Įkraunama...
Įkraunama...

Sukčiai ir apgavikai- 5

QUOTE(VITA_V @ 2011 04 18, 23:32)
nes kitaip, ko vertas toks leidinis, kuris nukreiptas reklamuoti ne geriausius, o iniciatores gyvunus?

Noreciau patikslinti, kad Bubastes reitingas siame leidinyje paskelbtas. Taigi leidinys reklamuoja geriausius Bubastes gyvunus, iniciatores gyvunu siame reitinge nera, bet Archery veislyno reiklama yra, kaip ir kitu veislynu, kurie panoro jame reklamuotis... 4u.gif

Man nemalonios tokios kalbos, toks jausmas, kad Bubastes reitingas nieko vertas... Taip leidinyje, nera LGAC reitingo, bet ar gi del to kalti Bubastes reitingo gyvunu seimininkai ir veisejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 19 balandžio 2011 - 10:28
QUOTE(AnAngel @ 2011 04 19, 10:22)
Noreciau patikslinti, kad Bubastes reitingas siame leidinyje paskelbtas. Taigi leidinys reklamuoja geriausius Bubastes gyvunus, iniciatores gyvunu siame reitinge nera, bet Archery veislyno reiklama yra, kaip ir kitu veislynu, kurie panoro jame reklamuotis... 4u.gif

Man nemalonios tokios kalbos, toks jausmas, kad Bubastes reitingas nieko vertas... Taip leidinyje, nera LGAC reitingo, bet ar gi del to kalti Bubastes reitingo gyvunu seimininkai ir veisejai?

O kas sako, kad kalti? smile.gif

Tau pasiseke, Ana, kad Daiga buvo ne Bubastes nare )))) nes jei jos kate neieitu i Geriausias Bubastes kates, tavo kaciu ivertinimai nebutu publikuoti wink.gif Ir butent toks leidinio iniciatores poziuris man neimponuoja. Daugiau leidiniui as jokiu pretenziju neturiu.
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2011 04 19, 12:44)
Ir butent toks leidinio iniciatores poziuris man neimponuoja. Daugiau leidiniui as jokiu pretenziju neturiu.

Tada ir atskirkim nesutarimus su Daiga nuo Top Miau leidinio? 4u.gif
Pats leidinys ir jo sumanymas mano manymu tiesiog Puikus! thumbup.gif
Aisku pernai kai buvo skelbiami tiek LGAC, tiek Bubastes reitingai jis buvo dar puikesnis, o siemet yra kaip yra...
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 04 19, 10:58)
Tada ir atskirkim nesutarimus su Daiga nuo Top Miau leidinio? 4u.gif
Pats leidinys ir jo sumanymas mano manymu tiesiog Puikus! thumbup.gif
Aisku pernai kai buvo skelbiami tiek LGAC, tiek Bubastes reitingai jis buvo dar puikesnis, o siemet yra kaip yra...

As suprantu, kad kai nera LGAC, Bubastes nugaletojams dar geriau wink.gif biggrin.gif
Deja, atskirti TopMiau nuo nesutarimu su Daiga nepavyks, nes rezultatai publikuojami leidinyje (o siais metais nebuvo publikuojami del asmeniniu ambiciju). Tik klausimas kam nuo to blogiau? LGAC nugaletojai bus publikuojami kitame leidinyje (aciu LGAC wub.gif), a vat leidinio TopMiau reputacija suprastejo..

P.S. as pasakyciau leidinio sumanymas buvo Puikus, kol neprasidejo asmeniskumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 19 balandžio 2011 - 11:07
QUOTE(VITA_V @ 2011 04 19, 13:05)
As suprantu, kad kai nera LGAC, Bubastes nugaletojams dar geriau wink.gif biggrin.gif
Deja, atskirti TopMiau nuo nesutarimu su Daiga nepavyks, nes rezultatai publikuojami leidinyje (o siais metais nebuvo publikuojami del asmeniniu ambiciju). Tik klausimas kam nuo to blogiau? LGAC nugaletojai bus publikuojami kitame leidinyje (aciu LGAC wub.gif), a vat leidinio TopMiau reputacija suprastejo..

P.S. as pasakyciau leidinio sumanymas buvo Puikus, kol neprasidejo asmeniskumai.

Nu as ne v kurse visu perepetiju... Bet nesutarimai prasidejo su Daiga ir LGAC, ar atvirskciai su LGAC ir Daiga, bet faktas lieka faktu Bubastes nariai cia ne pri ciom... Todel manyciau butu teisingiausia, kad konflikto kaltininkai aiskintusi asmeniskai, o ne viesai. Del to, kam geriau ar kam blogiau, nesutiksiu, as visada uz sveika konkurencija, o jeigu leideja nusprende LGAC reitingo nenaudai tai reiketu issiaiskinti kodel taip ivyko, bet ne SM ir ne sioje temoje.
Del kito leidinio, tai labai uz Jus dziaugiosi. Sekmes isleidziant kita leidini, tikekimes, kad jis bus ne blogesnis uz Top Miau, toks pat informatyvus ir naudingas paprastajam skaitytojui. Sveika konkurencija visada gerai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2011 04 19, 11:05)

Liuda, su visa derama pagarba Tau, kaip veisėjai, bet čia jau patylėti negaliu ir aš.

Tik Jūsų klubas priėmė sprendimą neduoti rezultatų ir eiti į viešą konfliktą. Nebandykite traukti į tai FIFe nario Lietuvoje. Mes savo sistemoje metus laiko rinkome titulus ir kovojome dėl geriausiųjų vardų. Vien jaunimo klasėje (3-10 mėn) konkuravo apie 15 kačių ir mes čia neskirstėme female ar male, kaip kad padarė LGAC.
Bandymas juodinti leidinį, kuriame pernai puikiai visi įsitekome, neduos tokių rezultatų, kurių Jūs tikitės. Užgautos ambicijos (klubo, jo narių ar tarybos) nepadės Jums. Jei norite kovoti su Bubaste, prašome. Jūsų teisė rinktis. Bandymas juodinti sunkiai dirbančius mūsų veisėjus ir veislynus tikrai nesuteiks tokio grįžtamojo ryšio. Ir aš asmeniškai to neleisiu. Skubos tvarka pateiksiu visai tarybai svarstyti, ar mes galime toliau bendradarbiauti.

Neikite šituo keliu. Nes gadinate ne tik mano reputaciją, bet ir savo, Anos ar kitų veisėjų. Nes mūsų tikslas neturi būti rietenos, pavydas, šantažas ar dar bet kas. Mūsų visų tikslas turi būti veislinių kačių genofondo Lietuvoje stiprinimas ir žmonių švietimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monoceros Devi: 19 balandžio 2011 - 15:26
QUOTE(VITA_V @ 2011 04 19, 13:05)

(o siais metais nebuvo publikuojami del asmeniniu ambiciju). Tik klausimas kam nuo to blogiau? LGAC nugaletojai bus publikuojami kitame leidinyje (aciu LGAC wub.gif), a vat leidinio TopMiau reputacija suprastejo..

tai kam tuomet nuolat kalbat apie top miau, kam sakot, kad jis buvo puikus? turit savo leidini ir tuo dziauktis reikia.
o leidinyje geriausiuju nebuvo ne del Daigos ambiciju as taip manau, o del klubo,
ar perdave jis rezultatus po to kai buvo viesai paskebti geriausieji??
kodel niekas neatsako i si klausima? bijo, bijo reakcijos kitu klubo nariu? nes klubo nariai informuoti, kad butent leidinio organizatores tai kalte, o yra deja atvirksciai....suprantu, visada geda pripazinti, kad buvai neteisus, kad kenkdamas vienam zmogui, pakenkiai visam klubui....terminas buvo nurodytas abiems pusems, viena pateike, o kita ne.... leidinys nei kiek ne prastesnis ir puikiai pavyko...tai dabar juk reikia su purvais sumaisyti viesuose forumuose.... biggrin.gif
manau viska reikia pamirsti visi turi po leidini, abu leidiniai yra bendri su fife klubu, visiems dabar jau tikrai turetu buti tik gerai....
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2011 04 19, 16:24)
Liuda, su visa derama pagarba Tau, kaip veisėjai, bet čia jau patylėti negaliu ir aš.

Tik Jūsų klubas priėmė sprendimą neduoti rezultatų ir eiti į viešą konfliktą. Nebandykite traukti į tai FIFe nario Lietuvoje. Mes savo sistemoje metus laiko rinkome titulus ir kovojome dėl geriausiųjų vardų. Vien jaunimo klasėje (3-10 mėn) konkuravo apie 15 kačių ir mes čia neskirstėme female ar male, kaip kad padarė LGAC.
Bandymas juodinti leidinį, kuriame pernai puikiai visi įsitekome, neduos tokių rezultatų, kurių Jūs tikitės. Užgautos ambicijos (klubo, jo narių ar tarybos) nepadės Jums. Jei norite kovoti su Bubaste, prašome. Jūsų teisė rinktis. Bandymas juodinti sunkiai dirbančius mūsų veisėjus ir veislynus tikrai nesuteiks tokio grįžtamojo ryšio. Ir aš asmeniškai to neleisiu. Skubos tvarka pateiksiu visai tarybai svarstyti, ar mes galime toliau bendradarbiauti.

Neikite šituo keliu. Nes gadinate ne tik mano reputaciją, bet ir savo, Anos ar kitų veisėjų. Nes mūsų tikslas neturi būti rietenos, pavydas, šantažas ar dar bet kas. Mūsų visų tikslas turi būti veislinių kačių genofondo Lietuvoje stiprinimas ir žmonių švietimas.

Tik Jūsų klubas priėmė sprendimą neduoti rezultatų ir eiti į viešą konfliktą.

Nu Monoceros geriausiai žino, kas ko kam nedavė… kas ir kaip sukonfliktavo, ir dėl ko…
Gal kuo nors galite pagristi savo “autoritetingą” nuomonę? ax.gif

Vien jaunimo klasėje (3-10 mėn) konkuravo apie 15 kačių ir mes čia neskirstėme female ar male, kaip kad padarė LGAC.
Tikriausiai skirstyti galima tik pagal Bubastės sistemą? biggrin.gif

Užgautos ambicijos (klubo, jo narių ar tarybos) nepadės Jums. Jei norite kovoti su Bubaste, prašome. Jūsų teisė rinktis.
Monoceros, lyg ir neišgerinėjanti esate… bigsmile.gif

Ir aš asmeniškai to neleisiu. Skubos tvarka pateiksiu visai tarybai svarstyti, ar mes galime toliau bendradarbiauti.
Nekantriai lauksime Bubastės tarybos sprendimo Jūsų asmeniškai pakeltu klausimu, t.y. ar Bubastės veislynai bus reklamuojami leidinyje "Lietuvos kačių veislynai". g.gif

Nes gadinate ne tik mano reputaciją, bet ir savo…
Gal galite išslaptinti duomenis apie savo reputaciją? mirksiukas.gif

Nes mūsų tikslas neturi būti rietenos, pavydas, šantažas ar dar bet kas. Mūsų visų tikslas turi būti veislinių kačių genofondo Lietuvoje stiprinimas ir žmonių švietimas.
Monoceros, kaip gražu kai taip deklaruojama, tik gaila, kad tai prasilenkia su gražiais žodžiais forume… blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna matata: 19 balandžio 2011 - 19:25
QUOTE(Monoceros Devi @ 2011 04 19, 15:24)

blink.gif blink.gif blink.gif
Brigita, ar viskas gerai? unsure.gif tikrai pergyvenu del taves.. arba tavo zinute buvo skirta ne man g.gif nei vienoje zinuteje ne parasiau apie kazkokios kovas su Bubaste, nejuodinau jusu veisejus. Istikruju, Bubaste mane maziausiai domina. As rasiau tik apie LGAC konkursa 4u.gif

QUOTE(Kipsiuke @ 2011 04 19, 16:00)
tai kam tuomet nuolat kalbat apie top miau, kam sakot, kad jis buvo puikus? turit savo leidini ir tuo dziauktis reikia.
o leidinyje geriausiuju nebuvo ne del Daigos ambiciju as taip manau, o del klubo,
ar perdave jis rezultatus po to kai buvo viesai paskebti geriausieji??
kodel niekas neatsako i si klausima? bijo, bijo reakcijos kitu klubo nariu? nes klubo nariai informuoti, kad butent leidinio organizatores tai kalte, o yra deja atvirksciai....suprantu, visada geda pripazinti, kad buvai neteisus, kad kenkdamas vienam zmogui, pakenkiai visam klubui....terminas buvo nurodytas abiems pusems, viena pateike, o kita ne.... leidinys nei kiek ne prastesnis ir puikiai pavyko...tai dabar juk reikia su purvais sumaisyti viesuose forumuose.... biggrin.gif
manau viska reikia pamirsti visi turi po leidini, abu leidiniai yra bendri su fife klubu, visiems dabar jau tikrai turetu buti tik gerai....

Kipsiuke, o as galvojau mes su Jumis jau baigem diskusija smile.gif Viska ka norejau, as jau parasiau, kiek galima ta pati per ta pati? nematau tikslo kartotis 4u.gif tingiu rasyti, nes kiekviena liksim prie savo nuomones .. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 19 balandžio 2011 - 20:20

Duomenis , kažkodėl Jūsų minima Daiga, nepanoro panaudoti. Matyt netiko klubo salyga, kad jie nebūtų keičiami, t.y. nebūtų kaitaliojamos nugalėtojų vietos.
Kadangi leidinio organizatorės katė nugalėtojų saraše nefigūravo, tai ar ne todėl ir nebuvo leidinyje skelbiamos LGAC geriausios katės?

bet ar buvo pateikti tie duomenys siam leidiniui po geriausiu kaciu paskelbimo?
jei tie duomenys pateikti nebuvo, vadinasi butent klubo kalte, kad leidinyje nera LGAC geriausios kates
jei duomenys pateikti buvo, tuomet mano nuomone siuo klausimu keiciasi...
jau net neprisimenu kiek kartu uzdaviau ta pati klausima ir atsakymo negavau, tik isvedziojimus, bet nematau jau ir reikalo del to kalbeti, kaip ir sakiau viskas post scriptum, nera prasmes daugiau gvildenti sios temos...

Vita_V na diskusija verda bendrame forume, o ne tarp musu, jums nebutina man atrasyti, jei nenorite. Taciau jei jus kartojates ta pacia tema, kad Daiga savanaudiska, tai ir as leisiu sau ta tema pasikartoti, kad butent LGAC klubas buvo savanaudiskas jos atzvilgiu....diskutuoti ir neketinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 04 19, 21:05)
Vita_V na diskusija verda bendrame forume, o ne tarp musu, jums nebutina man atrasyti, jei nenorite. Taciau jei jus kartojates ta pacia tema, kad Daiga savanaudiska, tai ir as leisiu sau ta tema pasikartoti, kad butent LGAC klubas buvo savanaudiskas jos atzvilgiu....diskutuoti ir neketinu mirksiukas.gif

Supratau smile.gif cia pas Jus tokie ilgi ritoriniai klausimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 04 19, 22:05)
bet ar buvo pateikti tie duomenys siam leidiniui po geriausiu kaciu paskelbimo?
jei tie duomenys pateikti nebuvo, vadinasi butent klubo kalte, kad leidinyje nera LGAC geriausios kates
jau net neprisimenu kiek kartu uzdaviau ta pati klausima ir atsakymo negavau, tik isvedziojimus, bet nematau jau ir reikalo del to kalbeti, kaip ir sakiau viskas post scriptum, nera prasmes daugiau gvildenti sios temos...

Taciau jei jus kartojates ta pacia tema, kad Daiga savanaudiska, tai ir as leisiu sau ta tema pasikartoti, kad butent LGAC klubas buvo savanaudiskas jos atzvilgiu....diskutuoti ir neketinu mirksiukas.gif

Taciau jei jus kartojates ta pacia tema, kad Daiga savanaudiska, tai ir as leisiu sau ta tema pasikartoti, kad butent LGAC klubas buvo savanaudiskas jos atzvilgiu....diskutuoti ir neketinu
Jūs jau rašėte kad gynėte ir ginate... Be argumentų, išskyrus tai, kad "manote", "itariate" ir t.t.

Dar kartą, su leidinio organizatore nepavyko sutarti dėl salygų, kad nebūtų pakeisti duomenys, kad pirmą vietą užėmusi katė ar katinas, neatsidurtu pvz. antroje ar trečioje. Jei leidinio organizatorė būtų pasakiusi jog duomenys nebus keičiami- viskas tvarkoj, deja leidinio organizatorė ketino "apibendrinti" savaip ir duomenis pateikti kaip ji mano teisinga. (kaip suprantama, žodiniai susitarimai neirodomi, tačiau klube yra susirašinėjimai e-mail'u, bet jų juk į forumą neimesi).
Kipsiuke, visada geriau pradžiai viską išsiaiškinti ir tada nereikės "kaitalioti nuomonės", kas gali sudaryti nekokią nuomonę...

P.S.
Kipsiuke, pamastymui:
ar Jums neatrodo, kad jei leidinio organizatorės nėra LGAC klubo (iš kurio buvo išprašyta) nugalėtojų saraše, tai LGAC klubo nugalėtojų nėra leidinyje ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna matata: 19 balandžio 2011 - 21:30