Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 14, 11:42)

Dekoju, taip ir planavau, tik pabijojau, kad per apimti nebutu per daug, skaiciau, kad gali pasitampyti.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 03 14, 11:48)
Dekoju, taip ir planavau, tik pabijojau, kad per apimti nebutu per daug, skaiciau, kad gali pasitampyti.

As turiu 5 ar 6 skuriukes, aisku su laiku pasitempia, bet cia jau tikrai ne po vieno ar dvieju skalbimu. Todel mano nuomone pilnai atitinka savo dydi ir mazesnes apimties nereikia. Tuo labiau jei imsit mazesne apimti, nors ir didesni kauseli, bet pat kauselis bus siauresnis ir gali is sono "kabet" krutine ax.gif
Papildyta:
O as ir vel griztu su sia suknele.
Kazkada aptarinejom, kad labai skiriasi dydis.
Ir netycia uzmaciau skelbimu lentoj, kad parduoda tokia ir sudetis silkas.
Kazkaip suabejojau, nes mano 100% rayon.
O gal ju buna 2 skirtingu sudeciu? Ir del to skiriasi dydis?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 14, 11:04)
Ir netycia uzmaciau skelbimu lentoj, kad parduoda tokia ir sudetis silkas.
Kazkaip suabejojau, nes mano 100% rayon.

Rayon yra dirbtinis silkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 14, 12:13)
Rayon yra dirbtinis silkas  4u.gif

As apie toki varianta net nepagalvojau biggrin.gif
Cia matyt tas pats kai raso "oda", o veliau paaiskeja, kad ten odos pakaitalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 14, 12:42)

Gal ir man padesit blush2.gif O jei 85Bnesioju koki pirkti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 03 14, 15:59)
Gal ir man padesit blush2.gif O jei 85Bnesioju koki pirkti blush2.gif ?

Dydžių lentelės
Atsakyti
Gal galetumete palyginti, ar skurinuke su push up ir be push up labai skirias? g.gif
Neapsisprendziu kokia pirkti, siaip nemegstu push up, bet is internetiniu nuotrauku, man jos labai panasios.
Atsakyti
Mažesnei krūtinei gražu pushas, o didesnei net nežinau; skiriasi, pushas dar ir pakelia, o be pagalvėlių tai tik gražiai sustatytas turtą į vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 03 14, 18:06)
Gal galetumete palyginti, ar skurinuke su push up ir be push up labai skirias?  g.gif
Neapsisprendziu kokia pirkti, siaip nemegstu push up, bet is internetiniu nuotrauku, man jos labai panasios.

man labiau patinka be push-up, jauciuosi su jom patogiau, laisviau, o ir vasara su push-up prakaituoja krutine smile.gif
Atsakyti
mergaites, o sitie megztukai verti demesio ar ne? Nebus skystos medziagos beformis tysalas ?
megztukas
Atsakyti
Cia nesuprantu kelnes atskirai, ar kartu su bliuska cia kaip romperis? g.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
Tik kelnės smile.gif
Atsakyti