meduolia, oi laukiam laukiam ...

nugi pasibaigiau, vakare paprašysiu, kad vyras nufotografuotų
šiaip labai didelio grybo nenupjoviau, o ir nėr taip jau sunku kaip aš iš pradžių galvojau
tik vienas niuansas ką netaip padariau, tai blogai pasirinkau sintipono storį
tokia bajava mei tai gavos
storokos petnešos, kad nugarėlė tokia dar storoka tai dzin, bet va tos petnešos tokios jėginės
o šiaip tai patogi gan, užsiveržiau neblogai taip, vaikas tvirtai laikos ne taip kaip slinge (arba aš su juo naudotis gerai nemoku), bet va kai matavausi tai maniškiui buvo pasiutimo pilnos kelnės tai penkias minutes pabuvo ir lauk pasiprašė

šiaip labai didelio grybo nenupjoviau, o ir nėr taip jau sunku kaip aš iš pradžių galvojau

meduolia, o tu viska su sinteponu storinai - ir sleikas ir pacia nugarele?
as kiek prisiskaiciau slingomama.ru forume patarimu, tai minkstina tik tas sleikas kur per pecius eina ir tik apie 60 cm. O jei sleikas daro viengubas ir placia po koki 20 cm, tada is viso nestorina,o tos sleikos taip graziai placiai issiskleidiza, kaip vaikjuostese, ir atrodo kad gana patogiai ir graziai apgula.
As siandien parsiveziau mei taju gatava pabandyt ir paziuret ar mum verta siuti. Tai irgi pasiutimo pilnas mazius neleido gerai uzsiristi ir ilgiau panesioti, kiek spejau suprasti, tai ko gero noreciau ir juosmeni pastorinti kokiu porolonu, nes nuo tokio svorio man i juosmeni isirezia
as kiek prisiskaiciau slingomama.ru forume patarimu, tai minkstina tik tas sleikas kur per pecius eina ir tik apie 60 cm. O jei sleikas daro viengubas ir placia po koki 20 cm, tada is viso nestorina,o tos sleikos taip graziai placiai issiskleidiza, kaip vaikjuostese, ir atrodo kad gana patogiai ir graziai apgula.
As siandien parsiveziau mei taju gatava pabandyt ir paziuret ar mum verta siuti. Tai irgi pasiutimo pilnas mazius neleido gerai uzsiristi ir ilgiau panesioti, kiek spejau suprasti, tai ko gero noreciau ir juosmeni pastorinti kokiu porolonu, nes nuo tokio svorio man i juosmeni isirezia

neviską, tą nugarėlę ir viršutines petnešas, apatinės laisvos
jaučiu gražiai biški nuardysiu petnešų kraščiuką ir kaip nors ištempsiu biški
nes realiai viskas kaip ir nieko, tik tos petnešos griozdiškai taip atrodo
nu poto sakau nusifotkinsiu ir įmesiu foto
aš tą rusišką išsiverčiau su google translate pagalba (nes jauna esu, o mano karta rūsų prastai moka
) tai tas vertimas kaip sakant paukščių kalba, tai tik matmenukus pagal ten dariausi, o daugiau viską vizualiai pati iš savo bendro suvokimo
nors tas savokimas toks neypatingas
meitajų aš tik iš toli mačiau tai žinai, nu turėsim mes tokį BIG Mei tai
o jeigu nori pastorinti juosmenuką tai pasistorink biški, man tie pastorinimai būtini
tik nesirink labai storo sintepono ir viskas bus ir gražu ir patogu

jaučiu gražiai biški nuardysiu petnešų kraščiuką ir kaip nors ištempsiu biški

aš tą rusišką išsiverčiau su google translate pagalba (nes jauna esu, o mano karta rūsų prastai moka

o jeigu nori pastorinti juosmenuką tai pasistorink biški, man tie pastorinimai būtini

Ten slingokonsultante kur imeciau nuoroda yra schemute, bet jie turi dar ir visa foruma, tai tema nemaza yra ir foto labai daug kur mamos siuna, tai visai smagu paskaitineti.
Galiu paieskoti temos nuoroda jei idomu pasizvalgyti?
Nors nesijauciu sena, bet rusiskai man skaityti beveik tas pats kaip ir lietuviu. Jei ne paslaptis kiek tau metu?
Galiu paieskoti temos nuoroda jei idomu pasizvalgyti?
Nors nesijauciu sena, bet rusiskai man skaityti beveik tas pats kaip ir lietuviu. Jei ne paslaptis kiek tau metu?

nu jeigu nesunku gali imest ką ten radai
aj gal labai susireikšminau, kad JAUNA
nu normaliai 24m.
eisu šį vakarą bandysiu rankom movą pasisiūsiu
bet visgi dėsiu PUl'ą nemažai aš jo turiu, o į skudurynkes man daugiau benzo nuvažiuot kainuos negu PUL'o gabaliuką panaudot
vilnų prisipirkau atraižų po du litus tai prigrūsiu gerai, gal ir sintepono net nereiks
beja dar į tavo vežimą cekavinausi cekavinausi ir prisireikė
tai antra diena jau žiūrinėjuosi
jetau jetau vėl ligos simtomai man lenda, buvo jau kurį laiką dingę

aj gal labai susireikšminau, kad JAUNA

eisu šį vakarą bandysiu rankom movą pasisiūsiu

beja dar į tavo vežimą cekavinausi cekavinausi ir prisireikė

tai antra diena jau žiūrinėjuosi

Cia toki dar mei tajaus hibrido brezinuka radau:
http://club.osinka.r...9752?&start=345
Cia ta tema, kur galima pasizvalgyi bent i foto, jei rusu sudetinga
http://forum.slingok...c...?f=13&t=728
Na ir biski offtopo
Meduolia, na tai as senesne tada gerokai, net 8 metais
Ta mova na tada bandyk is PULo, bet atsibodusia striuke sukarpyt manau butu geriau
O del vezimo velokai sumastei, nesenai turejau pardavimui "ledini" varianta, naudotas gal tik koki pora menesiu buvo. Nauji zalciai baisiai brangus. Jei ka nuziuresi per skelbimus, man brukstelek, kad nenusipirktum baisiai seno, as ju modeliu metuose gerai gaudausi galesiu patart
http://club.osinka.r...9752?&start=345
Cia ta tema, kur galima pasizvalgyi bent i foto, jei rusu sudetinga

http://forum.slingok...c...?f=13&t=728
Na ir biski offtopo

Meduolia, na tai as senesne tada gerokai, net 8 metais

Ta mova na tada bandyk is PULo, bet atsibodusia striuke sukarpyt manau butu geriau

O del vezimo velokai sumastei, nesenai turejau pardavimui "ledini" varianta, naudotas gal tik koki pora menesiu buvo. Nauji zalciai baisiai brangus. Jei ka nuziuresi per skelbimus, man brukstelek, kad nenusipirktum baisiai seno, as ju modeliu metuose gerai gaudausi galesiu patart

Gitulia vieno puslapio to su hibridu neatidarė
o dėl off topico tai

o dėl off topico tai

Man atidaro, bandziau tikrinti, ir nuoroda atrodo teisinga
Kaip kitoms irgi neatidaro?

atidarė, matyt netas sustreikavęs buvo, fainas tas hibridas, man patinka, kad tos nešioklės tokios "kūdos" na tokios be tų pakietinimų, bet va kaži kaip ilgiau panešiojus
nes man konfortas labai labai svarbus

Meduolia, o kur nesiokles foto
Nugi greitai rodykis