Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(evelinki @ 2011 04 01, 05:04)
Billing adresas turi sutapti su adresu, kuriuo registruota kreditine kortele. Skirtis gali tik billing ir shipping adresai.

Tai apie tai ir buvo kalba, kad Bill adresas neturi sutapti su Ship adresu, nors kai kur tai yra būtina sąlyga rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip sio tipo liemenele, ar patogi nesioti, ir ar dydziai atitinka? aciu 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 18:47)

Man krenta krutine pasilenkus is jos.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 18:47)
user posted image
user posted image

As turiu tokia bet dar nenesiojau tik matavausi, man lyg ji siek tiek mazesne... 4u.gif
Atsakyti
O kokia dar galite patarti is multi way kad butu patogi ir gerai sukeltu smile.gif
Atsakyti
Ir ar dydziai is multiway ir stebuklu atitinka ar pamazinti?
Atsakyti
Man atitiko.
Atsakyti
Merginos o siu liemeneliu jau nera VS psl? g.gif kaip jos?
user posted image
Issibaige liemeneles tai neapsisprendziu kuria imti, o kaip tos kur sone isoreje buna is juodu akuciu sexy parasyta? noreciau gal tokios kur sleikutes nusiima ir keliais budais galima nesioti, bet tokia turejau tai man kasdien nlb patogu krisdavo man tos sleikutes, atsikabindavo cia is La Senzos buvo ax.gif
Atsakyti
Neberandu foto ,nebera ir klausimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 02 balandžio 2011 - 16:35
QUOTE(wife @ 2011 04 02, 15:26)
Merginos o siu liemeneliu jau nera VS psl? g.gif kaip jos?
user posted image
Issibaige liemeneles tai neapsisprendziu kuria imti, o kaip tos kur sone isoreje buna is juodu akuciu sexy parasyta? noreciau gal tokios kur sleikutes nusiima ir keliais budais galima nesioti, bet tokia turejau tai man kasdien nlb patogu krisdavo man tos sleikutes, atsikabindavo cia is La Senzos buvo ax.gif

Šitų jau VS puslapy nebėra, ir jos ne multiway smile.gif Šiaip žiūrint kokia efekto norit, ir kaip norint būtent nešiot smile.gif
Atsakyti
Maciau parduoda tokia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wish7: 03 balandžio 2011 - 14:34
as tai labai noriu sio maudimuko,gal kuri jau turit,ar toks pat riskus ir ar atitinka didzius? g.gif
user posted image
Atsakyti