Įkraunama...
Įkraunama...

Nešioklės

Coccinela, ne toks ir vaikas, man 32 blush2.gif
Siaip niekas nespaudia, o sonus kita krata darysiu ilgesnius, kad praktiskai visa liemeni apimtu. Si karta neivertinau savo apvalumu biggrin.gif
Man atrodo gailekis, nesudetinga lotuliukas.gif As tai vis paziuredavau ebay i tas ergo, bet vis pinigu pagailedavau. Dabar nebeziuresiu i jas, savo siusiu biggrin.gif

Kojine nepamete, o uogiene istaske ir dar imyne velniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 kovo 2011 - 15:15
Gutulia, vau kaip fainai, ir man tokia net labiau patinka negu apmuturiuota penkioliką kartų ten visaip thumbup.gif o dėl turkio spalvos tikriausiai pamišus ania? biggrin.gif
šiaip tikrai labai gražu wub.gif o dėl vaiko nulūžimo thumbup.gif

sagtis ir šniūrelius pirkaisi, ar ką sudrąskei? g.gif

patinka reik ir man kažką panašaus pasiūt, nes tokiem dideliems manau patogiau tokios paprastesnės kai per daug neužmazgota ten visaip g.gif
Atsakyti
Aga turkis man patinka lotuliukas.gif vezimas turkio, striuke turkio, dabar ir nesiokle turkio lotuliukas.gif Tik sekanti bus kumufliazo su istaisytais kai kuriais niuansais mirksiukas.gif

Sagtis pirkau, pasirodo musu kaime ju yra pirkti, net nesitikejau, kad bus biggrin.gif Vienetas ar 1.20 lt kainavo.

Su sagtim paprasciau, maziau vyniotis reik. Pries siudama buvau isitikinusi, kad mei tajaus sleikos kryziuotos per nugara geriau laiko vaika, bet dabar ziuriu, kad tie soniniai uzsegimai irgi labai gerai pritraukia nugarele. Nors visai leliukui, gal vis tiek tu sleiku prisivyniociau biggrin.gif o dickiui per akis tokio palaikymo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ačiū, kad užkrėtėt aciuks.gif
Pasiskolinom iš seserijos meitėjų ir savo sukonstravom. Kol kas tik juodraštinis variantas pareikalavęs trijų senų džinsų.
Dabar jau žinau kas ir kaip negerai buvo, kur ką reik taisyt... Galėsiu jau geresnę medžiagą gadint blush2.gif
user posted image
Atsakyti
kaip cia tylu.. unsure.gif turiu toki klausimeni: gal kuri bandet Carry Baby trikotažinę nešioklę?.. Galvoju pasisiut arba sita arba Mei Tai . Bet niekur nerandu Carry Baby ismatavimo, ne labai issivaziduoju koks ilgis tu juostu ir plotis turi but?. g.gif
Atsakyti
Sveikutės:) Gal kuri detaliai gali papasakoti ar užrodyti schemutę, kaip siūti mei tai?
Atsakyti
Idomus dalykas, visada norejau isbandyt, bet bijodavau del vaiko svoro, kad neatlaikys. baime pamesti vaika. blush2.gif ax.gif

Bet manau turetu but labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 03, 18:21)
Pries siudama buvau isitikinusi, kad mei tajaus sleikos kryziuotos per nugara geriau laiko vaika, bet dabar ziuriu, kad tie soniniai uzsegimai irgi labai gerai pritraukia nugarele. Nors visai leliukui, gal vis tiek tu sleiku prisivyniociau  biggrin.gif  o dickiui per akis tokio palaikymo.

siaip jau ilgos juostos tikrai palengvina darba. ypac kai jos kryziuojamos per uzpakaliuka. jei ilgas pasivaiksciojimas, tai zenkliai nuima svori nuo peciu. na bet cia gal kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 06 21, 15:19)
Sveikutės:) Gal kuri detaliai gali papasakoti ar užrodyti schemutę, kaip siūti mei tai?

Labas, galiu imesti nuoroda : smile.gif

http://www.geramama.lt/node/121
Atsakyti