Įkraunama...
Įkraunama...

Nešioklės

meduolia, oi laukiam laukiam ... biggrin.gif
Atsakyti
nugi pasibaigiau, vakare paprašysiu, kad vyras nufotografuotų ax.gif

šiaip labai didelio grybo nenupjoviau, o ir nėr taip jau sunku kaip aš iš pradžių galvojau blush2.gif tik vienas niuansas ką netaip padariau, tai blogai pasirinkau sintipono storį unsure.gif tokia bajava mei tai gavos biggrin.gif storokos petnešos, kad nugarėlė tokia dar storoka tai dzin, bet va tos petnešos tokios jėginės doh.gif biggrin.gif o šiaip tai patogi gan, užsiveržiau neblogai taip, vaikas tvirtai laikos ne taip kaip slinge (arba aš su juo naudotis gerai nemoku), bet va kai matavausi tai maniškiui buvo pasiutimo pilnos kelnės tai penkias minutes pabuvo ir lauk pasiprašė biggrin.gif
Atsakyti
meduolia, o tu viska su sinteponu storinai - ir sleikas ir pacia nugarele?
as kiek prisiskaiciau slingomama.ru forume patarimu, tai minkstina tik tas sleikas kur per pecius eina ir tik apie 60 cm. O jei sleikas daro viengubas ir placia po koki 20 cm, tada is viso nestorina,o tos sleikos taip graziai placiai issiskleidiza, kaip vaikjuostese, ir atrodo kad gana patogiai ir graziai apgula.
As siandien parsiveziau mei taju gatava pabandyt ir paziuret ar mum verta siuti. Tai irgi pasiutimo pilnas mazius neleido gerai uzsiristi ir ilgiau panesioti, kiek spejau suprasti, tai ko gero noreciau ir juosmeni pastorinti kokiu porolonu, nes nuo tokio svorio man i juosmeni isirezia g.gif
Atsakyti
neviską, tą nugarėlę ir viršutines petnešas, apatinės laisvos ax.gif
jaučiu gražiai biški nuardysiu petnešų kraščiuką ir kaip nors ištempsiu biški biggrin.gif nes realiai viskas kaip ir nieko, tik tos petnešos griozdiškai taip atrodo unsure.gif nu poto sakau nusifotkinsiu ir įmesiu foto ax.gif

aš tą rusišką išsiverčiau su google translate pagalba (nes jauna esu, o mano karta rūsų prastai moka blush2.gif ) tai tas vertimas kaip sakant paukščių kalba, tai tik matmenukus pagal ten dariausi, o daugiau viską vizualiai pati iš savo bendro suvokimo blush2.gif nors tas savokimas toks neypatingas biggrin.gif meitajų aš tik iš toli mačiau tai žinai, nu turėsim mes tokį BIG Mei tai biggrin.gif

o jeigu nori pastorinti juosmenuką tai pasistorink biški, man tie pastorinimai būtini unsure.gif tik nesirink labai storo sintepono ir viskas bus ir gražu ir patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ten slingokonsultante kur imeciau nuoroda yra schemute, bet jie turi dar ir visa foruma, tai tema nemaza yra ir foto labai daug kur mamos siuna, tai visai smagu paskaitineti.
Galiu paieskoti temos nuoroda jei idomu pasizvalgyti?
Nors nesijauciu sena, bet rusiskai man skaityti beveik tas pats kaip ir lietuviu. Jei ne paslaptis kiek tau metu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 25 vasario 2011 - 19:16
nu jeigu nesunku gali imest ką ten radai ax.gif
aj gal labai susireikšminau, kad JAUNA biggrin.gif nu normaliai 24m.
eisu šį vakarą bandysiu rankom movą pasisiūsiu biggrin.gif bet visgi dėsiu PUl'ą nemažai aš jo turiu, o į skudurynkes man daugiau benzo nuvažiuot kainuos negu PUL'o gabaliuką panaudot blush2.gif biggrin.gif vilnų prisipirkau atraižų po du litus tai prigrūsiu gerai, gal ir sintepono net nereiks g.gif

beja dar į tavo vežimą cekavinausi cekavinausi ir prisireikė blush2.gif lotuliukas.gif
tai antra diena jau žiūrinėjuosi doh.gif jetau jetau vėl ligos simtomai man lenda, buvo jau kurį laiką dingę doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia toki dar mei tajaus hibrido brezinuka radau:
http://club.osinka.r...9752?&start=345
Cia ta tema, kur galima pasizvalgyi bent i foto, jei rusu sudetinga wink.gif
http://forum.slingok...c...?f=13&t=728

Na ir biski offtopo smile.gif
Meduolia, na tai as senesne tada gerokai, net 8 metais biggrin.gif
Ta mova na tada bandyk is PULo, bet atsibodusia striuke sukarpyt manau butu geriau biggrin.gif
O del vezimo velokai sumastei, nesenai turejau pardavimui "ledini" varianta, naudotas gal tik koki pora menesiu buvo. Nauji zalciai baisiai brangus. Jei ka nuziuresi per skelbimus, man brukstelek, kad nenusipirktum baisiai seno, as ju modeliu metuose gerai gaudausi galesiu patart wink.gif
Atsakyti
Gitulia vieno puslapio to su hibridu neatidarė unsure.gif

o dėl off topico tai biggrin.gif
Atsakyti
Man atidaro, bandziau tikrinti, ir nuoroda atrodo teisinga g.gif Kaip kitoms irgi neatidaro?
Atsakyti
atidarė, matyt netas sustreikavęs buvo, fainas tas hibridas, man patinka, kad tos nešioklės tokios "kūdos" na tokios be tų pakietinimų, bet va kaži kaip ilgiau panešiojus unsure.gif nes man konfortas labai labai svarbus
Atsakyti
Meduolia, o kur nesiokles foto biggrin.gif Nugi greitai rodykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 26, 14:10)
Meduolia, o kur nesiokles foto  biggrin.gif Nugi greitai rodykis  biggrin.gif

bijau blush2.gif lotuliukas.gif nu oki oki, akd jau prisibazarinau tai pasirodau į mane nekreipiam dėmesio prašyčiau doh.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti