aš žinok pasiyoutubinau lyg ir taip užsirišau

kai atšils orai ir jei labai reiks tai pasidomėsiu kaip ten tiksliau užsirišt, nes toks daiktas man vis dėlto vasarai labiau tinkamas ar pavasariui, na nebent namuose, bet kai mūsiškiai jau neberankinukai tai man namuose nereik rištis, pats visur viską
nu man medžiagi šita tai sūperinė, varysiu užsipirkt dar gal vasarai kokią primityvią suknelę pasisiūt, nes man labai graži medžiaga
dar nusipirkau juodo lino pem ant pem ir vieno lino juodai balto, tai bandysiu kaip ir kiti mamukai siūt, dviejų spalvų, tamsesnę ir tik su labai kukliais paminkštinimais, nes šita tai visai patogi, bet griozdas

daug vietos užima, susiriša didelis guzas dėl tų minkštų detalių, na aišku privalumas, kad tikrai tikrai minkšta ir jeigu reiktų tik po namus kokį mažą klecką pusę dienos tąsyti tai visgi mano šita paminkštinta manau būtų pats gazas

į keliones nelabai ilgas aišku tos kūdesnės fainiau, tai vieną tokią tamsesnę pasisiūsiu ir bandysim lėkt laukais, prakalsiu visus vežimus, nafik jų reikia?

prisigaminsiu nešioklių tiek kiek kojinių ir varysim
Papildyta:dėl t užsirišimo tai man ant pilvo rištis normaliai, nesudarė kažkokių kliučių ir gana greitai tą atlikau, ne taip kaip įprastose kengūrose, kol aš įkišdavau tą vaiką, kol tas sagtis visas susegiodavau, su mei taju man laaabai patogu, tik va ant nugaros užsirišt tai baisokoka

per youtuba žiūrėjau tai taip žinai atrodo čiut kas ir iškris, saugumo mažokai