Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(*amazone* @ 2011 03 23, 13:55)
Tai jeigu pas mane 37 dydis, atitinkamai pagal firma ir dydziai skirsis? ar 37 atitinka ju 7 rasoma?  ax.gif

Ivairiai, as irgi nesioju 37, is VS pirkti batai tiko nuo 6 iki 8 ar 8.5 dydzio smile.gif
QUOTE(Jurgitamarija @ 2011 03 23, 17:28)
manau lygiai ta pati, bet va ka tik gavau zinute , kad ir ja vadinasi  apgavo  doh.gif  doh.gif bet ko ji negrazino , o perpardavineja ?????  kaip issiaiskinom- pirko is nares, nuo kurios pati buvau nukentejus. Man pardave nenauja rubelii ( tai 10Lt issireikalavau  is principo , i JS  traukti negalejau, nes paskui atsiunte naujas, kaip ir finansinio nuostolio neapturejau vadinas) Man paardavusiai narei ji aiskino ,kad uz si svarkeli pirkta is VS mokejo 134$ pasakos  verysad.gif  verysad.gif
Ka daryti ?????

Nelabai supratau sia zinute, bet jei rubas yra su perkirpta etikete tai jis negalejo buti pirktas tiesiai is VS, reiskia meluoja.
Reikalaukit grazinti atgal pinigus, o jus striuke.

QUOTE(Vaidulė @ 2011 03 23, 17:45)
Aš tai siųsčiau atgal net be jokių tarimųsi; paaukočiau siuntimo pinigus ir laukčiau kol grąžins už stiukę - nes vistiek tokios nenešiosit....gal kai grįš striukė, nedrįs nepervesti  ax.gif
O ji lai aiškina su savo pardavėja  4u.gif

Tikrai neverta taip elgtis, nes galite likti ir be pinigu ir be daikto.
Atsakyti
Kokį dydį imt su 70A/B, klubai ~85?
user posted image
user posted image
Ir kokią spalvą imtumėt, niekaip neapsisprendžiu ( http://www.victorias...ame=vsdWrapper) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brass: 23 kovo 2011 - 20:09
Gal kuri turi toki maudymosi kostiumeli? Noreciau suzinoti kaip nesiojasi? smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

labai noreciau maudymuko su tokiu virsum, kad degintis butu patogu ir grazu wub.gif
Bet man labai jau nepatvariai atrodo maudymukas su nuimamom sleikutem. Ar jis tikrai gerai laikosi ant krutines ir nenukris? doh.gif
Mano krutine 75 A (po gimdymo patapo... sad.gif ) Tai XS ar S reiktu imt? Kaip suprantu XS tvirciau ispraustu krutine ir tada nukritimo galimybe sumazetu, bet ar tada neisipraustu i oda taip, kad ivirstu per sonus viskas? doh.gif
Oj, taip sumaliau, tikiuosi kas nors suprasit mano klausima blush2.gif
user posted image
Atsakyti
gal kas pastebėjot kokį push-up maudymuko viršų, kad kaušeliai būtų pamažinti. kad A realiai tiktų mažesniam A
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif gal kuri turejo tokia palaidine, ar ji atitinka foto? kaip kokybe, ar dydis atitinka?
aciu 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Sveiki smile.gif noreciau paklaust del sito maudymuko http://www.victorias...name=vsdWrapper (nemoku nuotraukos idet blush2.gif ), jei imsiu dydi M, koks kauseliu dydis bus?man reiketu 75B. kai pirkau maudymukus VS, tai ten buna nepataikai su dydziais doh.gif Gal kas pagelbes? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MiDo @ 2011 03 24, 13:51)
Sveikutes,

labai noreciau maudymuko su tokiu virsum, kad degintis butu patogu ir grazu  wub.gif
Bet man labai jau nepatvariai atrodo maudymukas su nuimamom sleikutem. Ar jis tikrai gerai laikosi ant krutines ir nenukris?  doh.gif
Mano krutine 75 A (po gimdymo patapo... sad.gif ) Tai XS ar S reiktu imt? Kaip suprantu XS tvirciau ispraustu krutine ir tada nukritimo galimybe sumazetu, bet ar tada neisipraustu i oda taip, kad ivirstu per sonus viskas?  doh.gif 
Oj, taip sumaliau, tikiuosi kas nors suprasit mano klausima  blush2.gif

Sveika smile.gif as su 75B, tokius madymukus emiau S, tai manau jums XS reiketu,laikosi tikrai gerai, bet pas mane kitas modelis, is galo susirisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mil@4k@: 24 kovo 2011 - 20:10
QUOTE(mil@4k@ @ 2011 03 24, 20:10)
Sveiki  smile.gif  noreciau paklaust del sito maudymuko, jei imsiu dydi M, koks kauseliu dydis bus?man reiketu 75B. kai pirkau maudymukus VS, tai ten buna nepataikai su dydziais  doh.gif Gal kas pagelbes?  4u.gif

Manau, S uzteks. Bet bus tik birzelio 29 diena, nebus jums per velai? Prie dydziu raso, kada atsius.
Atsakyti
QUOTE(Nemezidė @ 2011 03 23, 23:27)
Gal kuri turi toki maudymosi kostiumeli? Noreciau suzinoti kaip nesiojasi? smile.gif

gavau toki raudona.. triusikeliai thumbup.gif buvo, o vat virsus.. mano krutine mazyte, tai su juo isvis kaip vaikas atrodziau doh.gif teko parduot...
stai toks mano buvo:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mil@4k@ @ 2011 03 24, 20:10)

Sveika smile.gif as su 75B, tokius madymukus emiau S, tai manau jums XS reiketu,laikosi tikrai gerai, bet pas mane kitas modelis, is galo susirisa.

O su 96 cm dunde tokias kelnaites M imt? Su raisteliais tai gal ir S imciau, bet dabar kazkaip baisoka ax.gif
user posted image

P.S. o sitam liemenuko modelyje tikrai yra fiksuotas uzsegimas gale? Nesusirisa "sniureliais"?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiDo: 24 kovo 2011 - 22:37
QUOTE(MiDo @ 2011 03 24, 22:34)
O su 96 cm dunde tokias kelnaites M imt? Su raisteliais tai gal ir S imciau, bet dabar kazkaip baisoka  ax.gif
P.S. o sitam liemenuko modelyje tikrai yra fiksuotas uzsegimas gale? Nesusirisa "sniureliais"?

As M imciau.
Nuorodu nededat, fotkej manekenes neapsuksim, kad paziuret.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 25, 09:29)
As M imciau.
Nuorodu nededat, fotkej manekenes neapsuksim, kad paziuret.

http://www.victorias...name=vsdWrapper kelnaites
http://www.victorias...name=vsdWrapper liemenukas

P.S. Specialiai foto keliu, nes kai pati ziurinejau praeitas temas, vis rasdavau, kad kalba eina apie maudymukus, dydzius, ismatavimus, kokie didinti, kokie mazinti, o tik pabandau atsidaryt VS nuoroda - tokio maudymuko neber doh.gif nu ir zinok tu zmogus, apie ka cia kalba vyko? unsure.gif
Atsakyti