės... Ir tai pusė dalyvių iš LGAC klubo.. ax.gif
3) Ar ne "Felinos" prezidentas "maustė" WCF, pateikdamas neteisingus duomenis, kas gi yra klubo prezidentas? Tokiu būdu, klube per metus "pasikeitė" trys prezidentai... blush2.gif
4) Ar nebuvo žadėta paroda šiemet kovo 19- 20d. ? ax.gif
5) O kas gi, viešai forume žadėjo bedokumentinių kačių vadoms kilmės dokumentus ? blush2.gif
6) Ar ne "Felinos" vadovams šiandien tenka aiškintis LR teisėsaugos organams dėl savo machinacijų? blush2.gif
7) Ar ne "Felinos" vadovų nuopelnu, LGAC klubui atliktas nemokamas ekonominės policijos, FNTT ir mokesčių auditas? thumbup.gif
8) Ar ne "Felinos" vadovai surašė eilinį briedą- skundą, kad LGAC neturi teisės organizuoti parodų? doh.gif
9) Ar ne "Felinos" vadovai apsiskebe AB teisėjais apgavo WCF ? blush2.gif
10) Ar visi šių "teisėjų" įvertinimai buvo užskaityti? Ar neliko apgautų žmonių, kurie vyko į parodas, mokėjo už tokių "teisėjų" ekspertizę, turėjo išlaidų ir liko su negaliojančiais "įvertinimais"... g.gif
11) Ar ne tas tas pats asmuo sugeba už 100 litų ir kanados sfinksui "nustatyti" tikingą ? doh.gif

Jonavieti, sąrašą galima ir pratęsti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna matata: 06 balandžio 2011 - 08:56
QUOTE(Akuna matata @ 2011 04 06, 09:38)
Ajajai... Apšmežta "Felina"... lotuliukas.gif

prie ko čia apšmeižta g.gif Aš niekur neparašiau kad jūs ją apšmeižėt tongue.gif aš paklausiau nes kol kas tokio fakto nėra. Jūs labai aiškiai parašėte kas bus.Na ,bet kol kas gi šito nėra biggrin.gif.Sakykim taip biggrin.gif tas klubas vis dar yra,ar aš neteisi g.gif ,kol kas nei vienas žmogus iš to klubo negavo tokio rašto kaip jūs čia parašėt.Ar ir vėl aš neteisi.Aš tik sakau kad kai jis tai padarys tada ir rašykit.Kas bebūtų su tuo klubu mes norim nenorim sužinosim biggrin.gif jūs tokios progos nepraleisti nei už ką.Jūs vos ne aiškiaregė Vanga mūsų temoje.Viską žinote į priekį biggrin.gif Kada tas klubas taip padarys tada ir rašykit o ne spėliokit.Jei tema apie sukčius ir apgavikus manau reikia rašyti faktus o ne spėliones .Faktas kad klubas yra,faktas yra kad žmonės dar iš klubo negavę jokių raštų.O jūs ką parašėt bus kaip su klubu Felida .Ar aš neteisi.
Jūs čia 10 punktų surašėt ką jie padarę,bet va 11 su paskutinėm jūsų mintim nėra biggrin.gif.Jei taip bus galėsit sąrašą papildyti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonavietis: 06 balandžio 2011 - 09:11
Na siaip jau kiekvienas pats nusprendzia ka ir kada jam daryti, jei zmogus nusprende dalyvauti projekte ir uz ji susimoka, o paskui persigalvoja tai juk ne projekto iniciatoriaus problema, o pacio zmogaus.
Lygiai taip pat, jei as dabar nusprendziu dalyvaut parodoje, susimoku pinigus, bet joje nedalyvauju, ar man kas pinigus grazina? juk ne...
ir netgi parduodant kaciukus, jei yra sumoketas rezervacijos mokestis, o zmogus atsisako pirkti kaciuka, ar veisejas grazina rezervacijos mokesti?
Nesuprantu kodel si pastaba sukciu temoje, jei net nekvepia sukciavimu...

o del rezultatu perskaiciavimo, tai apskritai butu buve teisingiausia is jusu puses viesai tuos skaicius ir veislynus paskelbti, pagal veiseju dalyvavima parodose, nes visada kyla klaustuku, kai nera viesai paskelbta informacija. Juolab kad visus metus veislyno kate priklausiusi jusu klubui i geriausiu sarasa buvo net neitraukta, nors veislynas is klubo buvo pasalintas tik kitu metu sausi.
Labai sunku pasitiketi tokiu objektyvumu...
Atsakyti
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 04 17, 23:12)
Na siaip jau kiekvienas pats nusprendzia ka ir kada jam daryti, jei zmogus nusprende dalyvauti projekte ir uz ji susimoka, o paskui persigalvoja tai juk ne projekto iniciatoriaus problema, o pacio zmogaus.
Lygiai taip pat, jei as dabar nusprendziu dalyvaut parodoje, susimoku pinigus, bet joje nedalyvauju, ar man kas pinigus grazina? juk ne...
ir netgi parduodant kaciukus, jei yra sumoketas rezervacijos mokestis, o zmogus atsisako pirkti kaciuka, ar veisejas grazina rezervacijos mokesti?
Nesuprantu kodel si pastaba sukciu temoje, jei net nekvepia sukciavimu...

Kipsiuke, jei Jus sumokejot uz viena kaciuka, o Jums veisejas sako, kad gausit arba kita arba nieko, ka tada darytumet (sumokejiot visa suma, ne rezerva)? Arba jei Jus registruojates i paroda, paskelbti vieni teisejai, o paskui teiseju komanda keiciama i Jums visiskai neidomus teisejus, irgi paliktumet pinigelius organizatoriams nedalyvaujant parodoje?
Manau, jei leidinio organizotore zenkliai keicia leidinio turini, ji turi leisti apsispresti, ar nori veislynai reiklamuotis visai kitame leidinyje, nors ir su tuo paciu vadinimu, nei planavo.
Atsakyti
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 04 17, 23:12)
Juolab kad visus metus veislyno kate priklausiusi jusu klubui i geriausiu sarasa buvo net neitraukta, nors veislynas is klubo buvo pasalintas tik kitu metu sausi.
Labai sunku pasitiketi tokiu objektyvumu...

Del sito galiu parasyti tik savo subjektyvi nuomone, gal kazkas ir nesutiks.. Konkursas skirtas LGAC nariams, apie tai parasyta konkurso taisyklese. Konkursas vyksta 2011 metais, kai Daigos veislynas jau nepriklause LGAC, nors ir imami rezultatai uz 2010 m.
Analogija: Jus firmos vadovas. Uz gera darba 2010 metais Jus nusprendet isduoti premija savo darbuotojams, atitinkama suma uz padaryta darba. Vienu is geriausiu darbuotoju 2010 metais buvo Ivanas Ivanovas, bet iskart po Naujuju jis perejo dirbti i kita imone ir jau nera Jusu imones darbuotojas. Jus ismokesit kitos imones darbotojui premija?
Arba Jus trenerius, treneruojate vaikus. 2010 metais turejote viena labai gabu vaika, bet nuo 2011 m jis treniruojasi pas kita treneriu, o 2011 m. kovo menesi vyks varzybos. Jus siusite i varzybas ta labai gabu vaika, nors jisai dabar atstovauja kita kluba/mokykla/treneri ar siusite geriausiais is savo treniruojamu vaiku?

P.S. kad nesakytu, kad turiu suinteresatuma, kad Daiga nedalyvautu, parasysiu, kad mano kates balai yra aukstesni nei Daugos kates, todel jos kates dalyvavimas nepakeistu mano kates laimeta vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 18 balandžio 2011 - 06:39
Merginos, moterys... nereikia taip labai toli žiūrėt. Pateikim vieną esminį klausimą - ar dėl reklamos leidinyje buvo sudaryta sutartis (o ji privalėjo būti sudaryta) ir kokios ten sąlygos numatytos? Jei sutartis tik žodinė - tai tada atleiskit man bet "žioplį ir bažnyčioj muša". Jei rašytinė - kas joje numatyta atsisakymo reklamuotis atveju, jei toks atvejas yra numatytas. Jei ne - tai jau atleiskite, bet... bent jau aš irgi pasakyčiau - "ačiū, kad parėmėte". 4u.gif Kol neišmoksim verslo pagrindų, kol nenorėsim žinot kaip ir kam sudaromi sandoriai - geriau nesiskųskim, kad esam "apgauti", nes apgaunam tik patys save nesidomėdami.
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2011 04 18, 12:55)
Ar tikrai taip? Ar Jus zinot? Nenoriu listi i smulkmenas, kas kam skambino ir kas ka sake.. bet jusu postai vis labiau mane stebina...

bet as juk klausiau, ar yra irodymu? kodel visi taip tyli? kaip pareikst oficialiai sukciu temoje kad tokio ir tokio klubo prezitende negrazina pinigu tai galima ir nieko tai nestebina. O ar ji buvo tai pasakius, kad negrazins niekas to nepasake, juk jus ir pati to nepatvirtinot. As visame tame nedalyvavau ir smulkmenu nezinau, esu tokia pat supermamku forumiete, kaip ir daugelis skaitanciu butent sia tema irniekaip nesuprantu kaltinimo pagristumo. O gal as negaliu isreikst abejoniu, savo jausmu ir nuomone vien todel, kad priklausau klubui?
Mane stebina tai, kad nuolatos imetami ivairus nepagristi kaltinimai, neaiskus ir nepatvirtinti faktai, kurie daznai subliuksta, argi galima siaip tik is idejos sitaip rasyti? Jei jau kaltinti, tai tik su pagristais irodymais, argi as klystu?
kaip ir tai, jog tam tikri veislynai, kurie priklause jau nebeegzistuojanciam klubui, nepriklauso WCF sistemai. Juk klubo pasalinimas, nereiskia, kad pasalinimas ir veislynas is tos sistemos(kuo kalti veislynai, jei atsitiko butent taip? kalti, kad pasitikejo ir tikejo?kaip galima oficialiai skelbti veislynu pavadinimus tokioje temoje, kaip sukciai ir apgavikai, kai nera irodymu, jog tie veislynai yra butent tokie, jei klubas toks (jei klubas toks, kuriam jie priklause, tai nereiskia, kad ir jie patys tokie)....Ir dar n panasiu pavyzdziu galima rasti pervertus visus panasius pasisakymus ir kaltinimus...
klubas yra atsakingas uz visus klubo narius ir rasydamas tokio tipo nepagristus pasisakymus diskriminuoja ne tik pati kluba, bet ir veisejus esancius jame. Tokius pasisakymus gali pasakyt siaip kazkas, bet ne oficialiai. O cia nuolat tas pats per tapati.....ir jau net nezinau kiek kartu as stebejausi tokiais pasisakymais ir nuolat juose pasakydavau savo nuomone ir pozicija. Bet ziuriu vistiek viskas tas pats....as kaip klubo nare, reiskusi ne viena karta nepasitenkinima tokio tipo kalbomis tokiuose forumuose, bet kazkodel niekas neatsizvelgia i mano nuomone, argi tai nera svarbu?
Juk cia bendras bendravimo forumas, kuri skaito ne tik veisejai. Jei yra pagristi kaltinimai su irodymais, tai valio, reikia irasyt i klubo naujienas, jei tai zinoma susije su klubu.
zodziu.....
Atsakyti
Perliukas

http://www.skelbiu.l...html#comm_table

Na nors 80 lt., o ne 500 lt.
Atsakyti