QUOTE(Monoceros Devi @ 2011 04 19, 15:24)
Bandymas juodinti leidinį, kuriame pernai puikiai visi įsitekome, neduos tokių rezultatų, kurių Jūs tikitės. Užgautos ambicijos (klubo, jo narių ar tarybos) nepadės Jums. Jei norite kovoti su Bubaste, prašome. Jūsų teisė rinktis. Bandymas juodinti sunkiai dirbančius mūsų veisėjus ir veislynus tikrai nesuteiks tokio grįžtamojo ryšio. Ir aš asmeniškai to neleisiu. Skubos tvarka pateiksiu visai tarybai svarstyti, ar mes galime toliau bendradarbiauti.
Neikite šituo keliu. Nes gadinate ne tik mano reputaciją, bet ir savo, Anos ar kitų veisėjų. Nes mūsų tikslas neturi būti rietenos, pavydas, šantažas ar dar bet kas. Mūsų visų tikslas turi būti veislinių kačių genofondo Lietuvoje stiprinimas ir žmonių švietimas.
Brigita, ar viskas gerai?

tikrai pergyvenu del taves.. arba tavo zinute buvo skirta ne man

nei vienoje zinuteje ne parasiau apie kazkokios kovas su Bubaste, nejuodinau jusu veisejus. Istikruju, Bubaste mane maziausiai domina. As rasiau tik apie LGAC konkursa
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 04 19, 16:00)
tai kam tuomet nuolat kalbat apie top miau, kam sakot, kad jis buvo puikus? turit savo leidini ir tuo dziauktis reikia.
o leidinyje geriausiuju nebuvo ne del Daigos ambiciju as taip manau, o del klubo,
ar perdave jis rezultatus po to kai buvo viesai paskebti geriausieji??
kodel niekas neatsako i si klausima? bijo, bijo reakcijos kitu klubo nariu? nes klubo nariai informuoti, kad butent leidinio organizatores tai kalte, o yra deja atvirksciai....suprantu, visada geda pripazinti, kad buvai neteisus, kad kenkdamas vienam zmogui, pakenkiai visam klubui....terminas buvo nurodytas abiems pusems, viena pateike, o kita ne.... leidinys nei kiek ne prastesnis ir puikiai pavyko...tai dabar juk reikia su purvais sumaisyti viesuose forumuose....
manau viska reikia pamirsti visi turi po leidini, abu leidiniai yra bendri su fife klubu, visiems dabar jau tikrai turetu buti tik gerai....
Kipsiuke, o as galvojau mes su Jumis jau baigem diskusija

Viska ka norejau, as jau parasiau, kiek galima ta pati per ta pati? nematau tikslo kartotis

tingiu rasyti, nes kiekviena liksim prie savo nuomones ..